Inc, jei matai, tai matyk ir čia - į až tau netilpo, šiandien nieko neišėjo, nes muziejai šiandien nedirba. Pasirodo Taigi ryt
Kažkaip vis dairaus dovanų dukrai šešėlių rinkinį, nu ir užkliuvo akys man prekystaly išdėti NYX rinkiniai... ir žinokit nesuprantu kuris šiltas, o kuris šaltas
Man Erszebeth su visom spalvom ne iki galo tobulai atrodo, o baisiausiai su fuksija , nu geriausiai gal su raudona... bet nedaskaičiau kas per testas? nes IMHO pavasarių raudona šviesesnė, o Jade irgi IMHO kiek kitokia žaliasnė
Vienam bloge kaip testinis spalvos pavyzdys vuo ta foto įdėta warm spring buvo:
Man Erszebeth su visom spalvom ne iki galo tobulai atrodo, o baisiausiai su fuksija , nu geriausiai gal su raudona... bet nedaskaičiau kas per testas? nes IMHO pavasarių raudona šviesesnė, o Jade irgi IMHO kiek kitokia žaliasnė
Vienam bloge kaip testinis spalvos pavyzdys vuo ta foto įdėta warm spring buvo:
QUOTE(bytte @ 2013 11 11, 19:59)
Kažkaip vis dairaus dovanų dukrai šešėlių rinkinį, nu ir užkliuvo akys man prekystaly išdėti NYX rinkiniai... ir žinokit nesuprantu kuris šiltas, o kuris šaltas
Tai kad jie čia kažkaip nei šiaip nei taip, vienam vienos spalvos šiltos, kitam kitos...
Taip tai gal dešinėj šiltesnis, jei į šešėlius žiūrėt... O rūžai kelmas žino, lyg ir kairėj šilti...
Aplamai tokio didelio nepirkčiau, nes be ryšio - tris spalvas panaudoji, o 20 stovi Juolab jei vaikui. Pirkčiau, kur trys - keturios spalvos, ir visos tarpusavy dera, tai nors neprisidažys nesąmoningai
Bytte, man antras vos šiltesnis atrodo
Noa, paskaičiau. Nu bet gi rimtai, pirmadieniais visi nedirba Ot kukuškos , ką
QUOTE(inc @ 2013 11 11, 20:20)
Nu aš po tokias vietas šiaip sau nevaikštau, galiu ir nežinot A ko man ten vaikščiot? Kartą nuėjai, pažiūrėjai, ir gana, nieko naujo tas Čiurlionis nenuterliojo ir išvis aš jo ne gerbėja
vat aš irgi žiūriu - makaliūzė, bet ar gali taip būt?
Vaiks tai nori paeksperimentuot, taip šio bei to esu nupirkus... bet namie žmogeliukas nori kažko pasimėgint... aš taip ir išmokau dažytis, pas mama buvo panašaus dydžio paletė. Bet norėtus, kad visos būtų šiltos spalvos... nu ružo sakė nereik ir taip raudonais žandais nepatenkinta.
O gal galit ką parekomneduot, nu jai ne tokę didelę, tai bent kokią didesnę , na tarkim warm springui a
Vaiks tai nori paeksperimentuot, taip šio bei to esu nupirkus... bet namie žmogeliukas nori kažko pasimėgint... aš taip ir išmokau dažytis, pas mama buvo panašaus dydžio paletė. Bet norėtus, kad visos būtų šiltos spalvos... nu ružo sakė nereik ir taip raudonais žandais nepatenkinta.
O gal galit ką parekomneduot, nu jai ne tokę didelę, tai bent kokią didesnę , na tarkim warm springui a
QUOTE(bytte @ 2013 11 11, 21:31)
vat aš irgi žiūriu - makaliūzė, bet ar gali taip būt?
Artdeco gali susikomplektuoti, kokią tik nori, ir šiltą, ir šaltą. Ir labai gera jų šešėlių bazė, man jie patys geriausi
Aš asmeniškai jų nemėgstu, bet vaikui gal ir nieko. Tik kad brangokai išeina, jei su dėžute... Be to, ten didelis kiekis, tai jei eksperimentavimui - vargu ar verta.
Tai galima gi ir šitą paletę pirkt, jei eksperimentavimui. Vis viena gi, spalvos tai maišosi...
Tai galima gi ir šitą paletę pirkt, jei eksperimentavimui. Vis viena gi, spalvos tai maišosi...
Vat kažkaip pagalvojau, kad pagal kišenę man ši visai... bet pagal lūpų blizgius kaip ir vienokę reik imt, o pagal šešėlius kitokę
Taip pasidairiau, kad tie warminiai pavasariai visai kažkaip spalvų nenaudoja - labai natūralūs makiažai, na ten gal vos vos kokę blozną spalvytę link alyvinės ar mėlsvos užtepa esu pavienius pora šešėlius ryškesnių spalvų nupirkus, tai jė jė kaip gaunas, nors rūbai tokių spalvų labai neblogai
Žaliaakėms siūlo ot tokius šešėlius:
Nu žaliaakės papasakokit, kaip gaunas su tokia žalia? Kažkaip man rodos, kad tokia žalia prislopina visai tą žalumą, ir akys gaunasi kažkokios su rudumu... nu chaki spalvos, kiek ieškojau, jai jau žaliai papaišytos akys, iškart arba fotožopintos arba su lindzėm - nes tokių nebūna...
