QUOTE(Noa @ 2013 11 10, 21:44)
Tai kad ji neutrali praktiškai. O su kuo derintum kokią biežinę? Tai su tuo pačiu ir šitą derink sau. Su kokia pilka metalic. net su kokia auksine suderinus, man regis, rudeninė babcė išvežtų, jei tikrai rudeninė. gautųsi vienas šaltas daiktas - tai toks netikėtumo efektas, kaip dabar madoj, kad viskas derinta suderinta, o kažkas - pyst! Iš kitos serijos
Nu va žiūrėk tas pats Dioras (kažkaip man labai Dioras patinka, ir jis gi autoritetas, o ne koks ten dūrikas, nu jis apskritai jau velionis, bet vis viena
).
Makijažas, šilta babcė, o nagai, kepurė?:
Ir va pažiūrėk, tie šešėliai, dėl kurių aš čia svaigau. Gi rūbus irgi taip derint galima:
Aha, visai gerai atrodo
QUOTE(Hiver @ 2013 11 11, 10:25)
Sendintos bronzos juvelyrika arba panasus i ja atspalviai galbut susildytu?
Man atrodo tokia rozine spalva yra soft autumn paleteje, tai galima imti kazka is spalvu bendru su true autumn.
Labai labai ačiū
QUOTE(rytojryta @ 2013 11 11, 12:30)
Siaip man graziausiai ant Jusu ryskesniu spalvu rubai. Net pavydas ima kaip tinka. As kadangi SA puikiai zinau, kaip mano snukeli pagadina per ryskios spalvos ir todel labai aiskiai matau, kad Jums tokios spalvos tinka, o va tos stipriai numurzintos (Rust ir peacock ) jau tokio wow efekto nesukuria.
Na bet tų ryškių bet kada nepanešiosi. Todėl išeina, kad labai apribota tinkančių spalvų paletė, arba eini su sau mažiau tinkančiomis spalvomis. Mano akimis, labiau pasisekė toms, kurios atrodo wow su ramiomis ir subtiliomis spalvomis.
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 11, 13:05)
ką tę norit gadint tai light summer suknikei?
nematau aš jos rudeniui niekaip, gal nebent apsisukus dideliu dideliu šaliu visą viršų
Negadinsim, auskarus ir batus renkam
Šalio nykaip, ir švarkelio nykaip, gėlė trukdo.