QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 14:59)
Ok, tuomet ziurim taip (pazadu, paskutinis zaidimas
), daugiau nekankinsiu
i kiekviena foto sudejau po skirtingo tipo spalva
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Visur antros, tik trečiam pirma ir antra, ir tai išeina light
Jūs tiesiog neįsigilinę į light paletę
Nu nesuvokiu aš, kodėl jūs tą light įsivaizduojat kaip kažkokį debesėlį
Vasaros yra debesėliai, o ne pavasariai
Pas mane paletėj, už pinigus pirktoj, buvo ta ryški žalia spalva, ir tokia markerio žalia, o tos menznos nuskalbtos - nėra. Čia gal kokio rudenio šviesi spalva, ką aš žinau, bet ne laitų
Ta geltona - irgi laitui tinkama spalva. Kuo puikiausiai
Apskritai pavasariai turi labai daug bendrų spalvų, ta ryškiai žalia turbūt visiems pavasariams tinka
Taip pat raudona ir geltona.
O va kaip galima patikrint, tai sakiau jau - su tuo turkiu, o va turkio jinai neištempia. Duokit jį Mutei - ištemps su daina ir sakys - cha!
Dar ir deriniai su juodu, jų ji irgi be makijažo neištemps, duodu kepurę prikakot
Retai kada būnu įsitikinus savo teisumu, bet dabar esu
Jūs gi pasižiūrėkit visokias įžymybes, priskirtas Bright springams. Jų didžioji dalis apskritai tamsiaplaukės, visokios kinės. Kontrastas ohoho. Užtai išveža visokias nerealias ryškybes. O pas laitus kontrastas - priklausomai nuo to, kokį tušą nusipirksi...
O warmai visi nors kažkiek ryžavoti. Rudeniniai. Kur pas šitą babcę ryža, ja vas sprašyvaju??? Jai koralinė tinka geriau už paprastą raudoną. O ką tai rodo? Kad šilumos neužtenka. Su vasarinėm mordom sudėjus, šilumos daug, o iki rudens - neužtenka!
Nu ir nieko nelieka