[quote=Hiver,2013 11 28, 12:07]
Cool summer yra ziemos atitikmuo tarp vasaru, kitaip tariant ziemiska vasara. Jos dazniausiai tamsiaplaukes, turi buti nemazas kontrastas tarp akiu plauku odos. O pas jus viskas labai svelniai ir panasiai, niekas neisryskeja, be to matosi kazkiek siltumo akyse.
O jusu dabar naturalus plaukai?
Pries nusprendziant kokia spalva dazyti plaukus pirmiau patarciau issiaiskinti ar esat light ar vis tik soft. Mat light vasaroms tinka sviesinti plaukai, galit net iki platinines blondines sviesint, o soft vasaroms geriau islaikyti nuosaiku varianta, kazkur apie 7 numeriuka, mat drastiski pokyciai soft vasaras dazniausiai suvulgarina.
Nuotraukoj saknys ataugusios mano ,naturalios,o siaip visad dazau sviesiai,bet neatrandu savo to tono,kiek dazau(paskutiniu metu vis kita spalva bandau),visi per laika nugeltonuoja,nes sviesesne spalva nedristu dazyt,bijau kad nesigauciau visiska peroksidine,tai taip ir eksperimentuoju .paskutiniais daziau Loreal,sviesi pelenu blondine berods taip vadinosi,tai dabar tie dazai kazkiek pasiplove ir man i gelsvuma rodo,net nzn.
čia prie plaukų spalvų įmetu vasarines mergaites (dar nedažytos ), pirma light summer, o antra soft summer, nu ir žiūrim koks skirtumas...
O tikrų vasarų neįdėjo , tik paminėjo Džoną Lenoną ... ir sakė kad vat tokio harakterio tos tikros vasaros - siekia kažkokios moralinės teisybės ar kažkas panašaus
O tikrų vasarų neįdėjo , tik paminėjo Džoną Lenoną ... ir sakė kad vat tokio harakterio tos tikros vasaros - siekia kažkokios moralinės teisybės ar kažkas panašaus
pumpicka, rodos jus klauset kuo skiriasi bright spring nuo dark winter? As jums siulyciau perziureti sitas paletes ir ten apacioje matot parodytos trys savybes prie kiekvieno tipo, tokios kaip liniuotes:
siltumas - saltumas
sviesumas - tamsumas
blankumas - ryskumas
Tai tie skirtumai ir parodo kuo is esmes skiriasi visi tipai.
Pavyzdziui soft summer turi apytiksliai 75proc. saltumo ir 25 proc. siltumo. Sviesumas-tamsumas visai per viduri, reiskia nedidelis kontrastas, neisryskeja pavyzdziui kokie labai tamsus plaukai ir labai sviesi oda, bet ir ne per sviesu, viskas taip daugmaz vidutiniskai. O ryskumas ant visai minimalios ribos, reikia spalvos maksimaliai soft.
light spring
bright spring
true spring
light summer
true summer
soft summer
soft autumn
true autumn
dark autumn
dark winter
true winter
bright winter
siltumas - saltumas
sviesumas - tamsumas
blankumas - ryskumas
Tai tie skirtumai ir parodo kuo is esmes skiriasi visi tipai.
Pavyzdziui soft summer turi apytiksliai 75proc. saltumo ir 25 proc. siltumo. Sviesumas-tamsumas visai per viduri, reiskia nedidelis kontrastas, neisryskeja pavyzdziui kokie labai tamsus plaukai ir labai sviesi oda, bet ir ne per sviesu, viskas taip daugmaz vidutiniskai. O ryskumas ant visai minimalios ribos, reikia spalvos maksimaliai soft.
light spring
bright spring
true spring
light summer
true summer
soft summer
soft autumn
true autumn
dark autumn
dark winter
true winter
bright winter
QUOTE(Mute @ 2013 11 28, 15:28)
gal koki sarasa padaryt ar ka, kad nepamirst kuri kokiam tipui priklauso, o tai kartais susipainioji kas yra kas
QUOTE(inc @ 2013 11 28, 15:34)
cool summer
spalvinių tipų sąrašiukas
Mute - clear/bright spring
Noa - light spring
Pumpica - light spring
Inc - dark autumn
Hiver cool summer
Tynka soft autumn ??
Dilukai
Bytte
dar kažkuri buvo dark winter lygtai
pildom toliau
Noa - light spring
Pumpica - light spring
Inc - dark autumn
Hiver cool summer
Tynka soft autumn ??
Dilukai
Bytte
dar kažkuri buvo dark winter lygtai
pildom toliau
Bandau savo sesei tipa nustatyt, gaunu clear winter Juodi prigimties plaukai, oda saltoka, ir akys tokios nei zalios, nei elektrines pilkos, ryskokos zodziu. Tinka jai labai kontrastingai juoda-balta. Gerai nustaciau?
