man ir labiausiai galvojasi, kad žiema Mlle Gourmandise yra
QUOTE(inc @ 2013 11 28, 21:02)
aga, pavasariukų nemažai
Noa, už tai pavasariai "žizneradosnije" . net nežinau koks geresnis žodis begali geriau apibūdint
Noa, už tai pavasariai "žizneradosnije" . net nežinau koks geresnis žodis begali geriau apibūdint
gyvybingi, besidziaugiantys gyvenimu, besimegaujantys gyvenimu...
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 23:05)
o man liga stebiu zmones aplink ar gatvej, ar tv, ir bandau kazkuriam tipui pripaisyt jum irgi taip buvo pradzioje?
Man ir dabar taip dar buna
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 11:28)
O kaip ta spalva murzinai rausva kur buvau idejus, tinka jums? Ar geriau pavyzdziui kokia svelni arbuzo arba sviesiai raudona spalva tiktu?
QUOTE(bytte @ 2013 11 29, 12:11)
Šiaip minkštos vasaros man labiau ne su rūku, kiek su šešėliais asocijuojas, na gamtos peizaže.
Tikrai be saules.
Tuos aprasymus as irgi skaitinejausi, ne ka tesupratau...
Papildyta:
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 13:59)
Beige atspalvio pudras tai naudoju o cia jusu cool winter paveiksliuke parasyta, kad no red or gold tones.. beto, liv tyler plaukai man kai kur atrodo gan silti.. gal sitai reik praignorint, pasidazyt saltesniu atspalviu plaukus ir busiu tada tikra ziema
Man atrodo esme vertinti spalva prie saknu. Nes pvz. cool vasaros irgi skaitosi saltos o buna kad galiukai nuryzeja nuo saules... Bet jeigu butu kerpama trumpai tai ir atkristu tas faktorius.
Kitas klausimas , ar tinka tie ryzesni galiukai? Jeigu tinka tai reiskia tinka ir siltumo kazkiek. O gal tiktu labiau jeigu visi butu tokie kaip saknys? Jeiskias reikia i tai orientuotis. Pavyzdys, buna mazos mergytes sviesiais plaukuciais, o suaugusios ima ir nutamseja. Taciau kai kurioms is ju vis tiek tinka nusidazyt tokiais kokie buvo vaikysteje, jos taip ir padaro ir tai atitinkamai parodo koks jos tipas.
Calmness, tu tarp kokių renkiesi? vasarų, ne?
va va, gyvybingi ir besidžiaugiantys gyvenimu -pats tas apibūdinimas
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 13:00)
gyvybingi, besidziaugiantys gyvenimu, besimegaujantys gyvenimu...
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:03)
Man atrodo esme vertinti spalva prie saknu. Nes pvz. cool vasaros irgi skaitosi saltos o buna kad galiukai nuryzeja nuo saules... Bet jeigu butu kerpama trumpai tai ir atkristu tas faktorius.
Nu jo, saknys tai niekad siltos/ryzos nebuna trumpaplauke isvis gal beveik juoda buciau dekoju, kad skyret laiko ir pasvarstet
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 14:05)
Calmness, tu tarp kokių renkiesi? vasarų, ne?
Įsivaizduoju, tarp light ir soft.
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 13:57)
Noriu paklausti, ar jusu antakiai nedazyti?
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:03)
Kitas klausimas , ar tinka tie ryzesni galiukai? Jeigu tinka tai reiskia tinka ir siltumo kazkiek. O gal tiktu labiau jeigu visi butu tokie kaip saknys? Jeiskias reikia i tai orientuotis. Pavyzdys, buna mazos mergytes sviesiais plaukuciais, o suaugusios ima ir nutamseja. Taciau kai kurioms is ju vis tiek tinka nusidazyt tokiais kokie buvo vaikysteje, jos taip ir padaro ir tai atitinkamai parodo koks jos tipas.
Buvau pasisviesinusi (bet salto atspalvio) sruogelem svelniai vos vos, buvo visai idomu is pradziu.. bet paskui supratau/ir is kitu isgirdau, kad man be ju geriau vaikystej buvau pilkais plaukuciais, paskui buvo rudi, katrie nutamsejo.
Hiver- labiau ta murzina man bent jau taip atrodo,kaip is salies nzn.
Mlle Gourmandise-taip tarp vasaru soft arba light
o antakiai siuose nuotraukuose dazyti,pries tai buvau dejusi nuotraukas visiskai naturali
naturalus pas mane pilki,kaip ir plaukai prie sanknu
Mlle Gourmandise-taip tarp vasaru soft arba light
o antakiai siuose nuotraukuose dazyti,pries tai buvau dejusi nuotraukas visiskai naturali
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 13:09)
Įsivaizduoju, tarp light ir soft.
mhm, maksimum light arba soft, bet kokių sezonų, tai kol kas neįkertu
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 14:24)
Cia jus apie mane ar apie save?
apie save,galvojau,kad tai man skirtas klausimas
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 14:18)
Hiver- labiau ta murzina man bent jau taip atrodo,kaip is salies nzn.
Jus man spalviskai panasi i sia izimybe o ji yra soft summer.
http://onlyhdwallpap...aper-400989.jpg
http://theimportance...ntiis_sobe1.jpg
http://www.aceshowbi...al-women-01.jpg
Jeigu jums norisi tokiu gan tamsoku antakiu, tuomet (kadangi klauset kokia spalva dazyt plaukus), patarciau ir plaukus labiau tamsint. O jeigu pasilikt toki plauku sviesuma kaip dabar, tuomet antakius dazyt sviesesne spalva. Beje tokia plauku ir antakiu spalva kaip tos izimybes manau ir jums tiktu.
Ta murzina rausva spalva jeigu geriau tuomet butu soft. Nors butu idealu jeigu atrastumet laiko pasifotografuot su vienu kitu rubeliu.