o gal tu netyčia ta "balta" žiema?
aina1979, tavo plaukai fantastiški.
inc, mano tavo vyresnėlė šiltoka, gal ji mano draugė bet įtariu mano monitorius šiltokai rodo.
inc, mano tavo vyresnėlė šiltoka, gal ji mano draugė bet įtariu mano monitorius šiltokai rodo.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 19:29)
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt nuoroda
1 foto akis
2foto be makiazo vasara siek tiek idegus
3foto vaikystes
4foto siltu spalvu makiazu( rusvi auksiniai seseliai, koralu soalvos lupu blizgis, spring turetu tikti?)
1 foto akis
2foto be makiazo vasara siek tiek idegus
3foto vaikystes
4foto siltu spalvu makiazu( rusvi auksiniai seseliai, koralu soalvos lupu blizgis, spring turetu tikti?)
va galvosukis, priimt tave ar ne i draugija akys lyg ir ryskios kitose foto, o kur be makiazo tai foto neryski, tai nesimato to ryskumo. ir dar tie sviesus plaukai blasko demesi
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:45)
Man atrodo kad visos vasariskos melsvos vasaru testavimui netinka, nes vasaros apskritai geriausiai toleroja melynus atspalvius, gan ivairius. Slidi riba gaunas. As kaip ir ne soft summer bet man prislopintos zalsvai melsvai pilkos nuostabiai tinka, nes atitinka mano akis, ir siaip graziai man tinka. O va dulketos mauve jau ir nilabai...
vat nežinau, aš beveik nusprendus, kad turbūt soft summer esu, buvau nusipirkus tokių mutintų teal spalvų. Nu žiūriu žiūriu ir negaliu sakyt, kad baisiai, bet ne to ne to man jos buvo. O apsirengiu kokią šviesiai pilką ir glažuola
su rausvom taip nesijautė. Dėl tų tealinių buvau net suabejojus ar ne pavasaris. Bet teal man tokios jau link turkio traukiančios pradeda tikti, o tos užpilkintos nelabai.
užpilkintos teal yra mano
nu matomai Daug tamsesnės
kas ten vyrą su vaikais idėjo, mano dar tamsesnis, galvoju apie deep winter
kiek šviesesnis negu šie ir žaliaakis, nors vaikas buvo tamsiai rudom akim
na gal va panašu būtų, bet akys žalios plaukai vos tamsesni
o čia jau deep autumn, nelabai žinau kaip iš šono žiūrint atskirti nuo winter
Papildyta:
inc tokios?
Papildyta:
o kur buvo įdėta mergaitė su turkio suknele ir violetiniais, nežinau nepanaši man į cool summer
kas ten vyrą su vaikais idėjo, mano dar tamsesnis, galvoju apie deep winter
kiek šviesesnis negu šie ir žaliaakis, nors vaikas buvo tamsiai rudom akim
na gal va panašu būtų, bet akys žalios plaukai vos tamsesni
o čia jau deep autumn, nelabai žinau kaip iš šono žiūrint atskirti nuo winter
Papildyta:
inc tokios?
Papildyta:
o kur buvo įdėta mergaitė su turkio suknele ir violetiniais, nežinau nepanaši man į cool summer
Dilukai, winter'ai turėtų būt kiek pasikėlę
o tą spalvą, kur man rodai, tai lyg ir tokios kažkokios
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 19:10)
Dilukai, winter'ai turėtų būt kiek pasikėlę
ania, o kaip žinot kai aš jau n metų jo komforto zonoje, nematau kaip kitiem atrodo o rudeniai kokie turi būti?
aš tai lavonas su tokia spalva būtau, nors kaip graži bebūtų kaip spalva
tai krikštykit mane soft summer su priemaišom ,o tai žiuriu bus pasaka be galo,nes pati kuo toliau išvis žiūriu nieko nebesuprantu
o dabar noriu rimtai paklaust kuriam tipui vasaros tinka light lemon spalva,tokia vos vos gelsva,ar cia visiems tinka?
o dabar noriu rimtai paklaust kuriam tipui vasaros tinka light lemon spalva,tokia vos vos gelsva,ar cia visiems tinka?
jei soft summer tai turi pora užmutintų geltonų
dešinėj dark winter spalvų įlindę
light daugiau geltonų, bet ne citrininės, gryna citrininė gal žiemos?
dešinėj dark winter spalvų įlindę
light daugiau geltonų, bet ne citrininės, gryna citrininė gal žiemos?
nematau tokios paletej,del ko klausiu,kažkada esu turėjusi tokius gelsvus marškinukus tai kas pamatydavo mane su jais ,visi sakydavo jog labai tinka.ten neužmutinta spalva tokia,tokia svelniai svelniai gelsva,net nežinau su kuo palyginti.
