Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 11 29, 11:58)
nu jo, džiugus  biggrin.gif bet nesakyk, tas žodis taip gerai neatspindi to, apie ką aš sakau  tongue.gif
mano vieną paną pavasarinę, tai tikrai galima gluškate vadint  biggrin.gif nes nu tokia pakvaišus. aš tai jas "berazumiais" vadinu, nes nu kartais kai prisiveikia jos, tai ojojoi. tokie du vaikščiojantys sėbrai  lotuliukas.gif .būna bėga bėga ir bac į sieną atsitrenkia arba taip įkiša kojas, kad nei ištraukt neina paskui iš kokio tarpo tarp radiatorių  lotuliukas.gif

Vo vo vo, čia gryna gluškatystė, berazūmis irgi gražus sinonimas, bet jis tarptautininis lotuliukas.gif Kai visas glušas, linksmas ir iš smagumo daro beleką biggrin.gif

Na, teisybės dėlei, gal ir taip, man irgi būna, kad užeina, tik dabar jau reikia slėptis ir rodyt gerą pavyzdį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi iš pasiklydusių tarp spalvų. Visą laiką galvojau esanti žiema, ale suabejojau dabar.. tai teiraujuos eksperčių, gal padėsit?

Plaukai tikrai labai tamsūs, prie šaknų turi šaltą atspavį, o galai šiek tiek prieš saulę auksinio atspalvio turi (ypač vasarą). Oda labai balta, bet ne rausvo ar melso atspalvo, o daugiau i gelsvumą, vasarą nesisaugant atsiranda strazdanų. Akys ryškiai melynos, lūpos ryškiai raudonos. Aiškūs antakiai ir blakstienos. Veido ir plaukų palvomis panaši į Liv Tyler. Megstu ryškias aiškias spalvas, galvoju, kad man tokios tinka.. Baisiai atrodau žiemą su pastelinėm (ypač su visokiais pudros atspalviais).

Tai glumina viens dalykas - ar Žiema gali būti šviesiaodė su gelsvu atspalviu..? pvz. mano rankos baltos, bet niekad nemėlsta ir neraudonuoja, tokios daugiau į geltonumą. Tai va, kas aš esu? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mlle Gourmandise: 29 lapkričio 2013 - 11:13
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 13:12)
Sveikos,

as irgi iš pasiklydusių tarp spalvų. Visą laiką galvojau esanti žiema, ale suabejojau dabar.. tai teiraujuos eksperčių, gal padėsit?

Plaukai tikrai labai tamsūs, prie šaknų turi šaltą atspavį, o galai šiek tiek prieš saulę auksinio atspalvio turi (ypač vasarą). Oda labai balta, bet ne rausvo ar melso atspalvo, o daugiau i gelsvumą, vasarą nesisaugant atsiranda strazdanų. Akys ryškiai melynos, lūpos ryškiai raudonos. Aiškūs antakiai ir blakstienos. Veido ir plaukų palvomis panaši į Liv Tyler. Megstu ryškias aiškias spalvas, galvoju, kad man tokios tinka.. Baisiai atrodau žiemą su pastelinėm (ypač su visokiais pudros atspalviais).

Tai glumina viens dalykas - ar Žiema gali būti šviesiaodė su gelsvu atspalviu..? pvz. mano rankos baltos, bet niekad nemėlsta ir neraudonuoja, tokios daugiau į geltonumą. Tai va, kas aš esu?  blink.gif

kažin ar vien apie tokį savęs apibūdinimą, be foto galės kas patvirtinti kad esat žiema, nes galit būti ir brihgt spring smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 29, 11:11)
Vo vo vo, čia gryna gluškatystė, berazūmis irgi gražus sinonimas, bet jis tarptautininis lotuliukas.gif Kai visas glušas, linksmas ir iš smagumo daro beleką biggrin.gif

Na, teisybės dėlei, gal ir taip, man irgi būna, kad užeina, tik dabar jau reikia slėptis ir rodyt gerą pavyzdį lotuliukas.gif

na jo, tenka slėptis biggrin.gif
o manęs jei kas gerai nepažysta, tai lako labai rimta, santūria ir dar protinga lotuliukas.gif kai aš save pažystu, tai man labai keisti tokie kaltinimai biggrin.gif

QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2013 11 29, 11:12)

laisvai gali keliuose sezonuose būt, tad geriau foto mums parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
bytte neversiu, nu netikiu tais charakterių priskyrimais niekaip tongue.gif
perskaičius tai gal keli punktai tiktų, bet lygiai taip du trečdaliai netiktų, o labiau atitiktų pas winter charakteris. Tai kas čia light summer su winter ledine siela g.gif biggrin.gif

Noa negaliu man tas žodis gluškatystė - apsim... vietoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 29, 12:21)
kažin ar vien apie tokį savęs apibūdinimą, be foto galės kas patvirtinti kad esat žiema, nes galit būti ir brihgt spring  smile.gif

Ir ruduo koks nors...
Atsakyti
Dedu dvi gan skirtingas:

user posted image

user posted image

ir dar trecia, naujausia, bet su ackarikais cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mlle Gourmandise: 29 lapkričio 2013 - 12:21
nelabai matosi, bet rudens variantą turbūt reiks atmest smile.gif
Atsakyti
Mlle Gourmandise, gal cool winter? g.gif

Ji gali tureti beige oda, o beige yra su gelsvumu. Be to jusu minete Liv irgi priskirta cool winter.

user posted image
Atsakyti
Nieko aš ten neįžiūriu, bet man regis irgi, kad ne ruduo smile.gif Gal ir netgi bright springas, nes lyg ir šilta man.

O gal ir kokia tai žiema, žiemose neišmanau smile.gif

O, nu oda neutral beige čia gali būti laisvai. Ko ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 lapkričio 2013 - 12:54
Dedu dar karteli jūsų teismui,čia normalesnė šviesa
Ir minimaliai pasidažiusi
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 29, 13:51)
Mlle Gourmandise, gal cool winter? g.gif

Ji gali tureti beige oda, o beige yra su gelsvumu. Be to jusu minete Liv irgi priskirta cool winter.

Beige atspalvio pudras tai naudoju biggrin.gif o cia jusu cool winter paveiksliuke parasyta, kad no red or gold tones.. smile.gif beto, liv tyler plaukai man kai kur atrodo gan silti.. gal sitai reik praignorint, pasidazyt saltesniu atspalviu plaukus ir busiu tada tikra ziema brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mlle Gourmandise: 29 lapkričio 2013 - 13:00