Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 11 28, 11:07)

as vakar ziuredama serijala su sita aktore sprendziau kad ji galetu buti kazkas is vasaros biggrin.gif tai reiskias pataikiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 28, 12:45)
O kas tau blogai? unsure.gif
Man irgi blogai, per spalvas dirbt nespėju biggrin.gif

jo, kad spalvos dirbt neleidžia, tai faktas lotuliukas.gif
o šiaip tai kažkoks durnas metas doh.gif visi pikti kaip širšės, o dar atsinaujino inkstų geldelių uždegimas, tai per tuos skausmus neina susikaupt ir dirbt ramiai...ir dar visokios sesijos, karnavalai, tėvų komitetai, kalėdų organizavimai... nu žodž. , čia bent į temą ateini, tai kaip į poilsio zoną 4u.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 11 28, 12:55)
console.gif As irgi siandien pikta ir nelaiminga. Gyvenimas kartais negailestingas.  verysad.gif
Gerai bent kad tokiose temose galima nuo visko trumpam pabegt. smile.gif

mhm, gera gera ta mūsų temulka wub.gif
tiesa, vakar dar vienas nusipirkau pėdkelnės, tai visai nebloga spalva ir vadinas cofee. reiks dabar ne kokių šokoladų ieškot geriau, o kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 15:41)
Nu? Ir ką? Dar tau blogai, kobra tu, visas šitoj temoj nukonkuravai biggrin.gif

As biski paveluotai, bet vistiek visoms aciu.Mute,as irgi galvoju, kad teks pas tave i braitus blatintis 4u.gif Ir tokia va dilema iskilo:Blyn,o kobra gali buti pavasarinio tipo? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir nepatenkinta del to, kad spaklintis reikes.O as taip jau vengiu...O be spakliaus tai mertise...
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 13:58)
as vakar ziuredama serijala su sita aktore sprendziau kad ji galetu buti kazkas is vasaros  biggrin.gif tai reiskias pataikiau  ax.gif

As irgi galvoju, kad vasara ir turbut kokia softine g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

kažkaip durnai fotkes sudėjau. norėjau , kad pasidintų. čia linkas į tas pačias ir dar kelias palyginimo foto. pavasaris su žiema palyginti osinka. pavasario tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 28 lapkričio 2013 - 13:58
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 28, 15:47)
As biski paveluotai, bet vistiek visoms aciu.Mute,as irgi galvoju, kad teks pas tave i braitus blatintis 4u.gif Ir tokia va dilema iskilo:Blyn,o kobra  gali buti pavasarinio tipo? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir nepatenkinta del to, kad spaklintis reikes.O as taip jau vengiu...O be spakliaus tai mertise...
Papildyta:

nus prasitestuok bright spring spalvas ir jei tiks, tada prasom i draugiją 4u.gif biggrin.gif o su tuo spaklinimu tai kokia cia beda, vakar va kaip greit pasispaklinai - antakiai, lupdazis raudonas, tusas ir gavos grazus, ryskus veidelis mirksiukas.gif juk nesedejai valanda laiko prie veidrodzio, ir toks minimalus pasispakliavimas kiekviena diena manau yra butinas kad graziai atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 28, 14:47)
Ir tokia va dilema iskilo:Blyn,o kobra  gali buti pavasarinio tipo? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Laisvai blush2.gif Ir netgi light blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 28, 16:14)
Laisvai blush2.gif Ir netgi light blush2.gif  lotuliukas.gif

ar dar viena i lightu kompanija nori prigriebt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 28, 14:47)

Ir dar dvi sesutes i kompanija - S.J. Parker ir J. Aniston ax.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(inc @ 2013 11 28, 14:54)
pavasaris su žiema palyginti

Hm, idomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 28, 15:17)
ar dar viena i lightu kompanija nori prigriebt biggrin.gif

Ne, tu ką biggrin.gif Ją tu imk biggrin.gif Ji visus laitus nustelbs grožiu, mūsų prie jos išvis nesimatys. Kitaip tariant, neišvešim biggrin.gif

Aš čia apie kobras pavasarius... savikritiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 lapkričio 2013 - 14:21
QUOTE(Noa @ 2013 11 28, 16:20)
Ne, tu ką biggrin.gif Ją tu imk biggrin.gif Ji visus laitus nustelbs grožiu, mūsų prie jos išvis nesimatys. Kitaip tariant, neišvešim biggrin.gif

Aš čia apie kobras pavasarius... savikritiškai biggrin.gif

ok, biggrin.gif va kaip greit susitarem, be jokiu pykciu dalybos įvyko lotuliukas.gif
daba mastau ar dar kas nors yra bright clear g.gif gal koki sarasa padaryt ar ka, kad nepamirst kuri kokiam tipui priklauso, o tai kartais susipainioji kas yra kas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sąrašas būtų jėga thumbup.gif nes pasimiršta kuri čia kuriam priklauso biggrin.gif

aš čiur dark autumn mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikit negąsdinkit... aš irgi pikta kaip širšė, imsiu tuoj kokiu juodu mėnuliu tikėt unsure.gif
Man kažko Nataška į vasaras netempia... per šilta kažkokia visom pramsėm, net ir plaukų... ir makiažas kažkaip poryškis ant jos visai nieko. Nors iš esmės kaip ir nesiskiria soft autumn ir soft summer plaukai.
O ta kita Ellen Pompeo? kiek žinau soft summeriams priskirta
Man tai soft summer plaukai jai šviesesni su kažkokiu žalumu g.gif
ir skaitos kad labiausiai sruoginimas tinka soft summer atstovėms
vuo kokie soft summer plaukai, jai šviesint iki kiek galim (čia tapati Ellen)

Atsakyti