QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 10:38)
Kur as dejau? Cia sitie?
Man jie kaip ir neutralus ant voku gaunasi, ta desinioji spalvyte ant voku i ruduma gaunas, toks mauvinis rudumas, as su ja tik raukslele ryskinu tai labai naturaliai atrodo, ta vidurine tamsi violetine tokia labiau pilkai dumine, ja naudoju isoriniam kampuciui, taciau ju nederinu su jokiom sviesiai rozinem, galvoju kad tada jau butu perdeta ir nekaip ziuretusi, judanciam vokui ir antakio kaului ryskinti imu kazka be rausvumo is smelio, dramblio kaulo spalvu, tada gerai susiderina.
Nors dabar dar galvoju isbandyti melynesnio tipo violetinius seselius, tokius kaip inc dejo is Artdeco.
Bet mudvieju bytte ir odos atspalvis skiriasi
kiek pamenu, jusiske tokia rausvai porcelianine lyginant su maniske. Manoji daugiau pilko beige atspalvio...
Aš su tokiais kaip su pamuštom akim atrodau
Bandžiau nusifotkint šiandien, va kaip tik su tokių spalvų melanžiniu mezginiu (sūnus sakė nedevės, dukra mol berniukiškos spalvos... mąstau gal sau pasilikt
)
Tai man gaunas kažkoks haki spalvų variantas, nors ir saulutė per langą švietė, durnas mano fotikas, amžiais grybą pjauna... o namiškiai sako gerai gerai, tu visad gerai atrodai, tik nusišypsok
reiks kokį kartą eit į lauką fotkintis, nes nebegaliu, reik vieną kart padėt tašką...
Man
pumpica irgi labiausiai vis vien į true spring panaši, bet šiaip aš apie pavasarius tyliu, kas ten juos supaisys.