beja mėlynom akim visai nieko rekomendacijos iš ten pat (jai atsižvelgt, kad mėlynakės šalto tipo)
...nes dauguma rekomendacijų mėlynakėms tokios:
...rudaakėm tai nelabai patiko:
Taip pasidairiau, kad tie warminiai pavasariai visai kažkaip spalvų nenaudoja - labai natūralūs makiažai, na ten gal vos vos kokę blozną spalvytę link alyvinės ar mėlsvos užtepa esu pavienius pora šešėlius ryškesnių spalvų nupirkus, tai jė jė kaip gaunas, nors rūbai tokių spalvų labai neblogai
Žaliaakėms siūlo ot tokius šešėlius:
Nu žaliaakės papasakokit, kaip gaunas su tokia žalia? Kažkaip man rodos, kad tokia žalia prislopina visai tą žalumą, ir akys gaunasi kažkokios su rudumu... nu chaki spalvos, kiek ieškojau, jai jau žaliai papaišytos akys, iškart arba fotožopintos arba su lindzėm - nes tokių nebūna...
beja mėlynom akim visai nieko rekomendacijos iš ten pat (jai atsižvelgt, kad mėlynakės šalto tipo)
...nes dauguma rekomendacijų mėlynakėms tokios:
...rudaakėm tai nelabai patiko:
Erszebeth man tokia clear/warm spring Christina Hendricks, va toks salotinių ir pilkai žalių derinys visai neiššaukiančiai atrodo, ir su juoda visai liuks... nors su viena juoda jinai jau lavonėja, bet jai ne fotkėse... galim užskaityt kad gerai
radau ją paauglystėj , kai susigadino įvaizdį mano akimis
radau ją paauglystėj , kai susigadino įvaizdį mano akimis
QUOTE(Erszebeth @ 2013 11 11, 19:30)
Na bet tų ryškių bet kada nepanešiosi. Todėl išeina, kad labai apribota tinkančių spalvų paletė, arba eini su sau mažiau tinkančiomis spalvomis. Mano akimis, labiau pasisekė toms, kurios atrodo wow su ramiomis ir subtiliomis spalvomis.
pasiseke tom, kuriu megstamos ir tinkancios prie veido spalvos sutampa
QUOTE(bytte @ 2013 11 11, 19:59)
Fainos paletes.
Bytte, o kaip dukros akys atrodo? Supratau kad zalios bet gal gal galima kokia internetine panasiu akiu foto?
Nyx neblogi seseliai, internetinej erdvej matau gana populiarus, ir ju kaina lygtai ne is didziausiu kiek prisimenu kai Sarmoj ziurejau. O jus internetu planuojat uzsakinet? Is tu dvieju paleciu man idomesne atrodo desinioji, taciau kairiojoje esantys tie melsvi atspalviai lyg labiau pavasariniai. Kaire sviesesne, taciau turi daugokai gana vienodu beveik pasikartojanciu atspalviu. Svarbu kad paletej butu ir naturaliu rusvu atspalviu, matau kad desineje irgi ju yra, be to desinej yra nemazai seseliu su shimeriu, kas irgi yra pliusas, kairej dominuoja daugiau matines (bent is nuotraukos atrodo, gal ten ir svelniai perlamutriniu yra?) nors su shimeriu irgi matosi viena kita. Gal turit situ rinkiniu tikslius pavadinimus, butu galima internete paieskoti realiu nuotrauku. Kaires paletes skaistalai pavasariniai, desines labiau rudeniniai, vasariniai... Lupdazis desineje toks fataliskas vamp violetinis yra. Siltumo saltumo prasme nei su viena neprasausit, tik kairioji lengvesne , o desinioji labiau dramatine, dumine. Taciau bendrai paemus manau kairioji daugiau pavasarinio kolorito.
I Artdeco tikrai neziureciau, pasizaidimui paaugliukei, plius ir laikosi jie neipatingai, jau geriau tada kokie Inglot. Susikomplektuoti aisku galima, taciau is savoypatirties turiu pasakyt kad pradzioje tai nelengva, reikia buti jau truputeli patyrusiam ir zinoti ka su kuo derinsim, ir kokio noresim rezultato, o paletes jau buna sukomplektuotos dizainerio, tai kaip ir nusiemam atsakymybe del skoningo derinimo.
Kai as buvau jaunute, pirkausi Ruby Rose paletes visokiu spalvu, galima buvo bandyt skersai isilgai. Spalvu prasme ivairoves daug, taciau jie turejo kita dideli minusa, kuri suvokiu tik dabar - visos ju spalvos buvo vienodos teksturos - visos su vienodais blizguciais, perlamutru, nei pigmentuotos pakankamai, nei graziu perejimu issklaidymu su jais padarysi, susiveldavo i viena purvina kose , zodziu nepajutau seseliu naudojimo dziaugsmo ir del sios priezasties as seseliu ilga laika nevertinau, nesuprasdavau kai zmones sako kad seseliai daro stebuklus. Todel jeigu rinksit palete gyvai ziurekit kad butu kuo ivairesniu teksturu vienoj paletej, matiniu, perlamutriniu, su blizguciais ir pan. Ir spalvos kad nebutu visos panasios viena i kita, nes tada nepavyks sukurti idomiu deriniu.
Kitas klausimas - neutralus seseliai kasdienai:
Galbut kazkiek naudos duos sie video:
Kosmetika pradedanciajam http://www.youtube.c...GNI4VHnqNnncdTT
Kaip dazytis i mokykla http://www.youtube.c...h?v=-Y0-u7r4WAo