Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

man ir labiausiai galvojasi, kad žiema Mlle Gourmandise yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 28, 21:02)
aga, pavasariukų nemažai  biggrin.gif

Noa, už tai pavasariai "žizneradosnije" . net nežinau koks geresnis žodis begali geriau apibūdint  mirksiukas.gif

gyvybingi, besidziaugiantys gyvenimu, besimegaujantys gyvenimu... biggrin.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 23:05)
o man liga  doh.gif stebiu zmones aplink ar gatvej, ar tv, ir bandau kazkuriam tipui pripaisyt doh.gif jum irgi taip buvo pradzioje? biggrin.gif

Man ir dabar taip dar buna lotuliukas.gif

QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 11:28)
baltapūkė nebuvau,bet šviesi
nebežinau visiškai
kas nors pasakykite  lotuliukas.gif tiksliai

O kaip ta spalva murzinai rausva kur buvau idejus, tinka jums? Ar geriau pavyzdziui kokia svelni arbuzo arba sviesiai raudona spalva tiktu?

QUOTE(bytte @ 2013 11 29, 12:11)
Šiaip minkštos vasaros man labiau ne su rūku, kiek su šešėliais asocijuojas, na gamtos peizaže.

Tikrai drinks_cheers.gif be saules.
Tuos aprasymus as irgi skaitinejausi, ne ka tesupratau...
Papildyta:
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 13:59)
Beige atspalvio pudras tai naudoju biggrin.gif o cia jusu cool winter paveiksliuke parasyta, kad no red or gold tones.. smile.gif  beto, liv tyler plaukai man kai kur atrodo gan silti.. gal sitai reik praignorint, pasidazyt saltesniu atspalviu plaukus ir busiu tada tikra ziema  brunette.gif

Man atrodo esme vertinti spalva prie saknu. Nes pvz. cool vasaros irgi skaitosi saltos o buna kad galiukai nuryzeja nuo saules... Bet jeigu butu kerpama trumpai tai ir atkristu tas faktorius. g.gif
Kitas klausimas , ar tinka tie ryzesni galiukai? Jeigu tinka tai reiskia tinka ir siltumo kazkiek. O gal tiktu labiau jeigu visi butu tokie kaip saknys? Jeiskias reikia i tai orientuotis. ax.gif Pavyzdys, buna mazos mergytes sviesiais plaukuciais, o suaugusios ima ir nutamseja. Taciau kai kurioms is ju vis tiek tinka nusidazyt tokiais kokie buvo vaikysteje, jos taip ir padaro ir tai atitinkamai parodo koks jos tipas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 29 lapkričio 2013 - 13:07
Calmness, tu tarp kokių renkiesi? vasarų, ne?

QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 13:00)
gyvybingi, besidziaugiantys gyvenimu, besimegaujantys gyvenimu...  biggrin.gif

va va, gyvybingi ir besidžiaugiantys gyvenimu -pats tas apibūdinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:03)

Man atrodo esme vertinti spalva prie saknu. Nes pvz. cool vasaros irgi skaitosi saltos o buna kad galiukai nuryzeja nuo saules... Bet jeigu butu kerpama trumpai tai ir atkristu tas faktorius. g.gif

Nu jo, saknys tai niekad siltos/ryzos nebuna smile.gif trumpaplauke isvis gal beveik juoda buciau smile.gif dekoju, kad skyret laiko ir pasvarstet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 29, 14:05)
Calmness, tu tarp kokių renkiesi? vasarų, ne?
va va, gyvybingi ir besidžiaugiantys gyvenimu -pats tas apibūdinimas  thumbup.gif

Įsivaizduoju, tarp light ir soft.
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 13:57)
Dedu dar karteli jūsų teismui,čia normalesnė šviesa
Ir minimaliai pasidažiusi

Noriu paklausti, ar jusu antakiai nedazyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 14:03)

Kitas klausimas , ar tinka tie ryzesni galiukai? Jeigu tinka tai reiskia tinka ir siltumo kazkiek. O gal tiktu labiau jeigu visi butu tokie kaip saknys? Jeiskias reikia i tai orientuotis.  ax.gif Pavyzdys, buna mazos mergytes sviesiais plaukuciais, o suaugusios ima ir nutamseja. Taciau kai kurioms is ju vis tiek tinka nusidazyt tokiais kokie buvo vaikysteje, jos taip ir padaro ir tai atitinkamai parodo koks jos tipas.

Buvau pasisviesinusi (bet salto atspalvio) sruogelem svelniai vos vos, buvo visai idomu is pradziu.. bet paskui supratau/ir is kitu isgirdau, kad man be ju geriau smile.gif vaikystej buvau pilkais plaukuciais, paskui buvo rudi, katrie nutamsejo.
Atsakyti
Hiver- labiau ta murzina man bent jau taip atrodo,kaip is salies nzn.
Mlle Gourmandise-taip tarp vasaru soft arba light

o antakiai siuose nuotraukuose dazyti,pries tai buvau dejusi nuotraukas visiskai naturali
naturalus pas mane pilki,kaip ir plaukai prie sanknu
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 14:18)

Mlle Gourmandise-taip tarp vasaru soft arba light

Cia jus apie mane ar apie save? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 13:09)
Įsivaizduoju, tarp light ir soft.

mhm, maksimum light arba soft, bet kokių sezonų, tai kol kas neįkertu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 14:24)
Cia jus apie mane ar apie save? smile.gif

apie save,galvojau,kad tai man skirtas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 11 29, 14:18)
Hiver- labiau ta murzina man bent jau taip atrodo,kaip is salies nzn.

o antakiai siuose nuotraukuose dazyti,pries tai buvau dejusi nuotraukas visiskai naturali
naturalus pas mane pilki,kaip ir plaukai prie sanknu

Jus man spalviskai panasi i sia izimybe o ji yra soft summer.
http://onlyhdwallpap...aper-400989.jpg
http://theimportance...ntiis_sobe1.jpg
http://www.aceshowbi...al-women-01.jpg

Jeigu jums norisi tokiu gan tamsoku antakiu, tuomet (kadangi klauset kokia spalva dazyt plaukus), patarciau ir plaukus labiau tamsint. O jeigu pasilikt toki plauku sviesuma kaip dabar, tuomet antakius dazyt sviesesne spalva. blush2.gif Beje tokia plauku ir antakiu spalva kaip tos izimybes manau ir jums tiktu.

Ta murzina rausva spalva jeigu geriau tuomet butu soft. Nors butu idealu jeigu atrastumet laiko pasifotografuot su vienu kitu rubeliu. 4u.gif
Atsakyti