Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

tos levandinės ir true springams lyg tinka? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 13:02)
Kaire salotine - nerealiai wub.gif  Ta sviesi "aplink balta" irgi jums graziai, geras pasirinkimas vietoj grynai baltos.
Is ryskiai roziniu abi kairej pusej neblogai ziurisi, trecioji gal truputi stiproka.
is sviesiai ruzavu man kazkaip nei viena, ir galvoju ar cia tik ne ziemu atspalviai. g.gif O ta sviesiai violetine gana graziai, nors jauciu dar saldesne alyvine tiktu labiau.

Jetus, mūsų monitoriai kitokie biggrin.gif

Man pirmoj foto abi salotinės - gerai, o ta pilka kažkokia dulkėta, vasarinė jinai.

Antroj foto pirma - idealiai, antra - gerai, trečia - reiktų pasidažyt biggrin.gif

Trečia foto - pirma galėtų būti šiltesnė, antrą išveža, trečia idealas.

Ir man, sakyčiau, kol kas viskas į laitą šviečiasi biggrin.gif

Nu kur jau čia braitas, tu pažiūrėk į Mutę ir pažėk į Pumpicą, koks kontrastų skirtumas, kaip diena nuo nakties. Mutę su žiema supainiot galima, o Pumpicą - su vasara. Vat ir atsakymas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 12:16
o aš tik ką pirkau savo panoms šio to.
kaip manot kuriam čia spingučiui labiau, a?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laitukui visi trys.
Braiteliui antras.
Warmeliui antras ir trečias... O gal ir visi trys biggrin.gif
Atsakyti
nu dar turkio ka radau maksimaliai biggrin.gif
Foto
Atsakyti
man pumpicka kol kas labiausiai į true panaši

dėl rūbų tikimo ir idealių visisškai sutinku su Noa išsakytom mintim -matyt, mudviejų monitoriai panašūs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 12:15)
nu dar turkio ka radau maksimaliai biggrin.gif
Foto

abi pirmosios lyg nieko, bet antra geriau sakyčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 26, 13:04)
tos levandinės ir true springams lyg tinka?  g.gif

O kelmas juos žino. Laitams tai tikrai biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 11 26, 13:16)
man pumpicka kol kas labiausiai į true panaši

dėl rūbų tikimo ir idealių visisškai sutinku su Noa išsakytom mintim -matyt, mudviejų monitoriai panašūs  lotuliukas.gif

Kodėl??? blink.gif Tu motyvuok, a to aš nesuvokiu. Ko ko, bet rudens įtakos aš čia iš viso nematau. Žėk, Erszebeth gi ryža, o čia ryžumas kur??? Oda neutrali, akys vos vos į šiltumą... Da neišvežtų jinai tos trečios raudonos tokiu atveju niekaip, jei būtų warm unsure.gif Tokių uoginių warmai nevež unsure.gif

Pažiūrėk visas tris raudonas. Geriausiai tinka ne šilčiausia (kaip būtų warmui) ir ne tamsiausia, o neutrali koralinė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 12:27
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 12:14)
Laitukui visi trys.
Braiteliui antras.
Warmeliui antras ir trečias... O gal ir visi trys biggrin.gif

na liuks thumbup.gif svarbu visi pavasariui ir ok. o va, kad antra tik bight'ui, tai ir aš pagalvojau. na kai gausiu pratestuosiu biggrin.gif

dar tokią norėjau imt, bet jau ši būtų tik mažiukei (true spring), nes ta vidurinėlė, tai nėr nieko baisiau kai dėvi geltonai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 13:02)
tai va sitoj fotkej antra spalva nera toji tradicine turkio? truputi per sviesi, ane?  g.gif ir ji man netinka?  smile.gif

Ne, sita spalva tai man labiau panasi i 4 suknele is situ
user posted image

Apie ja raso kad ja gali sau leisti deveti ne kiekviena, kad isvaizda turi tureti labai rysku kontrasta. Gali nesioti tik ziema ir pavasaris ir netgi su ryskiu makiazu.

O ta tradiciskai laikoma turkio yra nr.2, sita turkio spalva nors ir ryski bet neakinanti, ir tinkama daugeliui.
Siame straipsnyje apie tai rasoma jeigu skaitot rusiskai: http://www.adelanta....urquoise_dress/

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 12:24)

Siame straipsnyje apie tai rasoma jeigu skaitot rusiskai: http://www.adelanta....urquoise_dress/

aha skaitau, dekui, paskaitysiu smile.gif

tai zodziu aisku, kad niekas neaisku biggrin.gif kad spring -aisku, tik dabar kova vyksta, kuris smile.gif man arciausia sirdies bright, na bet kas arciau sirdies, tai juk nebutinai tinka gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 13:24)
Ne, sita spalva tai man labiau panasi i 4 suknele is situ
user posted image

Apie ja raso kad ja gali sau leisti deveti ne kiekviena, kad isvaizda turi tureti labai rysku kontrasta. Gali nesioti tik ziema ir pavasaris ir netgi su ryskiu makiazu.

O ta tradiciskai laikoma turkio yra nr.2, sita turkio spalva nors ir ryski bet neakinanti, ir tinkama daugeliui.

Ašturiu omeny tradicinę turkio - tai tą, kurios prieš porą metų buvo lentynos užkrautos. Mat, benetone nusipirkau rankinuką ir ieškojau prie jo šaliko. O tas šankinukas toks įdomus... Nu neatintinka. Tai tiek tų turkių prižiūrėjau, nutariau, kad dauguma gamintojų turkį suvokia šitaip biggrin.gif

Kaip antra arba ketvirta. Ketvirta netgi.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 13:02)
tai va sitoj fotkej antra spalva nera toji tradicine turkio? truputi per sviesi, ane?  g.gif ir ji man netinka?  smile.gif

Ai, nu va va, šita. Ir tu jos neišveži lygiai kaip ir aš biggrin.gif

Žo, gerbiamas konsiliume, man diagnozė aiški - visiškas laitas be vilčių pasveikti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 12:30
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 12:22)
O kelmas juos žino. Laitams tai tikrai biggrin.gif
Kodėl??? blink.gif Tu motyvuok, a to aš nesuvokiu. Ko ko, bet rudens įtakos aš čia iš viso nematau. Žėk, Erszebeth gi ryža, o čia ryžumas kur??? Oda neutrali, akys vos vos į šiltumą... Da neišvežtų jinai tos trečios raudonos tokiu atveju niekaip, jei būtų warm unsure.gif Tokių uoginių warmai nevež unsure.gif

nežinau ką čia motyvuot, bet aš matau joje daug šilumos tongue.gif nu ir kas kad ryža Erszebeth biggrin.gif be to, aš visad sakiau, kad man ji ne true atrodo biggrin.gif
o ta raudona trečia itin tamsi ir fig znajet iš kurio sezono. gal net aš tokią galiu pasimatuot tongue.gif o ir nėr, kad jai idealiai tiktų.
žodžiu, jūs kaip kolegės svarstykit, tirkit, o aš kol kas nuomonės nekeisiu tongue.gif

tegul geriau pumpica, pasimatuoja mūsų vėliavos spalvas. va ji greičiau mus nuvestų iki true arba leistų atmest mirksiukas.gif
Atsakyti