Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

ot gražiai "pataisiau" puslapį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 29, 23:36)
ot gražiai "pataisiau" puslapį rolleyes.gif

biski reikejo palakstyt nuo krasto iki krasto, bet nieko, manksta kartais sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 18:51)
bet akių spalva turbūt kaip tavo lęšiai, Noa, ką?  biggrin.gif

Aha biggrin.gif Reikia kada nusifotografuot su jais ir be, bet sunku man su fotografais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 29, 19:05)

kas ten vyrą su vaikais idėjo, mano dar tamsesnis, galvoju apie deep winter
kiek šviesesnis negu šie ir žaliaakis, nors vaikas buvo tamsiai rudom akim

as idejau, sakot diedas deep autumn gali buti g.gif pasimeciau biggrin.gif
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 29, 20:57)

Nu *****  g.gif  Jei ir jie deep winter, ir aš, tai tarp mūsų akivaizdus skirtumas yra  g.gif  (odos tamsume)

cia turit galvoje vaikus mano, ar dieda? biggrin.gif vaikai tai tikrai netamsios odos, nu bet jie vaikai...uztai man nesa ant springu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Jėzau, mergaitės taip jau negirkit manes, bo galiu iš gėdos sprogti ir užvirti iki raudonumo blush2.gif .Aš tik norėjau sužinot ar su tokios spalvos plaukais galėčiau būti pavasariu kokiu warm'u. blush2.gif Bet jau gal pabodau su savo abejonėm ir klausimais.Nu bet aš jau paskutinį kartą ax.gif
O kad palaikėt jaunesne tai ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 22:59)
Aha biggrin.gif Reikia kada nusifotografuot su jais ir be, bet sunku man su fotografais biggrin.gif

fotografas turi būt be fotkių biggrin.gif o neturi stovo? arba dėk gal ant kokio stalo ir su laikmačiu
Atsakyti
Na ką, prisifotkinau iš to ką turėjau. Labai lauksiu komentarų, gal dar reiktų su kokiomis spalvomis pasibandyti g.gif ALBUMAS
O čia odos spalva, akių - be makiažo ir be įdegio (po vasaros jau nusiplovė)
user posted image
Atsakyti
SOWELU, peržvelgiau tavo fotkes, tai va paskubos sužymėjau su kuriom man gražiau atrodai mirksiukas.gif

melyna
melyna2

mėlyna3
žydra

rausva
rausva2
rausva3
rausva4

rausva vėl

violetine
violetine2
violetinė3
violetine4
violetine5

zalia
zalia2

nude kažkokia

geltona

oranžinė

šviesi kažkokia

marga melsva
Atsakyti
Visą dieną žiūrinėju foto ir vistiek neatsirenku kuris aš čia Pavasaris g.gif doh.gif
Gal reikia galvą klijuoti prie spalvų, kaip pumpica darė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 30, 18:25)
Visą dieną žiūrinėju foto ir vistiek neatsirenku kuris aš čia Pavasaris  g.gif  doh.gif
Gal reikia galvą klijuoti prie spalvų, kaip pumpica darė smile.gif

pabandyk thumbup.gif
Atsakyti
Man tai Sowelu akiu spalva kaip mano smile.gif ar tik ne lightas busi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 30, 19:41)
Man tai Sowelu akiu spalva kaip mano smile.gif ar tik ne lightas busi lotuliukas.gif

Oj ne, man rodos mano daug tamsesnės už tavasias smile.gif

Nemoku aš tų nuotaukų karpyti ir dėlioti blush2.gif čia reikia specialios programos??
Atsakyti