Grįžtu į temą ir matau, kad gyvenimas čia verda
Labai smagu, kad atsiranda naujų veidų, kuriuos galima panagrinėti, diskutuoti ir pasimokyti.Kaip sakoma " Treneruisia na koškak"
Man atrodo, kad Calmeness tikrai vasara ir sakyčiau, kad ne softas, nes kažkaip šiltumo trūksta Man ji tokia labai šalta netgi sakyčiau, kad cool summer.Bet to turbūt negali būti, nes ji nėr tokia tamsi?
O aš nusivyliau, kad Noa mane iš savo gretų išmetė. Tai iš to liūdesio nulėkiau ir nusipirkau dažytų plaukų spalvų išėmėją ir iškart jį panaudojau. Negalėjau visgi apsikęst su ta tamsia spalva Ir galų gale turbūt tapau warm springu ir tuo džiaugiuosi, nes skirtumas akivaizdus.
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 16:02)
O aš nusivyliau, kad Noa mane iš savo gretų išmetė. Tai iš to liūdesio nulėkiau ir nusipirkau dažytų plaukų spalvų išėmėją ir iškart jį panaudojau. Negalėjau visgi apsikęst su ta tamsia spalva Ir galų gale turbūt tapau warm springu ir tuo džiaugiuosi, nes skirtumas akivaizdus.
na na... rodykis su ta nauja spalva o kad Noa išmetė, tai nepergyvenk, vietos kituos tipuos sočiai, rasi kur apsistot
Mlle Gourmandise ir man panaši į žiemą, tik neaišku į kurią
o Calmeness ta plaukų spalva, kurią Hiver pasiūlė, manau turėtų tikti
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 28, 21:32)
bright spring - Mute
true spring
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter
bright winter
true spring
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter
bright winter
nepamirštam pasisakyt koks tipas esat
bytte dar vis tyli....svarsto
QUOTE(Mute @ 2013 11 29, 12:09)
...
bet ar ta spalva ne šilta? plaukų nuotraukoje? ir jei Calmeness vasara, tai jei reik šalto atspalvio.Ar čia mano monitorius šiltai rodo..
o man ta peleninės rožės spalva, tokia atrodo nė vieno žmogaus labai negadinanti kad net nežinau ar pagal ją spręsčiau, man jinai irgi puikiai tinka
Man soft summer labiau su prislopintom žalsvai melsvai pilkom asocijuojasi
kaip tas teal burbuliukas
Man soft summer labiau su prislopintom žalsvai melsvai pilkom asocijuojasi
kaip tas teal burbuliukas
QUOTE(Mute @ 2013 11 29, 15:12)
na na... rodykis su ta nauja spalva o kad Noa išmetė, tai nepergyvenk, vietos kituos tipuos sočiai, rasi kur apsistot
Ačiū Mute ... Bet ta tamsi spalva man neatrodo taip gražiai kaip jums(ir be makiažo).palikau ir tamsios ir naujos spalvos foto.Tik visur su žele, nes be jos būčiau kaip su kailine kepure ant galvos
My Webpage
QUOTE(Tynka @ 2013 11 29, 15:14)
bet ar ta spalva ne šilta? plaukų nuotraukoje? ir jei Calmeness vasara, tai jei reik šalto atspalvio.Ar čia mano monitorius šiltai rodo..
Gali, juk soft vasara turi 75 proc. saltumo, likusieji siluma.
Ir kazkada esam kalbejusios kad pas saltus su silto itaka tipus vienas is pozymiu (akys, plaukai, oda) gali buti siltas. O pas siltus tipus su salto itaka - du pozymiai silti, vienas saltas. Arba tolygiai jauciamas toks daugmaz drungnumas tik nusveria arba siltumas arba saltumas.
Beje gi ta moteris, Giada De Laurentiis, kurios nuotraukas dejau plaukam parodyt yra soft summer.
O pas tas mergytes kur bytte dejo light summer ir soft summer gi irgi nera tie plaukai kazkokie pilki, jos abi yra vasaros maisytos su siltais tipais.
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 29, 15:14)
Man atrodo kad visos vasariskos melsvos vasaru testavimui netinka, nes vasaros apskritai geriausiai toleroja melynus atspalvius, gan ivairius. Slidi riba gaunas. As kaip ir ne soft summer bet man prislopintos zalsvai melsvai pilkos nuostabiai tinka, nes atitinka mano akis, ir siaip graziai man tinka. O va dulketos mauve jau ir nilabai...
