Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

[quote=Hiver,2013 11 28, 12:07]
Cool summer yra ziemos atitikmuo tarp vasaru, kitaip tariant ziemiska vasara. biggrin.gif Jos dazniausiai tamsiaplaukes, turi buti nemazas kontrastas tarp akiu plauku odos. O pas jus viskas labai svelniai ir panasiai, niekas neisryskeja, be to matosi kazkiek siltumo akyse.
O jusu dabar naturalus plaukai?
Pries nusprendziant kokia spalva dazyti plaukus pirmiau patarciau issiaiskinti ar esat light ar vis tik soft. Mat light vasaroms tinka sviesinti plaukai, galit net iki platinines blondines sviesint, o soft vasaroms geriau islaikyti nuosaiku varianta, kazkur apie 7 numeriuka, mat drastiski pokyciai soft vasaras dazniausiai suvulgarina.

Nuotraukoj saknys ataugusios mano ,naturalios,o siaip visad dazau sviesiai,bet neatrandu savo to tono,kiek dazau(paskutiniu metu vis kita spalva bandau),visi per laika nugeltonuoja,nes sviesesne spalva nedristu dazyt,bijau kad nesigauciau visiska peroksidine,tai taip ir eksperimentuoju smile.gif .paskutiniais daziau Loreal,sviesi pelenu blondine berods taip vadinosi,tai dabar tie dazai kazkiek pasiplove ir man i gelsvuma rodo,net nzn. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 28 lapkričio 2013 - 14:38
čia prie plaukų spalvų įmetu vasarines mergaites (dar nedažytos biggrin.gif ), pirma light summer, o antra soft summer, nu ir žiūrim koks skirtumas...
user posted imageuser posted image
O tikrų vasarų neįdėjo verysad.gif , tik paminėjo Džoną Lenoną biggrin.gif ... ir sakė kad vat tokio harakterio tos tikros vasaros - siekia kažkokios moralinės teisybės ar kažkas panašaus
Atsakyti
pumpicka, rodos jus klauset kuo skiriasi bright spring nuo dark winter? As jums siulyciau perziureti sitas paletes ir ten apacioje matot parodytos trys savybes prie kiekvieno tipo, tokios kaip liniuotes:
siltumas - saltumas
sviesumas - tamsumas
blankumas - ryskumas

Tai tie skirtumai ir parodo kuo is esmes skiriasi visi tipai.

Pavyzdziui soft summer turi apytiksliai 75proc. saltumo ir 25 proc. siltumo. Sviesumas-tamsumas visai per viduri, reiskia nedidelis kontrastas, neisryskeja pavyzdziui kokie labai tamsus plaukai ir labai sviesi oda, bet ir ne per sviesu, viskas taip daugmaz vidutiniskai. O ryskumas ant visai minimalios ribos, reikia spalvos maksimaliai soft. ax.gif

light spring

bright spring

true spring

light summer

true summer

soft summer

soft autumn

true autumn

dark autumn

dark winter

true winter

bright winter

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 28, 15:28)
gal koki sarasa padaryt ar ka, kad nepamirst kuri kokiam tipui priklauso, o tai kartais susipainioji kas yra kas blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 11 28, 15:34)
sąrašas būtų jėga  thumbup.gif nes pasimiršta kuri čia kuriam priklauso  biggrin.gif

aš čiur dark autumn  mirksiukas.gif

cool summer 4u.gif
Atsakyti
spalvinių tipų sąrašiukas 4u.gif bigsmile.gif

Mute - clear/bright spring
Noa - light spring
Pumpica - light spring
Inc - dark autumn
Hiver – cool summer
Tynka – soft autumn ??
Dilukai –
Bytte –

dar kažkuri buvo dark winter lygtai g.gif
pildom toliau 4u.gif
Atsakyti
Bandau savo sesei tipa nustatyt, gaunu clear winter smile.gif Juodi prigimties plaukai, oda saltoka, ir akys tokios nei zalios, nei elektrines pilkos, ryskokos zodziu. Tinka jai labai kontrastingai juoda-balta. Gerai nustaciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 28, 15:36)
Baikit negąsdinkit... aš irgi pikta kaip širšė, imsiu tuoj kokiu juodu mėnuliu tikėt unsure.gif
Man kažko Nataška į vasaras netempia... per šilta kažkokia visom pramsėm, net ir plaukų... ir makiažas kažkaip poryškis ant jos visai nieko.

