o į Calmness žiūrint irgi nekiltų abejonių, kad šaltas, jeigu nežinotum koks dabar apšvietimas už lango - fotkink ką nori, visi pilki, lediniai bus
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 27, 16:28)
o į Calmness žiūrint irgi nekiltų abejonių, kad šaltas, jeigu nežinotum koks dabar apšvietimas už lango - fotkink ką nori, visi pilki, lediniai bus
Irgi pagalvojau. Bet jau bijau ką ir sakyt
Arba oranžiniai
Prie lempos
Užtai dabar iki Kalėdų diagnozuosim tik rudenius ir vasaras, teisingai?
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 27, 15:28)
nu o kaip as vakar cia pyskinaus dienos sviesoj, ir vistiek mane i pavasari nuvaret ir netgi vos ne i warm'a
Sowelu irgi norejau sakyt warm spring, kad tikrai ne vasara, bet laukiau ka kitos pasakys, as tai ka -tik viena koja dar tik cia ikelus
Sowelu, panašu, kad pavasaris labiau. Aš ir kitas fb pažiūrinėjau ir pastebėjau, kad daugiau ryškių šviesių nei tamsių
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 16:53)
Warm spring? Kažkur radau, kad tokia spalva netinka warm spring. O aš jos labai daug nešioju..
Na ačiū Einu gilintis toliau
Na ačiū Einu gilintis toliau
Nelabai
Ir warm autumn irgi ne
Čia žiemų, vasarų spalva, šalta jinai...
ne ne, bandyk geriau clear žiūrėt
va tarkim kaip šita paletė? čia ir tavo koralinės šviesios ir panaši violetinė, a
Papildyta:
na gal dar šitoj geriau matysis?
va tarkim kaip šita paletė? čia ir tavo koralinės šviesios ir panaši violetinė, a
Papildyta:
na gal dar šitoj geriau matysis?
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 27, 16:28)
hmmm...tai iš kur dabar žinoti tiksliai ,venos mano tai labiau žalios nei mėlynos
baigiu nupušti su tuo tipo ieškojimu,o norėtusi tiksliai žinot
su spalvom tai aš nieko nesuprantu ant savęs dėdama
kažkada vasara buvau tamsiai violetine suknelę apsivilkusi,tai vyras pamatęs pasakė,kad pasenau ryškiai
QUOTE(Calmness @ 2013 11 27, 16:03)
baigiu nupušti su tuo tipo ieškojimu,o norėtusi tiksliai žinot
Mano zodziais kalbate Vis tik geriausia bandytis su spalvom ir det cia visu aptarimui. Kad ir kaip baisu butu cia savo fizionomija kelt
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 17:00)
va tarkim kaip šita paletė? čia ir tavo koralinės šviesios ir panaši violetinė,
Taip, čia daugiau mano nešiojamų spalvų. Bet kaip ir minėjau, tos spalvos mano gyvenime atsitiktinės, niekad nemasčiau ar man tinka ar ne.
Šiandien pvz darbe su kreminiais tokiais aukso detalėm puostais marškiniais...ir ką aš žinau ar jie man tinka Bet sau patinku su jais
O warm spring mano plaukai per tamsūs regis
patiko man sitas pav is pirmos temos, priminimui atnesu cia
Na kažin ar Sowelu galėtų būti clear spring,ar ištemtų tas ryškias spalvas man labiau į warm spring panaši. Ir kodėl visos įsitikinusios kad pavasariai turi būti šviesiais plaukais?? Beje, Sowelu, o kokia natūrali plaukų spalva, nes speju kad čia dažyti