Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 14:59)

i kiekviena foto sudejau po skirtingo tipo spalva
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Man antros nuotraukos trijule jums graziausiai ziurisi. smile.gif
Antroj nuotraukoj light spring melyna jums zymiai graziau tinka negu is bright spring, geltona is true spring irgi labai graziai, o pilka is bright kazkaip neutraliai.
Is pirmos nuotraukos dar patinka sviesiai salotine, o is paskutines raudona, nu dar violetine neblogai, nors ne taip ispudingai kaip geltona su melyna is antros. ax.gif
Nu tai gaunasi kazkokios lygiosios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 15:59)

Nu tai gaunasi kazkokios lygiosios unsure.gif

isvada -springas bele koks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 26, 16:50)
Aš su tokiais kaip su pamuštom akim atrodau g.gif

Man gaunasi kazkas panasaus
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Dazymosi technika ne visai tokia bet atspalvis panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 lapkričio 2013 - 16:30
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 14:59)
Ok, tuomet ziurim taip (pazadu, paskutinis zaidimas lotuliukas.gif ), daugiau nekankinsiu  biggrin.gif
i kiekviena foto sudejau po skirtingo tipo spalva
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Visur antros, tik trečiam pirma ir antra, ir tai išeina light lotuliukas.gif Jūs tiesiog neįsigilinę į light paletę biggrin.gif

Nu nesuvokiu aš, kodėl jūs tą light įsivaizduojat kaip kažkokį debesėlį lotuliukas.gif Vasaros yra debesėliai, o ne pavasariai biggrin.gif Pas mane paletėj, už pinigus pirktoj, buvo ta ryški žalia spalva, ir tokia markerio žalia, o tos menznos nuskalbtos - nėra. Čia gal kokio rudenio šviesi spalva, ką aš žinau, bet ne laitų lotuliukas.gif

Ta geltona - irgi laitui tinkama spalva. Kuo puikiausiai smile.gif

Apskritai pavasariai turi labai daug bendrų spalvų, ta ryškiai žalia turbūt visiems pavasariams tinka lotuliukas.gif Taip pat raudona ir geltona.

O va kaip galima patikrint, tai sakiau jau - su tuo turkiu, o va turkio jinai neištempia. Duokit jį Mutei - ištemps su daina ir sakys - cha! biggrin.gif Dar ir deriniai su juodu, jų ji irgi be makijažo neištemps, duodu kepurę prikakot biggrin.gif
Retai kada būnu įsitikinus savo teisumu, bet dabar esu dirol.gif

Jūs gi pasižiūrėkit visokias įžymybes, priskirtas Bright springams. Jų didžioji dalis apskritai tamsiaplaukės, visokios kinės. Kontrastas ohoho. Užtai išveža visokias nerealias ryškybes. O pas laitus kontrastas - priklausomai nuo to, kokį tušą nusipirksi...
O warmai visi nors kažkiek ryžavoti. Rudeniniai. Kur pas šitą babcę ryža, ja vas sprašyvaju??? Jai koralinė tinka geriau už paprastą raudoną. O ką tai rodo? Kad šilumos neužtenka. Su vasarinėm mordom sudėjus, šilumos daug, o iki rudens - neužtenka!

Nu ir nieko nelieka nail.gif

Atsakyti
Ne, bet Noa komentarai tai apsisysy vietoj lotuliukas.gif dar nuo Tako laiku pamenu biggrin.gif nu cia ne i tema as cool.gif

As tai nesigincyju, nes kol kas man cia tamsus miskas. Bet gilinuos biggrin.gif kol kas net esmes nelabai pagaunu pagal ka cia skirstyt....

