Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 11:17)

O jei dar senas temas perskaičius! rolleyes.gif

pirma tema tikrai labai informatyvi, as buvau pradejus skaityt nuo paskutiniu, bet reikia nuo pirmos, po truputi viskas darosi aiskiau.
Naujokes, jei dar kas uzklys, zinokit -skaitykit pirma tema 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 11:54)
Aina1979, bet kokios grazios zydros akys  wub.gif

Ačiū ačiū, kad neišpeikėt iki galo manes biggrin.gif 4u.gif Matot pumpica kokių pavasarių mūsų tarpe yra mirksiukas.gif Aš, Mute, Erszebeth,Noa ir visos skirtingos ir gražios mirksiukas.gif
Derinau plaukelius prie savo natūralių ir atitiko 6 nr.Bet kai nusidažiau ir išsižiojau.Jei galėčiau įkelt iš skanuoto failo savo paaglystės foto su natūraliais plaukais...nu bet , kad neina ar nemoku blush2.gif
O dažiau su Compagnia del colore 6NS dark savana blond. Geras blondas lotuliukas.gif Nuotraukas patobulinau gal geriau matysis.Čia plaukai su žele sutepti ax.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 12:17)
O belekur, visur. naudok Google smile.gif

Pavyzdžiui, čia (kairėj, šone):
http://www.cardigane...-warm-rich.html

Čia:
http://www.prettyyou...olortheory.html

Čia:
http://www.thechicfa...ect-colors.html

Čia:
http://www.newstarta...color-analysis/

Čia:
http://personalityca...winter-fun.html

Nu masė...
Net wikipedijoj pagrindinės teorijos apžvelgtos.
O jei dar senas temas perskaičius! rolleyes.gif

Aš jau čia skaitau nežinia kiek laiko,bet taip ir nesuprantu kokia visdėlto vasara esu šilta ar šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 10:47)
Ei merginos, kad nebūtų taip liūda ir nepyktumėt viena ant kitos biggrin.gif  įmetu savo foto su ale natūraliai dažytais plaukais.Neturiu kur dėtis, kai įkibo tai įkibo.Bandžiau šviesinti, tai šaknys ryžokos gavosi. doh.gif O kas blogiausia, kad dabar sau primenu Graužinienę cry.gif Nu ir koks čia jums pavasaris iš manes liko cry.gif  cry.gif  cry.gif Reik eit antakius tamsint verysad.gif
My Webpage

na kiek tamsoki, bet nėr tragiškai labai 4u.gif

O aš, žinokit, kelinta diena vargstu su pėdkelnėm doh.gif lotuliukas.gif Niekad gyvenime tokios nesąmoningos bėdos nebuvau susmislijus lotuliukas.gif Žodžiu, sugalvojau, kad man reik paderint spalviškai jas prie šortų ir kelių sijonų, tai nors imk ir užsimušk, bet nerandu kokių pilkesnių rudų. Visos tos cofee spalvos man per ryžos. Dar žalias nusipirkau, tai čiut per ryškios ir geriau kokiam true autumn tiktų. Vasaros, davai imkit man ir pasakykit kokias jūs perkat kai jums tų kakavinių reikia? Ta prasme, koks spalvos pavadinimas būna? Pas mane paletėj gan daug spalvų būtent į kakavą panašių. Rudos kaip ir visai nėr. Nebent viena, bet į violetinę panaši
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 12:01)
Matot pumpica kokių pavasarių mūsų tarpe yra mirksiukas.gif Aš, Mute, Erszebeth,

idomiausia, kad pirmoje temoje Erszebeth pradejo save vertinti nuo ziemos, tada perejo ant vasaros, o va dabar vistik pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
radau sau labai gerulę paletę bigsmile.gif

bronze autumn (5 metų mergytei daryta biggrin.gif )
user posted image

čia nemažai tų palečių visokių
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 13:08)
idomiausia, kad pirmoje temoje Erszebeth pradejo save vertinti nuo ziemos, tada perejo ant vasaros, o va dabar vistik pavasaris  biggrin.gif

Paieškos, paklydimai ir nuopoliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet manau, kad pagaliau atvedė į tiesos kelią lotuliukas.gif Nors aš kažkaip linkusi Erszebeth į rudenius įpaišyt g.gif Bet čia tik mano nepatyrusi nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 13:01)
O dažiau su Compagnia del colore 6NS dark savana blond. Geras blondas lotuliukas.gif Nuotraukas patobulinau gal geriau matysis.Čia plaukai su žele sutepti ax.gif
My Webpage

Ne ne, 6 tai tik teoriskai blondas biggrin.gif As naturali tamsiaplauke ilga laika daziau su 6 nr. dabar perejau prie 5 nr.
7 nr tai jau sakyciau tokia riba tarp blond ir tamsiu. smile.gif

O ne su zele neturit nuotraukytes? blush2.gif Su zele, kaip ir slapi, plaukai visada atrodo tamsesni. ax.gif

idomiausia, kad pirmoje temoje Erszebeth pradejo save vertinti nuo ziemos, tada perejo ant vasaros, o va dabar vistik pavasaris  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir matot, praejo du metai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 14:08)

as tai paskaičius tuos aprašymus maniau esanti warm autumn, nes plauku spalva buvo kita, ryza ir autumn spalvos man patiko, o rezultate eu pavasaris, ir ne bet koks, o clear , kur viskas ryšku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 27, 13:07)
nerandu kokių pilkesnių rudų. Visos tos cofee spalvos man per ryžos.
Vasaros, davai imkit man ir pasakykit kokias jūs perkat kai jums tų kakavinių reikia? Ta prasme, koks spalvos pavadinimas būna? Pas mane paletėj gan daug spalvų būtent į kakavą  panašių. Rudos kaip ir visai nėr. Nebent viena, bet į violetinę panaši

Kad kiekvienos firmos skiriasi tie pavadinimai. O kokiu reikia, storu ar permatomu. jeigu is italisku tu plonu permatomu tai visokiais pavadinimais Marrone, Capucino, Mochacino, Fumo rasdavau g.gif Konkreciai kurias dabar turiu pilkai rudas yra is OMSA Attiva spalva Lola. 4u.gif
user posted image
Dar turejau Marrone ir Fumo, tos pilkesnes.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 27, 12:27)
Kad kiekvienos firmos skiriasi tie pavadinimai. O kokiu reikia, storu ar permatomu. jeigu is italisku tu plonu permatomu tai visokiais pavadinimais Marrone, Capucino, Mochacino, Fumo rasdavau g.gif Konkreciai kurias dabar turiu pilkai rudas yra is OMSA Attiva spalva Lola. 4u.gif
http://galla.nsk.ru/...nt_Attiva40.gif
Dar turejau Marrone ir Fumo, tos pilkesnes.

Ne ne, man dabar kokių storulių reikia mirksiukas.gif Žiūriu nuo 90 iki 150 denų biggrin.gif
Aga, tos marrone ir fumo lyg nieko bigsmile.gif reiks nueit pažiūrėt. Tiesa, Droge mačiau dabar pėdkelnėm nemažos nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 13:01)
Ačiū ačiū, kad neišpeikėt iki galo manes biggrin.gif  4u.gif Matot pumpica kokių pavasarių mūsų tarpe yra mirksiukas.gif Aš, Mute, Erszebeth,Noa ir visos skirtingos ir gražios mirksiukas.gif

Dėl grožio galim ginčytis, gaila, neturiu savo jokios padoresnės foto biggrin.gif Turiu tik, kur nieko nesimato, nei grožio, nei spalvų biggrin.gif Nes mane jei kas fotografuoja, tai pradinukas, visus kitus fotografuoju aš ir visi kiti turi foto sočiai biggrin.gif

user posted image

Nu va kažkur taip, ir špakliaus ne fontanai... Ir grožio irgi ne fontanai, bet čia vidury miško. Pridedi prie jūsų, ir tada matai biggrin.gif Nu, pasakys kas nors, kad aš braitas arba warmas? biggrin.gif

QUOTE(Calmness @ 2013 11 27, 13:05)
Aš jau čia skaitau nežinia kiek laiko,bet taip ir nesuprantu kokia visdėlto vasara esu šilta ar šalta  biggrin.gif

Vidutinė su krituliais biggrin.gif
Tai yra čia tų vasarų, parodyk, priskirs prie ko nors biggrin.gif
Aš tai tik light vasaras atpažįstu, turiu tokių šeimoj dvi biggrin.gif

Bet mąsto, ar ne ruduo biggrin.gif
Visi labai nori žiemomis būti, nes žiemų spalvos gražiausios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 11:54)
kadangi neisivaizduoji koks gali būti clear spring, tai rodausi   biggrin.gif  ir susirask clear spring bei  to warm autumn aprasymus ir ziurėk kuom jie skiriasi,
user posted image

Atitempiau, kad šalia sudėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 lapkričio 2013 - 12:39