Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 13:15)
nu dar turkio ka radau maksimaliai biggrin.gif
Foto

Vidurine geriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 26, 13:30)
tegul geriau pumpica, pasimatuoja mūsų vėliavos spalvas. va ji greičiau mus nuvestų iki true arba leistų atmest  mirksiukas.gif

Niekur jos neatvestų. Laitui jos visos tinka tongue.gif
Papildyta:
nežinau ką čia motyvuot, bet aš matau joje daug šilumos  tongue.gif

Aha, plaukuose ir fotografo koreguotose foto biggrin.gif
Papildyta:
Niu, kitaip tariant, aš jau tikrai apsisprendžiau, šitoj vietoj nebeturiu daugiau ką pasakyt. Einu dirbt, man nemoka už spalvų nustatinėjimą, o už ką moka, to nedarau, čia sėdėdama dry.gif Paskui turėsiu naktim art dry.gif
Atsakyti
aš matau joje daug šilumos  tongue.gif

As irgi, ypac kai pamaciau su tom geltonom ir salotinem tai prisiminiau kad apie pavasarius sakoma kad jie sauleti, tai va tas sauletumas man labai ryskus. Uzdek tokias kokiai vasarai tai iskart pasidarys veidas kaip bulve. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 12:29)

Ai, nu va va, šita. Ir tu jos neišveži lygiai kaip ir aš biggrin.gif

ajaj, o ten tokia faina sukne, kuria vasara pirkau biggrin.gif ismest dabar biggrin.gif

bet kaip cia sudetinga susigaudyt g.gif kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu kai skaitau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 12:37)
As irgi, ypac kai pamaciau su tom geltonom ir salotinem tai prisiminiau kad apie pavasarius sakoma kad jie sauleti, tai va tas sauletumas man labai ryskus. Uzdek tokias kokiai vasarai tai iskart pasidarys veidas kaip bulve. doh.gif

va va, pas mane nors ir abi panos pavasariai tikrai, bet viena saulėta, o kitoj to saulėtumo nesijaučia. kol kas ąš ją laikau bright'u, nes jai kur kas viskas geriau tinka kai paderinta su juoda. va kad ir vakar ruošiau aš ją būt šiandien paprika. aprengiu suknę jau tokią spec papūstą ir kai tik po apačia pavelku juodą palaidinę, tai iš karto vaizdas geresnis nei kokią raudoną, šviesesnę ružavesnę ar oranžinę. na o jau žalias, tai parinkom gan elektrines.... o ir šiaip man ją itin sunku aprengt, nes kūdutė ir smulki bais. tai jei dar ir spalvos nepataikai, tai atrodo nabagėlių nabagėlė su tais kabančiais rūbukais biggrin.gif
Atsakyti
Siaip jeigu remiantis trim geriausiom spalvom kiekvienam pavasario potipiui, tai kaip ir artimiausiai butu light spring ar ne?

user posted image

Nors ta sviesiai salotine (cia ji man kazkokia saltoka) sukeisciau vietomis su geltona. Ir butu idealus trejetukas. tongue.gif

Papildyta:

QUOTE(inc @ 2013 11 26, 13:51)
ją laikau bright'u, nes jai kur kas viskas geriau tinka kai paderinta su juoda. va kad ir vakar ruošiau aš ją būt šiandien paprika. aprengiu suknę jau tokią spec papūstą ir kai tik po apačia pavelku juodą palaidinę, tai iš karto vaizdas geresnis nei kokią raudoną, šviesesnę ružavesnę ar oranžinę. 

Jo, kai tinka derinimas su juoda tai jau panasu kad brightas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 lapkričio 2013 - 12:59
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 13:07)
Jetus, mūsų monitoriai kitokie biggrin.gif
Man pirmoj foto abi salotinės - gerai, o ta pilka kažkokia dulkėta, vasarinė jinai.

Man ta pilka matosi panasi i viena is siu, penkta nuo kaires virsuje
user posted image

Atsakyti
Ok, tuomet ziurim taip (pazadu, paskutinis zaidimas lotuliukas.gif ), daugiau nekankinsiu biggrin.gif
i kiekviena foto sudejau po skirtingo tipo spalva
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 13:59)
Ok, tuomet ziurim taip (pazadu, paskutinis zaidimas lotuliukas.gif ), daugiau nekankinsiu  biggrin.gif
i kiekviena foto sudejau po skirtingo tipo spalva
Foto 1
Foto 2
Foto 3

aš čiur imu 2-ąjį variantą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 26, 14:04)
aš čiur imu 2-ąjį variantą  biggrin.gif

nu vat as irgi....kazkaip atrodo net veidas kitokia spalva igauna prie tos antros spalvos, o juk virsutine foto visur ta pati...nu dar suabejociau del pirmo, bet trecias man tikrai atkrenta... g.gif
tai antras gaunas True smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 14:05)
nu vat as irgi....kazkaip atrodo net veidas kitokia spalva igauna prie tos antros spalvos, o juk virsutine foto visur ta pati...nu dar suabejociau del pirmo, bet trecias man tikrai atkrenta... g.gif
tai antras gaunas True  smile.gif

nu va lotuliukas.gif

dabar tvarkau darželinukų šventės fotkes, tai vėl ir vėl man pasitvirtina mano teorija, kad kai light'ukus spring ar summer tenka tvarkyt, tai jie itin skaudžiai reaguoja į ne tir itin menką kontrasto pakėlimą blink.gif ... o tos lempos juos pablyškina gerokai, tai kaip tik pamažinus bendram vaizde kontrastą, jie pagražėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 10:38)
Kur as dejau? Cia sitie? 4u.gif

user posted image

Man jie kaip ir neutralus ant voku gaunasi, ta desinioji spalvyte ant voku i ruduma gaunas, toks mauvinis rudumas, as su ja tik raukslele ryskinu tai labai naturaliai atrodo, ta vidurine tamsi violetine tokia labiau pilkai dumine, ja naudoju isoriniam kampuciui, taciau ju nederinu su jokiom sviesiai rozinem, galvoju kad tada jau butu perdeta ir nekaip ziuretusi, judanciam vokui ir antakio kaului ryskinti imu kazka be rausvumo is smelio, dramblio kaulo spalvu, tada gerai susiderina.
Nors dabar dar galvoju isbandyti melynesnio tipo violetinius seselius, tokius kaip inc dejo is Artdeco. ax.gif

Bet mudvieju bytte ir odos atspalvis skiriasi smile.gif  kiek pamenu, jusiske tokia rausvai porcelianine lyginant su maniske. Manoji daugiau pilko beige atspalvio...

Aš su tokiais kaip su pamuštom akim atrodau g.gif
Bandžiau nusifotkint šiandien, va kaip tik su tokių spalvų melanžiniu mezginiu (sūnus sakė nedevės, dukra mol berniukiškos spalvos... mąstau gal sau pasilikt lotuliukas.gif )
user posted image
Tai man gaunas kažkoks haki spalvų variantas, nors ir saulutė per langą švietė, durnas mano fotikas, amžiais grybą pjauna... o namiškiai sako gerai gerai, tu visad gerai atrodai, tik nusišypsok doh.gif
reiks kokį kartą eit į lauką fotkintis, nes nebegaliu, reik vieną kart padėt tašką...

Man pumpica irgi labiausiai vis vien į true spring panaši, bet šiaip aš apie pavasarius tyliu, kas ten juos supaisys.
Atsakyti