Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 11 29, 16:24)
o kokios abiejų lūpos gražiai barštiškai rožinės  thumbup.gif  wub.gif

biggrin.gif Mažiukai jie čia dar biggrin.gif Prieš kokius 8 metus... Dabar jau vienas karate varžybose dalyvauja, o kitas aplamai netoli dviejų metrų ir tuoj mokyklą baigs biggrin.gif

Bet turiu omeny - vis viena kažkiek kažkokos šilumos yra. Kitaip susilietų su kaldra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 15:32
oi kokie faini vaikai bigsmile.gif bigsmile.gif
maniskiai tai nzn kas tokie...siaip jie tevo kopijos, o anas tamsus, bet vaikai tai kol kas nera tamsus...ir akys pas abu mano -melynos, o tevo zalios...Tai lyg pavasariai gautusi g.gif

seimyna
maziukas
Abu maziai
As su dickiu
Mazylis anksciau, dabar plaukai jau gerokai tamsesni
cia tetis musu gerai matos, deep winter? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 29 lapkričio 2013 - 15:52
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 16:20)

Labai graži nuotrauka.Kaip iš reklamos :wub Aš irgi sakyčiau, kad didysis tai vasara, nors ir akių nesimato.O mažiuką aš priskirčiau irgi gal prie vasarų g.gif nes tose garbanėlėse man kaip ir pelenų atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 11 29, 15:52)
Nes kas pas ją šalto? Akys?

Akys ir oda pagal mane g.gif

QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 16:06)
del tos siulomos plauku spalvos net nezinau,nesu gyvenime daziusi taip tamsiai,kazi ar neverkciau nusidaziusi g.gif

kad antakiai per tamsus sutinku,nes svieziai dazyti,o mano kaime pilkai nedazo biggrin.gif

Tai galima ir sviesiau plaukus dazyt, svarbu kad nenugeltonintu. Bet tada jau ir antakiukai turetu dereti smile.gif

As tai pati dazau antakius tai atradau blondinems vasaroms labai gera varianta:
http://www.rejuven.h...efectocil1b.jpg
sviesiai ruda ir pilka daugmaz lygiomis dalimis - gaunasi labai naturali neryzai rusva. ax.gif

QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 16:20)
Va mano light vasariukas mažius ir vyresnis regis cool, bet to cool iš šitos foto neina identifikuot, nes nesimato akių. Žalios.

Vat matosi iš foto, kad mažą galima jau ir pavasariu įtart, ir aš įtarinėju, kai neturiu ką veikt. O Calmnes kitaip atrodo, ji visa akvareliškesnė, jai tas žodis itin tinka. man atrodo, softas jinai bus, soft summer, Hiver, ką manai?

As irgi linkus galvot kad ji soft. g.gif
Klausyk, o tavo vyresniojo kokio zalumo akys? Ziuriu kad pas ji labai panasus atspalviai odos, plauku kaip mano MB, tik pas maniski akys tokio tokio stiliaus Vis lauzau galva kas jis gaetu buti. Oda sviesi, sauleje tik nudega, reikia labai stipraus SPF, plaukai va toc toc kaip taviskio. Lupos irgi tokios "barstines" biggrin.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 16:23)
Aš ką tik Nicole nagrinėjau ir radau daug panašumo.Beje kai tik atsiradau šioje temoje su savo veideliu ir įkiriais klausimais, man Bytte  įmetė Nicole's foto.Tai jau turbūt teks pasilikti warm'uose, o sugalvojus pasikeisti bėgsiu pas Noa į light'us.Bright variantą paliksiuMute , nes ji su juo atrodo gražiausiai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif O Nicole irgi laikas nuo laiko megeja sviesiais pabut
user posted image
Nors man jai ryzi graziausiai.
O cia jaunystes foto biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 29 lapkričio 2013 - 16:03
Atėjau, pamačiau Nikolės jaunystės foto ir paspringau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 29, 16:39)
maniskiai tai nzn kas tokie...siaip jie tevo kopijos, o anas tamsus, bet vaikai tai kol kas nera tamsus...ir akys pas abu mano -melynos, o tevo zalios...Tai lyg pavasariai gautusi  g.gif

Man jie visi panasus i deep'inius bigsmile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 17:19)

