Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 10:22)
bet ar visada?  g.gif na jus man taip grubiai paaiskinkit ta vat pirmini skirstyma -matot zmogu su pvz. juodais plaukais, bet alyvuogiu spalvos akim, ir nuo ko pradet mastyt kam ji priskirt. Nuo juodu plauku? reiskias prie ziemos? ar nuo akiu?

Ne, čia štampas. Praktiškai ir pavasarių tamsiaplaukių sočiai.

Žinok, nebus taip, kad tu ateini, paduokit man info, ir kažkas sės ir surašys tau viską kaip yra smile.gif Pačiai pasidomėt reikia, paskaityt, pasižiūrėt. Gi internete info masė. O yra mokamos konsultacijos, kas nenori gilintis, mergos sakė - 160 Lt kainuoja. Nueini ir žinai tiksliai biggrin.gif

Pradėt reikia nuo odos.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 09:26)

Žinok, nebus taip, kad tu ateini, paduokit man info, ir kažkas sės ir surašys tau viską kaip yra smile.gif

hm, atsiprasau kad klausineju, galvojau padesit susigaudyt bendrame supratime, kaip jau ismanancios. Juk tema diskusijom ar ne.

Tiek to 4u.gif

skaitau, domiuos, kitaip ir klausimu nekiltu...
Atsakyti

Pumpica į bright tai nepriimčiau schmoll.gif pažiūrėjau į trečią foto, tai su pirma spalva nu dar dar, bet su raudona ir hot pink tai nea, abi spalvos į priekį lenda, o veidas antram plane palieka.
pirma ir antra foto spalvos labiau tinka , bet antroji geriau žiūrisi mano akiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 10:31)
hm, atsiprasau kad klausineju, galvojau padesit susigaudyt bendrame supratime, kaip jau ismanancios. Juk tema diskusijom ar ne.

Tiek to 4u.gif

Tai kad tu labai globaliai klausinėji biggrin.gif Tipo, kas aš ir kas mano vyras? biggrin.gif

Tu klausk - kaip manote, ar mano vyras dark autumn ar dark winter, aš jį priskirčiau tam dėl to ir to, bet abejoju dėl to ir ano... biggrin.gif Tad matysis, kad žmogus skaitė ir atėjo į konsiliumą, o ne kaip į mokamą konsultaciją, tik be pinigų biggrin.gif

Sakau aiškiai - pradėti nuo odos. Šilta ar šalta. Odos nepasikeisi... O plaukai gali pražilt arba nuplikt. Bet plikiai irgi skirstomi, nėr taip, kad neturi plaukų, ir eik sau be tipo biggrin.gif

Tarkim, aš dėl savo vyro visiškai neabejoju irgi. Oda jo šalta, aš daug geltonesnė. Akys šviesios, šaltos, kontrasto nulis. Nu tai kas jis bus, jei ne light summer...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 lapkričio 2013 - 09:46
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 11:31)

Tiek to 4u.gif

pradziai turi suprasti pagal kokius pozymius skirtoma i kokie pagrindiniai tipai yra, t. y ziema, vasara,pavasaris, ruduo, kuris tipas yra siltas, kuris saltas, pagal ka galima atskirti. kai priskiria kazkokiam pagrindiniam tipui ,veliau jau ziuri kokiam to tipo potipui priklausai. Jei nori suprast kazkiek, turi skaityt nuo pat pradžių kas tai yra spalviniai tipai, o ne skaityt jau paciu tipu aprasymus
O kokiam tipui Beyonce pati priskirtum? kodel ji negali buti clear spring pagal tave?
Atsakyti
tai ruda cool summer plaukų spalva rudai nelygi, pavyzdyje visos daugiau mažiau šaltos.
man ruda juodo šokolado - šalta
o tokia riešutinė, kaštoninė - šilta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 27 lapkričio 2013 - 10:01
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 09:44)
Tai kad tu labai globaliai klausinėji biggrin.gif Tipo, kas aš ir kas mano vyras? biggrin.gif

biggrin.gif oi..prie ko cia mano vyras biggrin.gif ans juodas, plaukai juodi, antakiai breznevo juodi, oda tamsi, akys zalios tamsios, cia gryna ziema, viskas te aisku su juo irnesakyk.gif ir kad man netinkamas spalviskai, irgi jau aisku biggrin.gif

as cia bendrai ir klausineju, nuo ko pradet pradedant skirstyt, nes neradau dar tokio aiskaus apyraso, visur internete jau yra aprasinejami konkretus tipai, o bendras suvokimas ne. Na gal dar neradau tiesiog. Va kaip Mute aprase -pradziai reik suprast saltas ar siltas tipas zmogus yra (aciu jai), ir kaip pati parasei -reik pradet nuo odos (aciu tau). Jau aiskiau iskart 4u.gif nagrineju toliau....
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 09:50)

O kokiam tipui Beyonce pati priskirtum? kodel ji negali buti clear spring pagal tave?

na nes man ji rudu plauku, rudu akiu, tokia visa silta, kazkaip rudenius tokius isivaizduoju.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 12:04)
na nes man ji rudu plauku, rudu akiu, tokia visa silta, kazkaip rudenius tokius isivaizduoju.... g.gif

bet tai clear spring ir yra siltas, o ne saltas, nes juk pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 11 27, 10:12)
bet tai clear spring ir yra siltas, o ne saltas, nes juk pavasaris smile.gif

o tai kuom tada skiriasi clear spring, nuo true autumn pvz. g.gif
aisku jeigu pasirodys, kad as cia vel noriu atsakymu ant gatavo, tai galit neatsakyt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Moterie, nu paskaityk ką nors smile.gif

Šilti - pavasaris ir ruduo.

Šalti - žiema ir vasara.

Skaidrūs, švarūs - žiema ir pavasaris.

Dulkėtos, sudėtinės spalvos - vasara ir ruduo.

Šviesios spalvos - pavasaris ir vasara.

Tamsios - žiema ir ruduo.

Grubiai taip. O toliau jau smulkinama.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 10:18)
Moterie, nu paskaityk ką nors smile.gif

Šilti - pavasaris ir ruduo.

Šalti - žiema ir vasara.

Skaidrūs, švarūs - žiema ir pavasaris.

Dulkėtos, sudėtinės spalvos - vasara ir ruduo.

Šviesios spalvos - pavasaris ir vasara.

Tamsios - žiema ir ruduo.

Grubiai taip. O toliau jau smulkinama.

nu ir kur tai parasyta? biggrin.gif nu blyn kokios jus piktos, antra diena nieko neveikiu, tik tas spalvas nagrineju, o cia teskia i akis -paskaityk ka nors lotuliukas.gif nu negi paciom jau nuo pirmos dienos viskas aisku pasidare kaip du kart du? gi neatsakinekit, jeigu taip nervinu... 4u.gif

Aciu uz info drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ei merginos, kad nebūtų taip liūda ir nepyktumėt viena ant kitos biggrin.gif įmetu savo foto su ale natūraliai dažytais plaukais.Neturiu kur dėtis, kai įkibo tai įkibo.Bandžiau šviesinti, tai šaknys ryžokos gavosi. doh.gif O kas blogiausia, kad dabar sau primenu Graužinienę cry.gif Nu ir koks čia jums pavasaris iš manes liko cry.gif cry.gif cry.gif Reik eit antakius tamsint verysad.gif
My Webpage

Atsakyti