QUOTE(bytte @ 2013 11 28, 15:36)
Baikit negąsdinkit... aš irgi pikta kaip širšė, imsiu tuoj kokiu juodu mėnuliu tikėt
Man kažko Nataška į vasaras netempia... per šilta kažkokia visom pramsėm, net ir plaukų... ir makiažas kažkaip poryškis ant jos visai nieko.
Man kažko Nataška į vasaras netempia... per šilta kažkokia visom pramsėm, net ir plaukų... ir makiažas kažkaip poryškis ant jos visai nieko.
Tai blyn, ana gi supermodelis. Ją špakliuoja supervizažistai, fotografuoja superfotografai, o paskui dar superfotožopininkai prifotožopina sočiai, kur jai netiks! Jinai Guerlain reklaminis veidas, negi jie leistų, kad kažkam kažkas netiktų?
Ir čia ji pyst ir atšąlo
O taip natūroj su tuo špaklium ką aš žinau, kaip ji atrodo...
Ir kaip jau ten su ta šiluma:
Nu ne lavonas, ir tik Vis viena kraujas gyslom teka
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 16:43)
Bandau savo sesei tipa nustatyt, gaunu clear winter Juodi prigimties plaukai, oda saltoka, ir akys tokios nei zalios, nei elektrines pilkos, ryskokos zodziu. Tinka jai labai kontrastingai juoda-balta. Gerai nustaciau?
Gerai!
tai tų Nataškos viršelinių reklaminių aš nežiūrėjau, aš tas kur gatvėj Man labai patiko ant jos auksas ir violetinė iš soft autumn paletės . Nu ir lūpos man visai nepatiko kur visai su tokiu pink dasty... nu kur visom soft summerėm labai gražiai, man labiau patinka kai jin su tokiu link persikų neutraliu pasidažo, arba su kokiu truputuka lyg morkom išsitepus.
QUOTE(bytte @ 2013 11 28, 14:55)
čia prie plaukų spalvų įmetu vasarines mergaites (dar nedažytos ), pirma light summer, o antra soft summer, nu ir žiūrim koks skirtumas...
pas light antakių nėr šiaip aš tokio amžiaus visai baltapūkis buvau irgi vienas iš light summer rodiklių.
O dabar natūr plaukai kažkas kaip šių mergaičių, jei ilgus nešiočiau nuo saulės dar iššviesėtų
ir pirma kalba apie charakterius kur galiu pasakyt - atitinka, jau ko ko bet teisybės ir aukštų vertybių ieškau pasaulyje, bet ne visad randu
Papildyta:
spalvinių tipų sąrašiukas
Noa - light spring
Pumpica - light spring
Inc - dark autumn
Hiver cool summer
Tynka soft autumn ??
Dilukai light summer
Bytte
prajuokinot su tais moralių/vertybių ieškojimais aš kartais pasvarstydavau, kad gal cool summer esu, bet aš vertybių lyg neieškau man ir taip viskas visad vertinga atrodo, tai ko čia dar ieškot
tiesa, apie sąrašiuką pagalvojau, kad geriau reikia daryt atbulai ir prie tipo surašyt vardus
bright spring - Mute
true spring
light spring - Noa, Pumpica
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter
true winter
bright winter
tiesa, apie sąrašiuką pagalvojau, kad geriau reikia daryt atbulai ir prie tipo surašyt vardus
bright spring - Mute
true spring
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter
true winter
bright winter
bright spring - Mute
true spring
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
deep winter - pear, LinaGustė
true winter
bright winter
true spring
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
true winter
bright winter
Na, Bytte, atėjo laikas pasirinkti, aha!!!
Kokios vertybės? Ir aš noriu vertybių. O jos man priklauso ar nepriklauso? Gal priklauso, visos barakudos blondės, o jos garantuotai ieško vertybių, kas neturi vertybių, tas barakudai neįdomus
Papildyta:
bright spring - Mute
true spring - Erszebeth
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
true winter
bright winter
Papildyta:
Nu tai ką, chebryte, pavasariai valdo
Kokios vertybės? Ir aš noriu vertybių. O jos man priklauso ar nepriklauso? Gal priklauso, visos barakudos blondės, o jos garantuotai ieško vertybių, kas neturi vertybių, tas barakudai neįdomus
Papildyta:
bright spring - Mute
true spring - Erszebeth
light summer - Dilukai
cool summer - Hiver
soft summer
soft autumn - Tynka
true autumn
dark autumn- Inc
true winter