zekit, idejau salia saviskes -nu ka, viens prie vieno, ka? (nors ant veidrodzio as saviskes tokias truputi tamsesnes matau)
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 13:52)
Nu blyn ką aš žinau Jūs NOA man toks neaiškumas.Kažkaip nematau aš nei šaltumo nei šiltumo.Ar aš teisi, kad jūsų oda daugiau neutrali?Mano protui tie neutralai neįveikiami O jūs kokio pavadinimo krempudrą tepat?
Va Mute tai labai aiškiai šviečia oda.Žiūriu aš į jos plaukus ir matau, kad pas mane labai panašūs.Ir darau išvadą, kad aš tikrai ne bright'as...
Va Mute tai labai aiškiai šviečia oda.Žiūriu aš į jos plaukus ir matau, kad pas mane labai panašūs.Ir darau išvadą, kad aš tikrai ne bright'as...
Kuo teisiausia. Light springas yra tarp vasaros ir pavasario, nu tai toks priešaltis... Oda gali būt ir visai neutrali, tada jau žiūri pagal akis - akys šaltos, marš į vasarą, akys šiltos - būk pavasaris
Rimtai šiltas yra Warm springas. O braitai ir laitai tokie - nėr jau ten baisios šilumos, baisi šiluma - tai čia pas rudenį. Tiek tik, kad vis tiek į šiltumą, o ne į šaltumą.
Pas mane visos krempudros stopūdovai yra light ivory. Ta prasme, vos vos labiau vis tik į geltoną.
O va plaukus kai man ryžai nudažydavo - tai nors eik ir nusišauk. Perebor... Pas mane pirmas riksmas einant pas kirpėją - ne per geltonai! Ne per geltonai! Pilkai? O vat ne, ir ne pilkai. Per viduriuką...
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 13:59)
zekit, idejau salia saviskes -nu ka, viens prie vieno, ka? (nors ant veidrodzio as saviskes tokias truputi tamsesnes matau)
Taipogi ir oda.
Ir dar jos čia man rėkia - warmas, braitas, chrienaitas, ko tu prie savęs trauki... O prie ko traukt, prie Mutės?
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 14:52)
Nu blyn ką aš žinau Jūs NOA man toks neaiškumas.Kažkaip nematau aš nei šaltumo nei šiltumo.Ar aš teisi, kad jūsų oda daugiau neutrali?Mano protui tie neutralai neįveikiami O jūs kokio pavadinimo krempudrą tepat?
tik foto plaukai atrodo tamsūs, vos ne juodi. Realiai jie mažiau tamsesni, turi ruda atspalvi, o dažiau su "light brown" spalva ir pagal pvz jie turejo gautis ne tokie tamsūs, bet man visada gaunasi tamsesne spalva, nei kad parodyta
Bet neblogi pavasariai, viena šviesi, o kita tamsi šviesia oda
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 13:03)
O va plaukus kai man ryžai nudažydavo - tai nors eik ir nusišauk. Perebor... Pas mane pirmas riksmas einant pas kirpėją - ne per geltonai! Ne per geltonai! Pilkai? O vat ne, ir ne pilkai. Per viduriuką...
va va, man tas pats....kazkada po vaiku gimimo kazkas buvo pasidare su plauku pigmentu, ir man niekaip negalejo normalios blondiniskos spalvos nuimt, saknys ryzos gaudavos ir viskas kaip tragiskai atrodziau....dabar viskas gerai
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 15:03)
Kuo teisiausia. Light springas yra tarp vasaros ir pavasario, nu tai toks priešaltis... Oda gali būt ir visai neutrali, tada jau žiūri pagal akis - akys šaltos, marš į vasarą, akys šiltos - būk pavasaris
Rimtai šiltas yra Warm springas. O braitai ir laitai tokie - nėr jau ten baisios šilumos, baisi šiluma - tai čia pas rudenį. Tiek tik, kad vis tiek į šiltumą, o ne į šaltumą.