Tai blyn, ana gi supermodelis. Ją špakliuoja supervizažistai, fotografuoja superfotografai, o paskui dar superfotožopininkai prifotožopina sočiai, kur jai netiks! Jinai Guerlain reklaminis veidas, negi jie leistų, kad kažkam kažkas netiktų? biggrin.gif

user posted image

user posted image
Ir čia ji pyst ir atšąlo biggrin.gif
user posted image

user posted image

O taip natūroj su tuo špaklium ką aš žinau, kaip ji atrodo...
user posted image

user posted image

Ir kaip jau ten su ta šiluma:
user posted image
Nu ne lavonas, ir tik biggrin.gif Vis viena kraujas gyslom teka biggrin.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 16:43)
Bandau savo sesei tipa nustatyt, gaunu clear winter  smile.gif Juodi prigimties plaukai, oda saltoka, ir akys tokios nei zalios, nei elektrines pilkos, ryskokos zodziu. Tinka jai labai kontrastingai juoda-balta. Gerai nustaciau?  g.gif

Gerai! biggrin.gif
Atsakyti
tai tų Nataškos viršelinių reklaminių aš nežiūrėjau, aš tas kur gatvėj blush2.gif Man labai patiko ant jos auksas ir violetinė iš soft autumn paletės cool.gif . Nu ir lūpos man visai nepatiko kur visai su tokiu pink dasty... nu kur visom soft summerėm labai gražiai, man labiau patinka kai jin su tokiu link persikų neutraliu pasidažo, arba su kokiu truputuka lyg morkom išsitepus.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 28, 14:55)
čia prie plaukų spalvų įmetu vasarines mergaites (dar nedažytos biggrin.gif ), pirma light summer, o antra soft summer, nu ir žiūrim koks skirtumas...
user posted imageuser posted image
O tikrų vasarų neįdėjo  verysad.gif , tik paminėjo Džoną Lenoną biggrin.gif ... ir sakė kad vat tokio harakterio tos tikros vasaros - siekia kažkokios moralinės teisybės ar kažkas panašaus

pas light antakių nėr lotuliukas.gif šiaip aš tokio amžiaus visai baltapūkis buvau irgi vienas iš light summer rodiklių.
O dabar natūr plaukai kažkas kaip šių mergaičių, jei ilgus nešiočiau nuo saulės dar iššviesėtų smile.gif

ir pirma kalba apie charakterius kur galiu pasakyt - atitinka, jau ko ko bet teisybės ir aukštų vertybių ieškau pasaulyje, bet ne visad randu smile.gif
Papildyta:

spalvinių tipų sąrašiukas 4u.gif bigsmile.gif
Mute - clear/bright spring
Noa - light spring
Pumpica - light spring
Inc - dark autumn
Hiver – cool summer
Tynka – soft autumn ??
Dilukai – light summer
Bytte –

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 28 lapkričio 2013 - 18:06
prajuokinot su tais moralių/vertybių ieškojimais biggrin.gif aš kartais pasvarstydavau, kad gal cool summer esu, bet aš vertybių lyg neieškau lotuliukas.gif man ir taip viskas visad vertinga atrodo, tai ko čia dar ieškot biggrin.gif

tiesa, apie sąrašiuką pagalvojau, kad geriau reikia daryt atbulai ir prie tipo surašyt vardus

bright spring - Mute
true spring
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter
true winter
bright winter
Atsakyti
bright spring - Mute
true spring
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter
bright winter

Atsakyti
Na, Bytte, atėjo laikas pasirinkti, aha!!! biggrin.gif

Kokios vertybės? Ir aš noriu vertybių. O jos man priklauso ar nepriklauso? Gal priklauso, visos barakudos blondės, o jos garantuotai ieško vertybių, kas neturi vertybių, tas barakudai neįdomus biggrin.gif
Papildyta:
bright spring - Mute
true spring - Erszebeth
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter