Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 13:59)
zekit, idejau salia saviskes -nu ka, viens prie vieno, ka?  biggrin.gif (nors ant veidrodzio as saviskes tokias truputi tamsesnes matau)
user posted image user posted image

Ot tai spalvinės sesės thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2013 11 27, 13:38]

Vidutinė su krituliais biggrin.gif
Tai yra čia tų vasarų, parodyk, priskirs prie ko nors biggrin.gif
Aš tai tik light vasaras atpažįstu, turiu tokių šeimoj dvi biggrin.gif

Prašau,plaukai naturalus pilki kažkokie

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 10:48)
o man baisiausia diagnozė turbūt būtų, jei pasakytų soft autumn  lotuliukas.gif

nu ačiū, man ši diagnozė irgi baisi, nu bet tai ką daryti tongue.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 11:27)
Nu va. Pasinaudojau Noa patarimais.Rodausi lotuliukas.gif
...

nu man labai gražu 4u.gif

apie pavasarius nediskutuosiu, nes jau kaip ir išsiaiškinot

inc, rudos pedekelnės, bet ne ryžos - dabar su tokiom chocolat, tik 150 Denų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 13:27)

wau..nu bet akys tai nerealios bigsmile.gif bigsmile.gif

Calmness va akys jau ne pavasario, saltesnes...jetus, pagaliau ir as kazka skiriu bigsmile.gif tik kuri vasara, tai nzn g.gif light g.gif
Atsakyti
Klausykites, o yra cia pas mus Dark Winter? Ir as noriu spalvine sese turet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 27 lapkričio 2013 - 14:30
O aš nežinau, kuri vasara smile.gif Irgi sakyčiau, kad light, bet kad ne kažką suprantu apie likusias dvi biggrin.gif O gal net ir visai ne light, o cool? Akys tai pilkos, vienok. Nors ne, lyg ir su žalsvumu... Ale tai kai graži akių spalva bigsmile.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 14:27)
user posted image

Nu? Ir ką? Dar tau blogai, kobra tu, visas šitoj temoj nukonkuravai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 27, 14:23)
Klausykites, o yra cia pas mus Dark Winter? Ir as noriu spalvine sese turet  bigsmile.gif

esu pioneer.gif

tamsūs plaukai, žalios akys, parodyčiau, ale iš fotki.com visos mano fotkės dingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pear @ 2013 11 27, 14:41)
esu  pioneer.gif
tamsūs plaukai, žalios akys, parodyčiau, ale iš fotki.com visos mano fotkės dingo  unsure.gif

Mmmm, kaip noreciau pamatyti bigsmile.gif O jau seniai sau sita diagnoze esate nusistaciusi? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nesusigaudau - įtariu vasara esu..o gal ruduo..bet akys mėlynos. Mėgstu daug spalvų, bet niekada nežiūriu ar man tinka ar ne. Tik juodos nemėgėja.. Gal kas pakomentuotų mane , patartų su kokiomis spalvomis pasitikrinti, kad ant kelio užvesti biggrin.gif blush2.gif
1., 2, 3
4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 27 lapkričio 2013 - 15:04
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 27, 14:59)
Mmmm, kaip noreciau pamatyti  bigsmile.gif  O jau seniai sau sita diagnoze esate nusistaciusi?  biggrin.gif

nu man čia irgi bendru sutarimu nustatė smile.gif norėjau būt rudeniu.

mano akys žalios, bet gal šiltesnės už jūsų, tokios hazel vadinamos. Dabar nėr prasmės fotkintis, nes apšvietimas tragiškas bet kuriuo dienos metu.
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 15:27)
user posted image

bigsmile.gif nu va kokia motera graži, o dar ašaroja... Šitaip pasidažiusią galėčiau į brightus priimt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 27, 16:01)
Aš tai nesusigaudau - įtariu vasara esu..o gal ruduo..bet akys mėlynos. Mėgstu daug spalvų, bet niekada nežiūriu ar man tinka ar ne. Tik juodos nemėgėja.. Gal kas pakomentuotų mane , patartų su kokiomis spalvomis pasitikrinti, kad ant kelio užvesti biggrin.gif blush2.gif
1., 2, 3
4

Nu man tai visiškai šiltas tipas atrodo, jokia čia ne vasara. Arba warm spring, arba warm autumn. Inc, ką manai?
Aš iškart pamaniau, kad gal autumn, bet man toks nykus įtarimas, kad ryškios spalvos tiktų geriau, negu sumūtintos. Užtai dabar galvoju - gal warm spring?
Bet kokiu atveju, čia jau nekyla klausimų, ar žmogus šiltas, ar šaltas.
Atsakyti