Papildyta:
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 15:29)
Ačiū Mute ... Bet ta tamsi spalva man neatrodo taip gražiai kaip jums(ir be makiažo).palikau ir tamsios ir naujos spalvos foto.Tik visur su žele, nes be jos būčiau kaip su kailine kepure ant galvos
My Webpage
My Webpage
Vo geras! Tikrai daug geriau negu tamsus. Beveik kaip...
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 12:45)
Ir kazkada esam kalbejusios kad pas saltus su silto itaka tipus vienas is pozymiu (akys, plaukai, oda) gali buti siltas. O pas siltus tipus su salto itaka - du pozymiai silti, vienas saltas. Arba tolygiai jauciamas toks daugmaz drungnumas tik nusveria arba siltumas arba saltumas.
Beje gi ta moteris, Giada De Laurentiis, kurios nuotraukas dejau plaukam parodyt yra soft summer.
....
....
na taip, bet dabar aš žiūriu į tą Giadą, tai ji, soft summer, man šiltesnė atrodo, negu aš - soft autumn. Nors gal būtent ši jos nuotrauka šilta... Nes kas pas ją šalto? Akys?
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 16:29)
My Webpage
My Webpage
na va... galvojau drauge turėsiu, o ji pabego pirmoj foto man per daug ruda, bet cia nuo apsvietimo turbut, o antroj tai grazu.
Aš kai po daugelio metu ryžai raudonos spalvos nusidažiau rudai, gavos šiek tiek šviesesni, labiau rudesni nei kad dabar, bet man visviena buvo tamsūs , tai negalėjau į veidrodį žiūrėt , atrodžiau sau siaubingai ir po 4 dienų vėl nusidažiau ryžai bet po poros mėnesių nusidažiau dabartine spalva ir sau esu labai graži va kaip buna su tom spalvom, tai žiūrėt negali, tai tampa pati gražiausia
kad antakiai per tamsus sutinku,nes svieziai dazyti,o mano kaime pilkai nedazo
del tos siulomos plauku spalvos net nezinau,nesu gyvenime daziusi taip tamsiai,kazi ar neverkciau nusidaziusi
man rodos liksiu visai be tipo vasara ir viskas
del tos siulomos plauku spalvos net nezinau,nesu gyvenime daziusi taip tamsiai,kazi ar neverkciau nusidaziusi
man rodos liksiu visai be tipo vasara ir viskas
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 14:26)
mhm, maksimum light arba soft, bet kokių sezonų, tai kol kas neįkertu
Vasaros, manau. Pavasaris, manau, ne, nes jai akvarelinės spalvos, kiek suvokiu, geriau, negu grynos. O rudeniui šiltumo neužtenka...
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 29, 15:14)
o man ta peleninės rožės spalva, tokia atrodo nė vieno žmogaus labai negadinanti kad net nežinau ar pagal ją spręsčiau, man jinai irgi puikiai tinka
Mane gadina Vien dėl jos norėjau būti vasara, bet nu niekaip neišeina Viiisai nei šis, nei tas man peleninė roža. Rožė.
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 29, 15:29)
My Webpage
My Webpage
Žinai ką aš tai pasakysiu - gražiam žmogui ir snarglys tinka Bet dabar galima jau ir nesidažyt, faktas kaip blynas
Nors pasidažius tai buvai irgi labai graži
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 15:45)
Nu vat, daug kas įsivaizduoja, kad jei tipas šaltas, tai jis visiškai šaltas kaip ledas, betgi tokio žmogaus nebūna
Va mano light vasariukas mažius ir vyresnis regis cool, bet to cool iš šitos foto neina identifikuot, nes nesimato akių. Žalios.
Vat matosi iš foto, kad mažą galima jau ir pavasariu įtart, ir aš įtarinėju, kai neturiu ką veikt. O Calmnes kitaip atrodo, ji visa akvareliškesnė, jai tas žodis itin tinka. man atrodo, softas jinai bus, soft summer, Hiver, ką manai?
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 16:13)
Žinai ką aš tai pasakysiu - gražiam žmogui ir snarglys tinka Bet dabar galima jau ir nesidažyt, faktas kaip blynas
Noa
Mute pirmoji foto tai ten tie tamsūs plaukai(ne apšvietimas)
Hiver Kaip su pirštu į akį.Aš ką tik Nicole nagrinėjau ir radau daug panašumo.Beje kai tik atsiradau šioje temoje su savo veideliu ir įkiriais klausimais, man Bytte įmetė Nicole's foto.Tai jau turbūt teks pasilikti warm'uose, o sugalvojus pasikeisti bėgsiu pas Noa į light'us.Bright variantą paliksiuMute , nes ji su juo atrodo gražiausiai
o kokios abiejų lūpos gražiai barštiškai rožinės