QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 18:29)
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt nuoroda
Zinokit kai pamaciau jusu nuotraukas man iskart kilo stipri asociacija su viena spalva kuri atrodo jums idealiai tiktu. Tokia, rozinio sherbeto:
Pradejau ieskot sios spalvos paletese tai randu clear winter ir cool winter. Man atrodo jus esat tas tipas kurio paleteje daugiausia va tokiu svariu sviesiu jogurtiniu spalvu kaip si rozine, alyviniu, melsvu... kazkuri is ziemu tokiu turi labai daug, bytte gal jus prisimenat kuri? O pas clear spring tokios rozines nera.
Jusu oda matyt is to tipo kur vadinama porcelianine. Vaikystes foto jusu tipas atrodo siltas kadangi skruostose ir lupose matosi koralinis - lasisinis pigmentas. Tai kaip ir rodo priklausyma siltam tipui, bet man vis delto atrodo kad esat labiau saltas tipas su silto itaka.
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 21:22)
nematau tokios paletej,del ko klausiu,kažkada esu turėjusi tokius gelsvus marškinukus tai kas pamatydavo mane su jais ,visi sakydavo jog labai tinka.ten neužmutinta spalva tokia,tokia svelniai svelniai gelsva,net nežinau su kuo palyginti.
ir pas light ir pas soft yra gelsvu, bet svaresne pas light
Soft summer derinukas:
Light summer derinukas:
Kuri palete jums butu artimesne jeigu rinktumetes drabuzius?
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 30, 15:02)
Na ką, prisifotkinau iš to ką turėjau. Labai lauksiu komentarų, gal dar reiktų su kokiomis spalvomis pasibandyti ALBUMAS
Man graziausiai ant jusu ziurisi 1, 6, 20, 32(cia balta ar ne visai?), 33, 43 ir 45. Nesiziurejo salotines, oranzines, geltonos, ziemines melynos, visokios deep tamsios spalvos... Graziausiai tiko pakankamai svarios, ne per ryskios saltos spalvos. Lieku prie savo nuomones kad esat cool summer.