Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

http://expressingyou...lysis-quiz.html
Nzn ar buvo sita nuoroda, bet man cia kazkaip aiskiai tas skirstymas isaiskinamas, nors man dar vistiek per daug rusiu, kad susigaudyciau biggrin.gif
Atsakyti
a supratau, na taip kokia ryški raudona pas LS, šalia padėsi žieminę ar brigt spring ir bus pro rūką, taip smile.gif
Papildyta:
user posted image

čia LS "bright" spalvos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 16:29)
Man gaunasi kazkas panasaus

Dazymosi technika ne visai tokia bet atspalvis panasiai.

Aha panašiai ir aš mėginau, tai rezultate kaip pora valandų atkriokus geriausiu atveju, arba ne pirmo šviežumo akis pamušta ir mėginta užmaskuot.

warmai turi tokių sodrių spalvyčių, kaip antai žalia ir violetinė, IMHO jos lightams per tamsios turėtų būt g.gif ... vat gal pagal jas?

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Nors pažiūrėjau... ne fyg ten tos paletės skiriasi...
user posted image
Papildyta:
Radau kokį daiktą vyrams pavasariams cool.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 26 lapkričio 2013 - 19:01
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 26, 19:33)
a supratau, na taip kokia ryški raudona pas LS, šalia padėsi žieminę ar brigt spring ir bus pro rūką, taip smile.gif

Žiemines dėk, žiemines!

Iš šiltų pavasarinių tai tik rudeniams geros išeina. Bet reikia į jas ne pro rūką žiūrėt, o gerai pavalkiot neskalbus lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2013 11 26, 19:51)
warmai turi tokių sodrių spalvyčių, kaip antai žalia ir violetinė, IMHO jos lightams per tamsios turėtų būt g.gif ... vat gal pagal jas?

Nors pažiūrėjau... ne fyg ten tos paletės skiriasi...

Nu gal kad warmams daugiau tokios visokios link oranžiniai rudos, o jau laitams tai didžiausia oranžinė - persikas? Čia yra kažkokia padrožta oranžinė laitams, bet mano paletėj tokios nebuvo schmoll.gif

Nu ir turkiams warmai išvis neatsparūs, dar už laitus neatsparesni... Ryži jie, viskas dėl to biggrin.gif

Ne fyg schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 19:11
ak taip teisingai gi net lentelės šalia sudėtos
nu šiaip įdomiai pati neišmastyčiau, kad BW giminė nors kokia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 19:22)
http://expressingyou...lysis-quiz.html
Nzn ar buvo sita nuoroda, bet man cia kazkaip aiskiai tas skirstymas isaiskinamas

Na, jei tau aišku, tai ko klausi? biggrin.gif Na ir kas tada tu? biggrin.gif
Man tai ten išvis niekas neaišku biggrin.gif
Atsakyti
Matau vyksta ginčai dėl pumpica . biggrin.gif biggrin.gif Bet aš visgi būčiau linkusi už warm spring. Kažkaip man tie laitiniai variantai schmoll.gif Trūksta spalvos. Noa matyt nori savo gretas papildyti, nes kažkaip traukia ji pas save visus pavasarius. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 22:03)
Na, jei tau aišku, tai ko klausi? biggrin.gif Na ir kas tada tu?  biggrin.gif
Man tai ten išvis niekas neaišku biggrin.gif

ne, kas as tai neaisku, bet sakau bendram supratimui kaip skirstyt zmones man kol kas cia aiskiausiai paaiskinta mirksiukas.gif na tokiem zaliem, kaip as biggrin.gif nes as pvz. have no idea kur det zmogu su rudais plaukais, bet pilksvai melynom akim biggrin.gif ruduo? pavasaris? biggrin.gif

arba kur det zmogu zaliu, alyviniu akiu, bet su juodais is prigimties plaukais ir tokios normalios lietuviskos odos (suprask- netamsios) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 27 lapkričio 2013 - 09:02
QUOTE(pumpica @ 2013 11 27, 08:50)
arba kur det zmogu zaliu, alyviniu akiu, bet su juodais plaukais ir tokios normalios lietuviskos odos (suprask- netamsios) smile.gif

I ziemas det tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 27, 09:01)
I ziemas det  tongue.gif

o kodel? del plauku? nes pvz paziuriu kad rudeniuose irgi yra juodaplaukiu priskirta g.gif arba ziemoje rudaplaukiu....nu sakau man cia kol kas pati esme dar neikertama smile.gif o jeigu ziema, tai tada kuri? tikriausia ne deep g.gif
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 27, 08:08)
Matau vyksta ginčai dėl pumpicabiggrin.gif  biggrin.gif  Bet aš visgi būčiau linkusi už warm spring. Kažkaip man tie laitiniai variantai schmoll.gif Trūksta spalvos. Noa matyt nori savo gretas papildyti, nes kažkaip traukia ji pas save visus pavasarius. tongue.gif

lotuliukas.gif
Tai kad Lietuvoj tų braitinių/warminių variantų ne tiek jau daug. Ir kiek aš mačiau, visi jie arba tamsūs, arba tokie dirbtiniai, kad ten fig suprasi iš tikro tai, kas pirminiam variante buvo, gal kokia vasara biggrin.gif

Aš kažkaip neįsigilinus galvočiau, kad laitai - tai tie, kur tokie išvis nublukę, šviesiom blakstienom ir antakiais. Jie, aišku, irgi laitai, betgi pasirodo, kad ne tik... Kur su antakiais - braitai, kur ryžavoti - warmai. Viskas aišku biggrin.gif Žiemos tamsiaplaukės, rudenys - ryži, aiškiau nebūna biggrin.gif

Bet tada aš pati irgi būčiau braitas, o š ten, ne braitas realiai išeina biggrin.gif Kol nepasiturbini biggrin.gif Atsistočiau greta Mutės - tada ir pasimatytų, kas ten pas mus braitas, o ką jau anksčiau reikėjo skalbti su perwoll biggrin.gif

Vieną žmogų žiūrint, labai nuo monitoriaus priklauso. Bet kai su spalvom palygini... Nu neišeina warmą padaryt. Tu pažiūrėk ją ir Erszebeth. Erszebeth palyginus - šilta kaip pečius. Ten jau šiltumu niekas neabejoja. O į Pumpicą pažiūrėjus, dar kelias sekundes pamąstai, ką mes čia matom, šiltas tipas ar šaltas, nu gal daugiau šiltas. Negali warmas tokių abejonių kelti schmoll.gif Taip pat negali jam geriau tikti koralinė, negu šilta raudona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 lapkričio 2013 - 09:17
QUOTE(Noa @ 2013 11 27, 09:16)
Žiemos tamsiaplaukės, rudenys - ryži, aiškiau nebūna biggrin.gif

bet ar visada? g.gif na jus man taip grubiai paaiskinkit ta vat pirmini skirstyma -matot zmogu su pvz. juodais plaukais, bet alyvuogiu spalvos akim, ir nuo ko pradet mastyt kam ji priskirt. Nuo juodu plauku? reiskias prie ziemos? ar nuo akiu?
ir kodel jos cia visos cool summer, nors rudaplaukes, kurias deciau i autumn biggrin.gif
user posted image

arba kodel Beyonce priskiriama clear spring blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 27 lapkričio 2013 - 09:26