Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 16:14)
patiko man sitas pav is pirmos temos, priminimui atnesu cia

user posted image

Pagal tas akis, tai tureciau buti tarp clear ir bright g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 27, 18:25)
Pagal tas akis, tai tureciau buti tarp clear ir bright  g.gif

mano akis turetu būt bright pagal šia schemą. LinaGustę, o tai neatitinka?
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 17:17)
Na kažin ar Sowelu galėtų būti clear spring,ar ištemtų tas ryškias spalvas g.gif  man labiau į warm spring panaši. Ir kodėl visos įsitikinusios kad pavasariai turi būti šviesiais plaukais?? Beje, Sowelu, o kokia natūrali plaukų spalva, nes speju kad čia dažyti

Tamsiai pilka tokia lietuviška..
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 16:31)
mano akis turetu būt bright pagal šia schemą. LinaGustę, o tai neatitinka?

Nu as tai dark... Mano zalios, tokios gal alyvuogiu spalvos g.gif Nu zodziu, ne rudos tikrai schmoll.gif O pagal ta paveiskiula, dark turtu buti rudos/juodos akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 18:31)
Tamsiai pilka tokia lietuviška..

tada teks slėpt plaukus ir testuotis spalvas, nes taip bus lengviau suprast kurios tinka kurios ne
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 17:36)
tada teks slėpt plaukus ir testuotis spalvas, nes taip bus lengviau suprast kurios tinka kurios ne

O kokias spalvas reikia testuot? Nelabai suprantu blush2.gif Žiūrėti pagal tas duodamas paletes kiekvienam tipui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 18:41)
O kokias spalvas reikia testuot? Nelabai suprantu  blush2.gif Žiūrėti pagal tas duodamas paletes kiekvienam tipui?  g.gif

na taip, pasiziurek kokia namie turi spalvas is clear spring ir warm spring paletes, plaukus paslepi po neutralia spalva kad neblaskytu demesio, taip ir ziuri kuri tinka. jei nebijai rodytis , tai sudek visas foto i albumuka internete kur nors ir rodykis cia, pasakys ismanancios kuri tinka kuri nelabai 4u.gif dauguma taip darėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 27 lapkričio 2013 - 16:49
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 17:00)
ne ne, bandyk geriau clear žiūrėt wink.gif

O tu motyvuok, kodėl.
Nes clear yra su žiemos įtaka, o aš čia matau rudens įtaką, daugiau šiltumo. Ir net vaikas va toks su ryžumo biskutuku. Ar tu nori pasakyt, kad tu ją su žiema sumaišytum?

Tas akių ratas man visiškai neatitinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 17:09)
Taip, čia daugiau mano nešiojamų spalvų. Bet kaip ir minėjau, tos spalvos mano gyvenime atsitiktinės, niekad nemasčiau ar man tinka ar ne.
Šiandien pvz darbe su kreminiais tokiais aukso detalėm puostais marškiniais...ir ką aš žinau ar jie man tinka  g.gif Bet sau patinku su jais biggrin.gif

O tai ką tada čia veikiat, jeigu jums vis viena? lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, o kodel neatitinka g.gif nes musu akis as ir priskirciau prie tu melynu, kur light g.gif o ka ne?
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 17:17)
Na kažin ar Sowelu galėtų būti clear spring,ar ištemtų tas ryškias spalvas g.gif  man labiau į warm spring panaši. Ir kodėl visos įsitikinusios kad pavasariai turi būti šviesiais plaukais?? Beje, Sowelu, o kokia natūrali plaukų spalva, nes speju kad čia dažyti

Ir neištempia. Pažiūrėjau FB foto, daug geriau atrodo šilti atspalviai.

Pumpica, ne, mūsų sekanti, ta kur link turkio spalvos... Bent jau mano tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 17:49)
na taip, pasiziurek kokia namie turi spalvas is clear spring ir warm spring paletes, plaukus paslepi po neutralia spalva  kad neblaskytu demesio, taip ir ziuri kuri tinka. jei nebijai rodytis ,  tai sudek visas foto i albumuka internete kur nors ir rodykis cia, pasakys ismanancios kuri tinka kuri nelabai 4u.gif dauguma taip darėm smile.gif

Bandysiu savaitgalį pasifotkinti smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 18:05)
O tu motyvuok, kodėl.
Nes clear yra su žiemos įtaka, o aš čia matau rudens įtaką, daugiau šiltumo. Ir net vaikas va toks su ryžumo biskutuku. Ar tu nori pasakyt, kad tu ją su žiema sumaišytum?

O tai ką tada čia veikiat, jeigu jums vis viena? lotuliukas.gif

O tai gal aš ruduo? g.gif

Na, nėra man visvien biggrin.gif Noriu išmokti derinti tai, kas man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 21:07)
Bandysiu savaitgalį pasifotkinti  smile.gif
O tai gal aš ruduo?  g.gif

Na, nėra man visvien biggrin.gif Noriu išmokti derinti tai, kas man tinka smile.gif

O tu pasifotografuok su visokiom spalvom ir pažiūrėsim. Tik kad matytųsi kaklas. Rudeninės spalvos nuo pavasarinių skiriasi tuo, kad pavasarinės ryškesnės, o rudeninės - tokios sumūtintos, kur vienu žodžiu nepavadinsi, murzinesnės ir tamsesnės. Nu ir šiltesnės dažniausiai.
Atsakyti