Labas Nu bet tikrai, kaip čia ne viena minėjo - į šią temą užeini kaip į namus jooo, įsliūkinau prieš kokį pusvalandį galvą panarinusi - o čia žiū - linksmybės - iš karto šypsena veide (na netikiu, kad vien tik dėl išgerto vyno... )
Man tai tikrai taip yra Bet aš tai dar "žalia" - nedrįstu spręst tiksliai...
O maniškė gal ne tiek gluškatė, kiek berazumė - nes į sieną atsitrenkusi yra ne iš gyvenimo džiaugsmo, o iš užsisvajojimo
Nu ***** Jei ir jie deep winter, ir aš, tai tarp mūsų akivaizdus skirtumas yra (odos tamsume)
A jūsų jau toks dičkis O maniau mamkai kokių 25
Bet jau foto....
Papildyta:
Nu gerai, aš jau narcizė pabuvau, tai dabar dar parodysiu ir artimuosius Man tai labai rūpi sužinoti, kas ta mano dukrytė Ji tai dabar "mados" vejama ar tai iš draugių išgirdusi sako, kad jai tai "juoda labai tinka" Ir dar sako, kad ji tokia kūda, nes "laikosi dietos "
Tai va aišku, kad ji arba spring, arba summer
https://www.facebook.....;size=960,836
https://www.facebook.....;size=960,720
Aš tai nuo jos skiriuosi tuo, kad jos oda tokia į rudumą, ir įdega ji iš karto beveik rudai, o aš tai raudonai, kaip vėžys. Bet pas ją strazdanų mažai ant kūno, ne taip, kaip pas mane...
Akys mėlynos.
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 22:05)
o man liga stebiu zmones aplink ar gatvej, ar tv, ir bandau kazkuriam tipui pripaisyt jum irgi taip buvo pradzioje?
Man tai tikrai taip yra Bet aš tai dar "žalia" - nedrįstu spręst tiksliai...
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 10:58)
būna bėga bėga ir bac į sieną atsitrenkia arba taip įkiša kojas, kad nei ištraukt neina paskui iš kokio tarpo tarp radiatorių
O maniškė gal ne tiek gluškatė, kiek berazumė - nes į sieną atsitrenkusi yra ne iš gyvenimo džiaugsmo, o iš užsisvajojimo
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 16:23)
Man jie visi panasus i deep'inius
Nu ***** Jei ir jie deep winter, ir aš, tai tarp mūsų akivaizdus skirtumas yra (odos tamsume)
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 17:02)
Šis jaunuolis bruožais panašus į mano dičkį Tik maniškis daug daug tamsesnis ir žiūrėdama į jį vis mastau ar jis tik nebus žiema...
Aš labai atsiprašau, kad vėl jus trukdysiu ir įsiterpsiu:ax: , bet va pagaliau įsikėliau skanuotą paaglystės nuotrauką.
Aš labai atsiprašau, kad vėl jus trukdysiu ir įsiterpsiu:ax: , bet va pagaliau įsikėliau skanuotą paaglystės nuotrauką.
A jūsų jau toks dičkis O maniau mamkai kokių 25
Bet jau foto....
Papildyta:
Nu gerai, aš jau narcizė pabuvau, tai dabar dar parodysiu ir artimuosius Man tai labai rūpi sužinoti, kas ta mano dukrytė Ji tai dabar "mados" vejama ar tai iš draugių išgirdusi sako, kad jai tai "juoda labai tinka" Ir dar sako, kad ji tokia kūda, nes "laikosi dietos "
Tai va aišku, kad ji arba spring, arba summer
https://www.facebook.....;size=960,836
https://www.facebook.....;size=960,720
Aš tai nuo jos skiriuosi tuo, kad jos oda tokia į rudumą, ir įdega ji iš karto beveik rudai, o aš tai raudonai, kaip vėžys. Bet pas ją strazdanų mažai ant kūno, ne taip, kaip pas mane...
Akys mėlynos.