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 16:19)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as irgi gerokai prunkstelejau biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 16:23)
Man jie visi panasus i deep'inius bigsmile.gif

rimtai g.gif siaip man vaikiai su tamsiom spalvom visai neblogai ziurisi, tai gal...
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 17:02)
Klausyk, o tavo vyresniojo kokio zalumo akys? Ziuriu kad pas ji labai panasus atspalviai odos, plauku kaip mano MB, tik pas maniski akys tokio tokio stiliaus Vis lauzau galva kas jis gaetu buti. Oda sviesi, sauleje tik nudega, reikia labai stipraus SPF, plaukai va toc toc kaip taviskio. Lupos irgi tokios "barstines" biggrin.gif 

Maniškio akys irgi margos biggrin.gif Iš tikro jo akys kaip mano, tik tas mėlynos - rudos santykis kiek kitoks. Užtat mano gaunasi tokio blausaus turkio, o jo - jau žalios smile.gif
Tik oda nenudega. Na, nudega, aišku, bet kaip visi, bet ne kažkaip ypatingiau už likusius šeimos narius.
Foto aš jo turiu tik tokią po ranka:
user posted image
Man atrodo, cool summer. Bet iš tikro, aš daug tuo klausimu nemąsčiau, atėjau visa nauja, paklausiau, mergos sako - taip, tai man ir gerai biggrin.gif Juolab kad į tokį ir panašus.

Katinas irgi cool summer biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 16:42
o gali cool summer oranžinę ar geltoną nešiot? mane ta mano dičkė varo iš proto doh.gif šiaip gan panaši į tą vaikį, Noa, bet nžn nžn kur man ją padėt geriau lotuliukas.gif nuotraukų irgi nelabai turiu

nu va čia akys ir plaukai lyg geriau matosi lotuliukas.gif fotkė didelė, tai linką dedu

dar viena. šita keistai žalia spalva kam priklauso ?

ir labai tinka tamsios violetinės.. ir plius vėl tos keistos žalios spalvos megztukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 29 lapkričio 2013 - 17:04
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 17:39)
Maniškio akys irgi margos biggrin.gif Iš tikro jo akys kaip mano, tik  tas mėlynos - rudos santykis kiek kitoks. Užtat mano gaunasi tokio blausaus turkio, o jo - jau žalios smile.gif
Tik oda nenudega. Na, nudega, aišku, bet kaip visi, bet ne kažkaip ypatingiau už likusius šeimos narius.
Man atrodo, cool summer. Bet iš tikro, aš daug tuo klausimu nemąsčiau, atėjau visa nauja, paklausiau, mergos sako - taip, tai man ir gerai biggrin.gif Juolab kad į tokį ir panašus.

Katinas irgi cool summer biggrin.gif

Nu jau nuotrauka.... lotuliukas.gif

Panasu i cool summer. drinks_cheers.gif O maniskio akys is toli atrodo pusiau rudos. Is arti matosi kad jos tamsiai zalios, o vidury turi tu ryzai gintariniu kleckiuku ir visumoj toks rudu akiu vaizdas susidaro. Nu va dar vienos panasios
Atsakyti
Šis jaunuolis bruožais panašus į mano dičkį biggrin.gif Tik maniškis daug daug tamsesnis ir žiūrėdama į jį vis mastau ar jis tik nebus žiema...
Aš labai atsiprašau, kad vėl jus trukdysiu ir įsiterpsiu:ax: , bet va pagaliau įsikėliau skanuotą paaglystės nuotrauką.Ar tokiais natūraliais plaukais galėčiau būti warm spring?Vienoj nuotraukoj plaukai žiemos metu, o kitoj vasaros metu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 17:02)
Šis jaunuolis bruožais panašus į mano dičkį biggrin.gif Tik maniškis daug daug tamsesnis ir žiūrėdama į jį vis mastau ar jis tik nebus žiema...
Aš labai atsiprašau, kad vėl jus trukdysiu ir įsiterpsiu:ax: , bet va pagaliau įsikėliau skanuotą paaglystės nuotrauką.Ar tokiais natūraliais plaukais galėčiau būti warm spring?Vienoj nuotraukoj plaukai žiemos metu, o kitoj vasaros metu.
http://images114.fot...image002-vi.gif

eina sau kokie gražūs plaukai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti