Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

o gal tu netyčia ta "balta" žiema? bigsmile.gif
Atsakyti
aina1979, tavo plaukai fantastiški.
inc, mano tavo vyresnėlė šiltoka, gal ji mano draugė bigsmile.gif bet įtariu mano monitorius šiltokai rodo.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 19:29)
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt  blush2.gif  4u.gif  nuoroda

1 foto akis
2foto be makiazo vasara siek tiek idegus
3foto vaikystes
4foto siltu spalvu makiazu( rusvi auksiniai seseliai, koralu soalvos lupu blizgis, spring turetu tikti?)

g.gif g.gif va galvosukis, priimt tave ar ne i draugija g.gif akys lyg ir ryskios kitose foto, o kur be makiazo tai foto neryski, tai nesimato to ryskumo. ir dar tie sviesus plaukai blasko demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:45)

Man atrodo kad visos vasariskos melsvos vasaru testavimui netinka, nes vasaros apskritai geriausiai toleroja melynus atspalvius, gan ivairius. Slidi riba gaunas. smile.gif  As kaip ir ne soft summer bet man prislopintos zalsvai melsvai pilkos nuostabiai tinka, nes atitinka mano akis, ir siaip graziai man tinka. O va dulketos mauve jau ir nilabai... smile.gif

vat nežinau, aš beveik nusprendus, kad turbūt soft summer esu, buvau nusipirkus tokių mutintų teal spalvų. Nu žiūriu žiūriu ir negaliu sakyt, kad baisiai, bet ne to ne to man jos buvo. O apsirengiu kokią šviesiai pilką ir glažuola biggrin.gif
su rausvom taip nesijautė. Dėl tų tealinių buvau net suabejojus ar ne pavasaris. Bet teal man tokios jau link turkio traukiančios pradeda tikti, o tos užpilkintos nelabai.
Atsakyti
užpilkintos teal yra mano tongue.gif
Atsakyti
nu matomai Daug tamsesnės lotuliukas.gif

kas ten vyrą su vaikais idėjo, mano dar tamsesnis, galvoju apie deep winter
kiek šviesesnis negu šie ir žaliaakis, nors vaikas buvo tamsiai rudom akim blink.gif
user posted image
na gal va panašu būtų, bet akys žalios plaukai vos tamsesni
user posted image

o čia jau deep autumn, nelabai žinau kaip iš šono žiūrint atskirti nuo winter
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
inc tokios?
user posted image
Papildyta:
o kur buvo įdėta mergaitė su turkio suknele ir violetiniais, nežinau nepanaši man į cool summer g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 29 lapkričio 2013 - 19:03
Dilukai, winter'ai turėtų būt kiek pasikėlę lotuliukas.gif

o tą spalvą, kur man rodai, tai lyg ir tokios kažkokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 19:10)
Dilukai, winter'ai turėtų būt kiek pasikėlę  lotuliukas.gif

o tą spalvą, kur man rodai, tai lyg ir tokios kažkokios g.gif

ania, o kaip žinot kai aš jau n metų jo komforto zonoje, nematau kaip kitiem atrodo lotuliukas.gif o rudeniai kokie turi būti?

aš tai lavonas su tokia spalva būtau, nors kaip graži bebūtų kaip spalva
Atsakyti
tai krikštykit mane soft summer su priemaišom biggrin.gif ,o tai žiuriu bus pasaka be galo,nes pati kuo toliau išvis žiūriu nieko nebesuprantu ax.gif
o dabar noriu rimtai paklaust kuriam tipui vasaros tinka light lemon spalva,tokia vos vos gelsva,ar cia visiems tinka? ax.gif
Atsakyti
jei soft summer tai turi pora užmutintų geltonų
dešinėj dark winter spalvų įlindę
user posted image

light daugiau geltonų, bet ne citrininės, gryna citrininė gal žiemos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 29 lapkričio 2013 - 19:38
nematau tokios paletej,del ko klausiu,kažkada esu turėjusi tokius gelsvus marškinukus tai kas pamatydavo mane su jais ,visi sakydavo jog labai tinka.ten neužmutinta spalva tokia,tokia svelniai svelniai gelsva,net nežinau su kuo palyginti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 29 lapkričio 2013 - 20:23
Labas 4u.gif Nu bet tikrai, kaip čia ne viena minėjo - į šią temą užeini kaip į namus smile.gif jooo, įsliūkinau prieš kokį pusvalandį galvą panarinusi - o čia žiū - linksmybės - iš karto šypsena veide biggrin.gif (na netikiu, kad vien tik dėl išgerto vyno... biggrin.gif )
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 22:05)
o man liga  doh.gif stebiu zmones aplink ar gatvej, ar tv, ir bandau kazkuriam tipui pripaisyt doh.gif jum irgi taip buvo pradzioje? biggrin.gif

Man tai tikrai taip yra drinks_cheers.gif Bet aš tai dar "žalia" - nedrįstu spręst tiksliai...
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 10:58)
būna bėga bėga ir bac į sieną atsitrenkia arba taip įkiša kojas, kad nei ištraukt neina paskui iš kokio tarpo tarp radiatorių  lotuliukas.gif

O maniškė gal ne tiek gluškatė, kiek berazumė - nes į sieną atsitrenkusi yra ne iš gyvenimo džiaugsmo, o iš užsisvajojimo lotuliukas.gif
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 16:23)
Man jie visi panasus i deep'inius bigsmile.gif

Nu ***** g.gif Jei ir jie deep winter, ir aš, tai tarp mūsų akivaizdus skirtumas yra g.gif (odos tamsume)
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 17:02)
Šis jaunuolis bruožais panašus į mano dičkį biggrin.gif Tik maniškis daug daug tamsesnis ir žiūrėdama į jį vis mastau ar jis tik nebus žiema...
Aš labai atsiprašau, kad vėl jus trukdysiu ir įsiterpsiu:ax: , bet va pagaliau įsikėliau skanuotą paaglystės nuotrauką.

A jūsų jau toks dičkis bigsmile.gif O maniau mamkai kokių 25 bigsmile.gif
Bet jau foto.... wub.gif

Papildyta:
Nu gerai, aš jau narcizė pabuvau, tai dabar dar parodysiu ir artimuosius lotuliukas.gif Man tai labai rūpi sužinoti, kas ta mano dukrytė rolleyes.gif Ji tai dabar "mados" vejama ar tai iš draugių išgirdusi sako, kad jai tai "juoda labai tinka" lotuliukas.gif Ir dar sako, kad ji tokia kūda, nes "laikosi dietos " lotuliukas.gif
Tai va aišku, kad ji arba spring, arba summer g.gif
https://www.facebook.....;size=960,836
https://www.facebook.....;size=960,720

Aš tai nuo jos skiriuosi tuo, kad jos oda tokia į rudumą, ir įdega ji iš karto beveik rudai, o aš tai raudonai, kaip vėžys. Bet pas ją strazdanų mažai ant kūno, ne taip, kaip pas mane...
Akys mėlynos.
Atsakyti