QUOTE(Tynka @ 2013 11 29, 15:52)
Nes kas pas ją šalto? Akys?
Akys ir oda pagal mane
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 16:06)
del tos siulomos plauku spalvos net nezinau,nesu gyvenime daziusi taip tamsiai,kazi ar neverkciau nusidaziusi
kad antakiai per tamsus sutinku,nes svieziai dazyti,o mano kaime pilkai nedazo
Tai galima ir sviesiau plaukus dazyt, svarbu kad nenugeltonintu. Bet tada jau ir antakiukai turetu dereti
As tai pati dazau antakius tai atradau blondinems vasaroms labai gera varianta:
http://www.rejuven.h...efectocil1b.jpg
sviesiai ruda ir pilka daugmaz lygiomis dalimis - gaunasi labai naturali neryzai rusva.
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 16:20)
Va mano light vasariukas mažius ir vyresnis regis cool, bet to cool iš šitos foto neina identifikuot, nes nesimato akių. Žalios.
Vat matosi iš foto, kad mažą galima jau ir pavasariu įtart, ir aš įtarinėju, kai neturiu ką veikt. O Calmnes kitaip atrodo, ji visa akvareliškesnė, jai tas žodis itin tinka. man atrodo, softas jinai bus, soft summer, Hiver, ką manai?
As irgi linkus galvot kad ji soft.
Klausyk, o tavo vyresniojo kokio zalumo akys? Ziuriu kad pas ji labai panasus atspalviai odos, plauku kaip mano MB, tik pas maniski akys tokio
tokio stiliaus Vis lauzau galva kas jis gaetu buti. Oda sviesi, sauleje tik nudega, reikia labai stipraus SPF, plaukai va toc toc kaip taviskio. Lupos irgi tokios "barstines"
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 16:23)
Aš ką tik Nicole nagrinėjau ir radau daug panašumo.Beje kai tik atsiradau šioje temoje su savo veideliu ir įkiriais klausimais, man
Bytte įmetė Nicole's foto.Tai jau turbūt teks pasilikti warm'uose, o sugalvojus pasikeisti bėgsiu pas
Noa į light'us.Bright variantą paliksiu
Mute , nes ji su juo atrodo gražiausiai
O Nicole irgi laikas nuo laiko megeja sviesiais pabut
Nors man jai ryzi graziausiai.
O cia jaunystes foto