Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Man tai daznai toks vaizdas kad pavasario spalvos sviezios, o rudenines tokios kepintos. biggrin.gif I rudenines spalvas kaip kad butu truputi rudos imaisyta.
Pavyzdziui, kad ir geltona pavasarine kaip piene, o rudenine kaip geltoni medziu lapai.
Tipiska pavasarine oranzine lyg su laseliu ruzavumo, o rudenine su laseliu rudumo.

QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 18:12)
Pumpica, ne, mūsų sekanti, ta kur link turkio spalvos... Bent jau mano tai tikrai lotuliukas.gif

O mano dar sekanti virs turkio, tik sviesumas turi but kaip to turkio. Tai kokia cia skaitos spalva? Pilka? g.gif
Papildyta:

Nezinau kodel bet man apie SOWELU galvojasi kaip apie cool summer blush2.gif
Kazkaip daug faktoriu siltinanciu nuotraukose - arba tiesiogineje sauleje nuotrauka daryta, o ji kaip visada viska siltesnem spalvom iskreipia, arba idegis, jis irgi daznai suteikia apgaulinga siltumo vaizda...

Calmness, light arba soft, tikrai ne cool. smile.gif
Atsakyti
nu va, nors viena pasakė,kad ne cool bigsmile.gif
tyrinėsimės toliau tada biggrin.gif
kol visai nupušiu lotuliukas.gif
dabar didžiausias klausimas kokia spalva plaukus dažyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 28 lapkričio 2013 - 10:27
QUOTE(Hiver @ 2013 11 28, 10:16)
Kazkaip daug faktoriu siltinanciu nuotraukose - arba tiesiogineje sauleje nuotrauka daryta, o ji kaip visada viska siltesnem spalvom iskreipia, arba idegis, jis irgi daznai suteikia apgaulinga siltumo vaizda...

Tai vat aš irgi galvojau apie summer.. Nors šiaip mano oda visada su tokiu šiltu atspalviu g.gif

Ir vis noriu pabandyti plaukų spalvą pakeisti - į juodą smile.gif Bet baidausi to šaltumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 28 lapkričio 2013 - 10:38
QUOTE(Hiver @ 2013 11 28, 10:16)
Calmness, light arba soft, tikrai ne cool. smile.gif

Aš irgi apie tai pagalvojau, kad moteris nemenkai soliariumais ir dirbtiniais įdegiais mėgaujasi biggrin.gif

Kita vertus, o tu pažiūrėk į jos vaikiuką. Nu irgi šiltas smile.gif
Taip likau prie nuomonės, kad ji vis tik šilta.
Nes jei būtų šalta, tai su savo akim gali ir į vasaras...

QUOTE(Calmness @ 2013 11 28, 11:18)
nu va, nors viena pasakė,kad ne cool  bigsmile.gif
tyrinėsimės toliau tada  biggrin.gif
kol visai nupušiu  lotuliukas.gif

Tik jau ne per tamsiai, ir ginkdie ne ryžai ne geltonai!!! Vasaros visos tokios glamūrinės, akvarelinės, joms ryškus kontrastas peilis! O pas tave tokios akys gražios, nereikia, kad plaukų spalva užgožtų.

Pasižiūrėk google Natalia Vodianova, kaip ji baisokai atrodo, kai plaukus nusigeltonino pernelyg, ir kaip gerai jai su vasariniais.

Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 28, 08:28)
Tai vat aš irgi galvojau apie summer.. Nors šiaip mano oda visada su tokiu šiltu atspalviu  g.gif

Ir vis noriu pabandyti plaukų spalvą pakeisti - į juodą smile.gif Bet baidausi to šaltumo

gal nereikia Jums tos juodos...
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 11 28, 11:18)
nu va, nors viena pasakė,kad ne cool  bigsmile.gif
tyrinėsimės toliau tada  biggrin.gif

Cool summer yra ziemos atitikmuo tarp vasaru, kitaip tariant ziemiska vasara. biggrin.gif Jos dazniausiai tamsiaplaukes, turi buti nemazas kontrastas tarp akiu plauku odos. O pas jus viskas labai svelniai ir panasiai, niekas neisryskeja, be to matosi kazkiek siltumo akyse.
O jusu dabar naturalus plaukai?
Pries nusprendziant kokia spalva dazyti plaukus pirmiau patarciau issiaiskinti ar esat light ar vis tik soft. Mat light vasaroms tinka sviesinti plaukai, galit net iki platinines blondines sviesint, o soft vasaroms geriau islaikyti nuosaiku varianta, kazkur apie 7 numeriuka, mat drastiski pokyciai soft vasaras dazniausiai suvulgarina.
Norint pasviesinti plaukus geriau tai daryti sruogelemis.
O jeigu be sruogeliu tai geriausias variantas taupe spalvu plaukai, va kazkur tokio tamsumo:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 28, 12:04)

Tai gal tetis siltas? biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi apie tai pagalvojau, kad moteris nemenkai soliariumais ir dirbtiniais įdegiais mėgaujasi biggrin.gif

Taip likau prie nuomonės, kad ji vis tik šilta.
Nes jei būtų šalta, tai su savo akim gali ir į vasaras...

Aš saulėje įdegu, o žiemą veidas toks šviesus būna, kadangi rūgštinius kremus naudoju.
Vaikai mano abu šilti pagal mane. Nors vyresnėlio tėvas juodais plaukais ir mylėnom šaltom akim..nors oda jo tokia šilta (vis dar nesusigaudau aš doh.gif )
Aš pati vaikystėje blondinė buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 28, 12:12)
Aš pati vaikystėje blondinė buvau smile.gif

irnesakyk.gif
Aš tai laikausi savo nuomonės, kad warm spring biggrin.gif Vasara tokia geltona nebūtų ir po soliariumo...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 17:05)
O tu motyvuok, kodėl.
Nes clear yra su žiemos įtaka, o aš čia matau rudens įtaką, daugiau šiltumo. Ir net vaikas va toks su ryžumo biskutuku. Ar tu nori pasakyt, kad tu ją su žiema sumaišytum?

jau ir taip esu pikta ir nelaiminga boba, o dar tu su tuo savo "motyvuok motyvuok" lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai norėjau labiau iš rudens į pavasarį parvaryt. pažiūrinėjau paletes pavasario ir radau ten jos patinkančią spalvą. vat ir leptelėjau apie bright. nors visiškai neatmetu galimybės ir kad light spring gali būti. pačios gi žinom kaip menkai jų spalvos paletėse skiriasi biggrin.gif beje, vakar kai parašiau tą postą, tai iškart primečiau, kad reikėjo ir light parašyt tongue.gif
Atsakyti
Pasižiūrėk google Natalia Vodianova, kaip ji baisokai atrodo, kai plaukus nusigeltonino pernelyg, ir kaip gerai jai su vasariniais.

Va va va, visai buvau pamirsus, Natalia Vodianova, puikus Soft Summer plauku pavyzdys.

Ir ne per sviesiai, ir ne per tamsiai, ne per ryzai bet ir ne per pilkai.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 28, 12:33)
jau ir taip esu pikta ir nelaiminga boba, o dar tu su  tuo savo "motyvuok motyvuok" lotuliukas.gif

O kas tau blogai? unsure.gif
Man irgi blogai, per spalvas dirbt nespėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 28, 12:33)
jau ir taip esu pikta ir nelaiminga boba, o dar tu su  tuo savo "motyvuok motyvuok" lotuliukas.gif

console.gif As irgi siandien pikta ir nelaiminga. Gyvenimas kartais negailestingas. verysad.gif
Gerai bent kad tokiose temose galima nuo visko trumpam pabegt. smile.gif
Atsakyti