Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 11 27, 13:07)
na kiek tamsoki, bet nėr tragiškai labai  4u.gif

Nu jo...Sutinku, kad nėr labai tragiškai, bet pobaisiai.A ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 11 27, 13:05)
Aš jau čia skaitau nežinia kiek laiko,bet taip ir nesuprantu kokia visdėlto vasara esu šilta ar šalta  biggrin.gif

Kadangi is triju vasaru viena yra salta o dvi truputi turincios silumos, tai pasimatuokit tokia spalva
user posted image
Jeigu matysit kad netinka, iskart atkris soft vasara, liks jau dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 13:38)
Nu jo...Sutinku, kad nėr labai tragiškai, bet pobaisiai.A ką daryt?

Špakliuotis, ką gi daugiau? Dabar tau špakliaus galimybės atsiveria! wub.gif Šitaip gražiai jau plaukai akis pabrėžia, tai jeigu jas dar pašpakliavus mažumėlę - visi išvirs iš klumpių.
Antakius pasidažyk, ir bus super. Nu kad ir ne kirpykloj, o namie su pieštuku. Arba su šešėliais... wub.gif

Lūpikes ryškiai, kokią ryškią spalvikę wub.gif Niekas negirs, bo visos bobos bus žalios iš [avydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 12:38)
Visi labai nori žiemomis būti, nes žiemų spalvos gražiausios biggrin.gif

Ane bigsmile.gif Tai ot durna, soft autumn buti norejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 27, 13:46)
Ane  bigsmile.gif  Tai ot durna, soft autumn buti norejau  biggrin.gif

Aš tai norėjau būti vasara dėl tų visų rūkinių dūmuotų spalvų, tokios glamūriškos, tokios man jos superinės biggrin.gif Bet tada Bytte pasakė, kad vasaroms juoda - dar blogiau, negu pavasariui, ir aš mikliai apsigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
o man baisiausia diagnozė turbūt būtų, jei pasakytų soft autumn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 12:38)

Nu va kažkur taip, ir špakliaus ne fontanai... Ir grožio irgi ne fontanai, bet čia vidury miško. Pridedi prie jūsų, ir tada matai biggrin.gif  Nu, pasakys kas nors, kad aš braitas arba warmas? biggrin.gif

oi as dar visiskai zalia matyt.....man jusu akys tokios tamsios cia, kad i joki light springa neideciau lotuliukas.gif
Man pradejo patikt springas ax.gif ir visai nesvarbu koks, nes tos spalvos, kurios mane veza, yra daugmaz visuose springuose ...zodziu sutinku buti lightu biggrin.gif tik juodos gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 27 lapkričio 2013 - 12:50
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 13:38)
user posted image
Papildyta:
Atitempiau, kad šalia sudėt biggrin.gif

Nu blyn ką aš žinau g.gif g.gif Jūs NOA man toks neaiškumas.Kažkaip nematau aš nei šaltumo nei šiltumo.Ar aš teisi, kad jūsų oda daugiau neutrali?Mano protui tie neutralai neįveikiami doh.gif O jūs kokio pavadinimo krempudrą tepat?
Va Mute tai labai aiškiai šviečia oda.Žiūriu aš į jos plaukus ir matau, kad pas mane labai panašūs.Ir darau išvadą, kad aš tikrai ne bright'as...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 13:34)
Ne ne, man dabar kokių storulių reikia  mirksiukas.gif Žiūriu nuo 90 iki 150 denų  biggrin.gif

Su tokiom nepagelbesiu, bo as is tu 20, 40-deniu iskart pereinu prie medvilniniu ir vilnoniu blush2.gif Tai tu net spalvu pavadinimu neziuriu kai jos tokios neuzpakuotos, visokias Skinijos, Lindex perku.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 13:45)
Špakliuotis, ką gi daugiau? Dabar tau špakliaus galimybės atsiveria! wub.gif Šitaip gražiai jau plaukai akis pabrėžia, tai jeigu jas dar pašpakliavus mažumėlę - visi išvirs iš klumpių.
Antakius pasidažyk, ir bus super. Nu kad ir ne kirpykloj, o namie su pieštuku. Arba su šešėliais... wub.gif

Lūpikes ryškiai, kokią ryškią spalvikę wub.gif Niekas negirs, bo visos bobos bus žalios iš [avydo biggrin.gif

aciuks.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 13:49)
man jusu akys tokios tamsios cia, kad i joki light springa neideciau  lotuliukas.gif

Akys tai cia tikrai tamsios atrodo biggrin.gif Noa, reiktu dar salia aki idet. mirksiukas.gif

o, ant tu zodziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 27 lapkričio 2013 - 12:56
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 13:49)
oi as dar visiskai zalia matyt.....man jusu akys tokios tamsios cia, kad i joki light springa neideciau  lotuliukas.gif
Man pradejo patikt springas  ax.gif ir visai nesvarbu koks, nes tos spalvos, kurios mane veza, yra daugmaz visuose springuose ...zodziu sutinku buti lightu  biggrin.gif tik juodos gaila  verysad.gif

rolleyes.gif O aš įsidedu tonuojančias linzes, pasiryškinu akis, tada pabraitėju ir nešioju blush2.gif

Mano akys šviesios dry.gif Čia tik taip atrodo dry.gif O iš tikro jos šviesios ir šiltos kaip myžalas basei... Nu žo, šiltos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti