Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O aš kelios dienos kaip atradau, kad man gražu kai pasidažau kažkokiais aukso ar bronzos spalvos šešėliais (čia kaip antrą spalvą) bigsmile.gif Ir violetinę beveik atkasiau kuri gera man. Nes su ta , tai visai sunku man buvo smile.gif
Atsakyti
O aš pagalvojau, kad jei būčiau vaikas, norėčiau Coastal Scents paletės - mokymuisi ir bandymams pats tas būtų 4u.gif Beje, pati vieną turiu, kokybė sakyčiau geresnė už Artdeco ar NYX (Artdeco dar dar, o NYX iškart pardaviau, prastai man jie dengėsi) g.gif nors sunku man tiksliau pasakyti, kai visi šešėliai ant manęs neblogai laikosi 4u.gif
Atsakyti
Va kokios paletes visu spalvu akims biggrin.gif

melynoms

user posted image

melynoms 2
user posted image

hazel (matyt ir zalioms)
user posted image

hazel (sitas gal truputi rudesnems?)
user posted image

rudoms (man atrodo sitas tiktu tokioms kai gintarines rudos buna)
user posted image

rudoms 2 (sita gal vasarelems rudaakems tiktu?)
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 12, 13:11)
O aš pagalvojau, kad jei būčiau vaikas, norėčiau Coastal Scents paletės - mokymuisi ir bandymams pats tas būtų  4u.gif Beje, pati vieną turiu, kokybė sakyčiau geresnė už Artdeco ar NYX (Artdeco dar dar, o NYX iškart pardaviau, prastai man jie dengėsi)  g.gif nors sunku man tiksliau pasakyti, kai visi šešėliai ant manęs neblogai laikosi  4u.gif

Jo tos irgi pasibandymams thumbup.gif
Tokia tai ir skaistalus turi, tiek kad ten nera lupu dazu. g.gif
Atsakyti
Hiver, daugiau nebuvo? man kažkaip dar norisi, nes nei viena nėr idealu ax.gif
Atsakyti
O as pasiguosiu... Vakar matavausi labai grazu megstini, labai man patiko ir tiko jo modelis, ir kokybe, bet spalva... ryskiai raudonas koralas verysad.gif Scarlet red, clear red ar kaip ten ji vadinama.
user posted image
Juk vasarom nei per kur ar ne... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 11 12, 13:19)
Hiver, daugiau nebuvo? man kažkaip dar norisi, nes nei viena nėr idealu    ax.gif

Nea, cia visos smile.gif va nuorodele http://www.musingsof...-fall-2012.html
Atsakyti
Va va, kur tas megztinis, mielai paimčiau biggrin.gif Man pats tas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 12, 09:19)

beja mėlynom akim visai nieko rekomendacijos iš ten pat (jai atsižvelgt, kad mėlynakės šalto tipo)
user posted image

sakyčiau visai panašu į mano šešėlių krepšeliuką bigsmile.gif tik taupe čia netikrai pavaizduoda
man taupe yra tokia
http://www.sanjeev.n...rfect-taupe.jpg
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 12, 13:43)
Va va, kur tas megztinis, mielai paimčiau biggrin.gif Man pats tas biggrin.gif

As manau cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 12, 13:45)
tik taupe čia netikrai pavaizduoda
man taupe yra tokia
http://www.sanjeev.n...rfect-taupe.jpg

Taupe yra aukso vidurelis tarp pilkos ir rudos, jusu nuorodoj man daugiau pilka. smile.gif Bet gal per kita monitoriu kitaip atrodys. ax.gif
Atsakyti
pradėjau žiūrėt jūsų tuos šešėlius ir pati užsikabliavau. pati pamaklinėjau sau ieškodama. va tokius visai norėčiau išbandyti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dukra berots E.l.f kosmetiką nusižiūrėjus buvo, berots šitą. Bet nukosėjo mano neutralių šešėlių rinkinį, iš kurio likusios šiltos bežinės, tai sakiau nepirksiu.
Costal - per ryškūs... nes nemoka ji tų ryškių naudot, išsidažo kap bezdžiuonė biggrin.gif

akis... nu spalva gal panaši į tą, bet ne visai, kiek švaresnė ir kraštelis mėlynesnis g.gif :
user posted image
net nežinau tiksliai kažkaip nerandu... jos kaip ir žydros gal labiau, tik žvaigždė per vidurį geltona jas pažalina g.gif ir bendram vaizde iš tolo panašiai kaip čia gaunas blush2.gif
Tai man atrodo tos visos pelkių žalios jai nelabai... nors va žiūrėjau yotubėj nuo tos pelkių žalumos lyg mėlynesnės darosi, tai sakyčiau jos norimas rezultatas... baisiai pyksta ir yra nepatenkinta, kad akys pažaliavo... kažkur pradėjo žalėt gal prieš keturis metus, vat kaip būna unsure.gif

Aš tai įdėtą Dilukai spalvą matau ne taupe... bet pelės pilką unsure.gif
Atsakyti
besiknisdama gal kur foto akies dukros radau savo akį paveiksluota su supermakro funkcija... nu tai koks čia piešinys? beja kitoje akyje tų kiauraraščio išmezgimų nėr, piešinuys vientisas.
user posted image

Atsakyti
Niekad anksčiau neatkreipiau dėmesio į Graužinienę bigsmile.gif Toks jausmas, kad ji dark autumn. Šiandien per žinias su tokiu geruliu žaliu kostiumėliu. Eina sau, ir aš tokios spalvos noriu ax.gif einu pagooglint kokios spalvos jos akys smile.gif
Atsakyti