Ir dar jos čia man rėkia - warmas, braitas, chrienaitas, ko tu prie savęs trauki... O prie ko traukt, prie Mutės?
nu bet tikrai abieju akys vos nevienodos, gali net su maisyt, pagalvot kad cia to paties zmogaus akys
nu jau ne, i mano puse ner ko jos traukyt, nematau jokio brightumo pas ja, tad nepriimsiu i draugyste
nu gerai gerai, įrodymus apsvarsčiau ir lai būkit abi su pumpica light
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 14:15)
nu bet tikrai abieju akys vos nevienodos, gali net su maisyt, pagalvot kad cia to paties zmogaus akys
nu jau ne, i mano puse ner ko jos traukyt, nematau jokio brightumo pas ja, tad nepriimsiu i draugyste
Ir į warmumo ne, nes per ryža - tragedija. O tas šiltumas, kurį visos vasaros mato, matosi tik bendrai iš tolo žiūrint. O iš arti žiūrint - daugiau mažiau neutralu, gal koks persikas vos vos paduoda...
Ir grindų skudurai netinka. Va aš čia su grindų skuduro spalvos maike - tikrai man ji ne geriausias pasirinkimas... Švaresnė spalva būtų geriau. Bet ne per švari!
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 14:16)
nu gerai gerai, įrodymus apsvarsčiau ir lai būkit abi su pumpica light
Ale jau įrodinėt reikėjo Žmonės daktarinę su mažiau bėdos apsigina
aš tai nesupratau kokios spalvos pėdkelnių reikia?
perku pilkas jeigu storesnės, kartais apsimaunu ir neleidžiamas juodas
o jei plonos tai kūno spalvos - šviesaus kūno! Va šitų tai reik ieškot visada
kontrastui nusistatyt, bent man labai padėjo juodai baltą foto pasidaryt
Noa foto manau neatitinka realybės, ant akių tamsūs šešėliai krenta nesimato kaip iš tikro
Noa foto manau neatitinka realybės, ant akių tamsūs šešėliai krenta nesimato kaip iš tikro
Nu ka, akmuo nuo dusios nusirito, dabar jeigu noresiu koki skudura pirktis, teks tartis su Noa kokia spalva imt (juokauju )
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 27, 14:21)
aš tai nesupratau kokios spalvos pėdkelnių reikia?
Taigi yra akis atskirai, žvelk ir gėrėkis Gali į Pumpicos akis žiūrėt, tokios pačios. Aplamai gali į Pumpicą žiūrėt
Neturiu aš normalių foto ***** Pati savęs fotografuot nemoku, amžiais išeinu su išraiška "ko tu *** aparate nefotografuoji jochaidy"
Nu va. Pasinaudojau Noa patarimais.Rodausi
mjo akys išdavikės, iškart paaiškėjo Pumpica
aš į antakius žiūriu, mano dvigubai šviesesni, vienam išvis baltas plaukas atsiradęs, kur raut negaliu, kad plikos vietos neliktų blakstienos ilgos, baltais galais.- grožis
Dabar atrodo jokių abejonių dėl LS, bet kiek kankinausi irgi
pamatytum kaip aš save nusifotkinus gražiai, tam spalviniam tipui, balkone ant saulės kaip čiurka (o reik akis atadaryt, kad nors kas matytųs) persisukus
aš į antakius žiūriu, mano dvigubai šviesesni, vienam išvis baltas plaukas atsiradęs, kur raut negaliu, kad plikos vietos neliktų blakstienos ilgos, baltais galais.- grožis
Dabar atrodo jokių abejonių dėl LS, bet kiek kankinausi irgi
pamatytum kaip aš save nusifotkinus gražiai, tam spalviniam tipui, balkone ant saulės kaip čiurka (o reik akis atadaryt, kad nors kas matytųs) persisukus