P.S. kokie grazus makiazai kur Hiver sudejo bigsmile.gif bigsmile.gif springam tinka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 17:21)
isvada -springas bele koks  biggrin.gif

Ne nu tai dabar reikia sudet visu rezultatus ir ziuret ka gaunam biggrin.gif bytte su inc uz warm, Noa uz light, Dilukai uz light, palaukiam dar aina1979, Mute, Erszebeth, jos irgi pavasariai, gal pajus tuos niuansus. Gal dar ir kiti tipai tars savo nuomone. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 17:42)
springam tinka?  lotuliukas.gif

Springam gal per murzini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 16:48)
Springam gal per murzini  tongue.gif

bet as su tom spalvom kai pasimaliavoju, tai va ir gaunas kazkas panasaus i paskutine foto, akys tikrai grazios buna...nors gal prie plauku tada nelabai dera ? g.gif
Atsakyti

Testas: kaip atskirti light spring nuo true spring

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 17:50)
bet as su tom spalvom kai pasimaliavoju, tai va ir gaunas kazkas panasaus i paskutine foto, akys tikrai grazios buna...nors gal prie plauku tada nelabai dera ? g.gif

Siaip tai jie gana neutralus tokie, tiesiog ta ruda su slyvu atspalviu tokiu duminiu. Jeigu tinka kodel gi ir ne? smile.gif Priklauso dar nuo aprangos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 lapkričio 2013 - 16:53
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 17:50)

Šešėliai ir skudurų spalvos skiriasi. Tai visai ne tas pats. Jei kokiam rudeniui pofigu, tai pavasariai neturėtų kuo akis dažytis - nesidažysi gi mėlynai ir raudonai biggrin.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 17:53)

Kad tas testas čia kažkoks mano akim žiūrint nelabai teisingas unsure.gif Tarkim, ta žalia aš išvis abejoju, ar pavasariams gerai g.gif O geltonos - ant tiek norėta parodyt skirtumą, kad viena stipriai praskiesta, o kita gavosi kaip garstyčios. Realus skirtumas daug mažesnis.
O ružavos apskritai abi abiem tinkamos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 17:30)
Visur antros, tik trečiam pirma ir antra, ir tai išeina light lotuliukas.gif Jūs tiesiog neįsigilinę į light paletę biggrin.gif

Nu nesuvokiu aš, kodėl jūs tą light įsivaizduojat kaip kažkokį debesėlį lotuliukas.gif Vasaros yra debesėliai, o ne pavasariai biggrin.gif Pas mane paletėj, už pinigus pirktoj, buvo ta ryški žalia spalva, ir tokia markerio žalia, o tos menznos nuskalbtos - nėra. Čia gal kokio rudenio šviesi spalva, ką aš žinau, bet ne laitų lotuliukas.gif

Ta geltona - irgi laitui tinkama spalva. Kuo puikiausiai smile.gif

Apskritai pavasariai turi labai daug bendrų spalvų, ta ryškiai žalia turbūt visiems pavasariams tinka lotuliukas.gif Taip pat raudona ir geltona.

O va kaip galima patikrint, tai sakiau jau - su tuo turkiu, o va turkio jinai neištempia. Duokit jį Mutei - ištemps su daina ir sakys - cha! biggrin.gif Dar ir deriniai su juodu, jų ji irgi be makijažo neištemps, duodu kepurę prikakot biggrin.gif
Retai kada būnu įsitikinus savo teisumu, bet dabar esu dirol.gif
Jūs gi pasižiūrėkit visokias įžymybes, priskirtas Bright springams. Jų didžioji dalis apskritai tamsiaplaukės, visokios kinės. Kontrastas ohoho.  Užtai išveža visokias nerealias ryškybes. O pas laitus kontrastas - priklausomai nuo to, kokį tušą nusipirksi...
O warmai visi nors kažkiek ryžavoti. Rudeniniai. Kur pas šitą babcę ryža, ja vas sprašyvaju??? Jai koralinė tinka geriau už paprastą raudoną. O ką tai rodo? Kad šilumos neužtenka. Su vasarinėm mordom sudėjus, šilumos daug, o iki rudens - neužtenka!

Nu ir nieko nelieka nail.gif

rybak rybaka videt iz daleka smile.gif
Atsakyti
ką reiškia light summer debeseliai? biggrin.gif
na galima kažką išlaužt pasiėmus tamsesnius neutralus iš paletės
Papildyta:
čia šiaip spalvelių
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 26, 19:03)
ką reiškia light summer debeseliai? biggrin.gif

Nu tokie pro rūką. Vat imk tą pačią spalvą, kaip žiemai, ir pažėk rūke - bus vasarinis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti