Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 18:01)
Nu jau nuotrauka....  lotuliukas.gif

Taigi lotuliukas.gif Tas katinas jį įsimylėjęs, iš paskos vaikšto ir kartu miega. Nors iš foto taip ir neatrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 18:00)
*o gali cool summer oranžinę ar geltoną nešiot? mane ta mano dičkė varo iš proto  doh.gif šiaip gan panaši į tą vaikį, Noa, bet nžn nžn kur man ją padėt geriau  lotuliukas.gif nuotraukų irgi nelabai turiu

**dar viena. šita keistai žalia spalva kam priklauso ?

*Šiaip tai neeee. Nors va su tokiu makijažu tai gali biggrin.gif

** Tai jai ir priklauso. Kam, jei ne vasaroms? Gera spalva wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 17:17
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 17:22)
Taigi lotuliukas.gif Tas katinas jį įsimylėjęs, iš paskos vaikšto ir kartu miega. Nors iš foto taip ir neatrodo biggrin.gif
Papildyta:

*Šiaip tai neeee. Nors va su tokiu makijažu tai gali biggrin.gif

** Tai jai ir priklauso. Kam, jei ne vasaroms? Gera spalva wub.gif

o kodėl tada ji geltoną ir oranžinę visai normaliai perneša, a? ir net garstyčių spalvos kepurę dabar vis nešioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 18:25)
o kodėl tada ji geltoną ir oranžinę visai normaliai perneša, a? ir net garstyčių spalvos kepurę dabar vis nešioja   g.gif

Nežinau biggrin.gif Parodyk biggrin.gif

Gal dėl to, kad vaikai iš esmės nėr bjaurūs ir jiems viskas tinka? biggrin.gif

Aš į šito žmogaus spalvas nesigilinu, nes jis jų turi tris: juodą, tamsiai mėlyną (kaip džinsai) ir pilką. Nu dar gal kokią chaki... Kai aš aprūgoju, viską paneigia ir įrodymui užsimauna ryškiai mėlyną maikę, bet realiai ir atrodo, ir jaučiasi su ja kaip durnius su durelėm, nei šiaip, nei taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 17:30
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt blush2.gif 4u.gif nuoroda

1 foto akis
2foto be makiazo vasara siek tiek idegus
3foto vaikystes
4foto siltu spalvu makiazu( rusvi auksiniai seseliai, koralu soalvos lupu blizgis, spring turetu tikti?)
Atsakyti
Oi, Inc, žiūrėk, yra geltonos, platus pasirinkimas, cielos dvi:D

O jau kitos tai kaip mano bernas mėgsta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 18:29)
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt  blush2.gif  4u.gif  nuoroda

1 foto akis
3foto vaikystes
4foto siltu spalvu makiazu( rusvi auksiniai seseliai, koralu soalvos lupu blizgis, spring turetu tikti?)

Jėzau kokios akys wub.gif Manau kad tikrai clear spring.Vaikystės foto irgi pavasarinė.Pabandykit pasitestuoti su oranžine ir fuksija.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 18:29)
gal galite pasakyti savo nuomone ar as tikrai clear spring? Pagaliau isdrisau pasirodyt  blush2.gif  4u.gif  nuoroda

1 foto akis
3foto vaikystes

O aš tai žinok nieko neįžiūriu unsure.gif Man visose foto tiek keistai atrodo spalvos, kad aš nieko nesusigaudau. Ypač akių, tavo tikrai tokios ryškios akys? Ar čia foto?

Taip tai lyg šilta... Plaukų kaip ir nėra, neaišku, kokie jie. Antakių irgi nesimato. Blin, čia kokia tai archeologija, o be makijažo foto nėra? smile.gif

Bet ten, kur vaiko, tai net ir light summer būt galėtų...
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 18:34)
Jėzau kokios akys wub.gif Manau kad tikrai clear spring.Vaikystės foto irgi pavasarinė.Pabandykit pasitestuoti su oranžine ir fuksija.

O man vaikystės foto odytė šalta... Arba kelmas žino, bent neutrali. Išvis kaip porcelianinė lėlė atrodo biggrin.gif

Nors žinant, kaip seniau fotografijos elgdavosi su spalvom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 17:39
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 19:34)

aciu:)
Papildyta:
[quote=Noa,2013 11 29, 19:38]
O aš tai žinok nieko neįžiūriu unsure.gif Man visose foto tiek keistai atrodo spalvos, kad aš nieko nesusigaudau. Ypač akių, tavo tikrai tokios ryškios akys? Ar čia foto?

Taip tai lyg šilta... Plaukų kaip ir nėra, neaišku, kokie jie. Antakių irgi nesimato. Blin, čia kokia tai archeologija, o be makijažo foto nėra? smile.gif

Bet ten, kur vaiko, tai net ir light summer būt galėtų...
Papildyta:

be makiazo 2 foto . Akys realybiai dienos apsvietime ryskios. 4u.gif
Atsakyti
bet 2-a ta foto itin bliedna, tai sunku ką ir galvot pradėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 29, 18:45)
be makiazo 2 foto . Akys realybiai dienos apsvietime ryskios. 4u.gif

Žinok, nežinau. Ji labai neryški... Nu bet gal ir gali būti clear spring, jei tikrai akys tokios spalvos, kaip ant nuotraukos. Ale tiksliai tai nepasakysiu, kažkaip man toks vaizdas, kad gerai nematau smile.gif
Atsakyti
bet akių spalva turbūt kaip tavo lęšiai, Noa, ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 19:50)
Žinok, nežinau. Ji labai neryški... Nu bet gal ir gali būti clear spring, jei tikrai akys tokios spalvos, kaip ant nuotraukos. Ale tiksliai tai nepasakysiu, kažkaip man toks vaizdas, kad gerai nematau smile.gif

imeciau dar 3 foto. Jos geresnes kokybes. Akys auksiniu spalvu seseliais ir juodu blakstienu tusu padazytos , tai manau tai padidina ju ryskuma....reikes ryt be makiazo ir su spalvytem pasifotkinti:)
Atsakyti