Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 25, 18:39)
draugių pakaruoklių ratelis didėja  lotuliukas.gif

Pastelinių spalvų lotuliukas.gif Kaip Mažieji Poniai lotuliukas.gif
Atsakyti
pumpica, man ant jusu graziausiai ziurisi is melynu - ta ryski rugiageliu melyna. smile.gif
Is violetiniu ta kairioji ryski petuniju spalvos violetine. wub.gif Desinioji svelni rozine blyskina jus. schmoll.gif
Geltonos abi graziai, bet man visgi labiau kairioji, nes ji svaresne skaistesne tokia ir kazkaip jusu veidui suteikia daugiau gaivumo, jaunina. g.gif Apskritai tai retai pamatysi zmogu kuriam taip tinka geltona. bigsmile.gif
Raudona neblogai bet man noretusi jus pamatyt su siltesne raudona, tokia su lasisiniu koraliniu atspalviu. Tamsiai pilka graziai isryskina akis, bet su oda ir plaukais siek tiek svetimkunis. g.gif
Dar noretusi pamatyt jus su salotinem spalvom. Va is situ man atrodo pati pirma turi gerai ziuretis bright tipams, antroji light springui (taip Noa?) g.gif
user posted image

Man atrodo busit pavasaris. Nesu tikra del light. Labiau galvojasi apie warm ir bright. Bet gal tiesiog truksta testiniu light spring spalvu, gal ta turkio spalva artimiausia.
Butu smagu jeigu Ezszebeth pasisakytu, ko tai nujauciu kad jus galetumet buti drauges. ax.gif

Juoda deja netinka... Taciau jeigu turit juodu patinkanciu sukneliu tai be abejo neverta mest lauk, su tinkamu makiazu aisku kad istempsit ir galesit devet ir jas. ax.gif Tiesiog as kai tokia prie tinginio tai man atrodo paprasciau kai nereikia saves pritempinet su makiazais, o geriau apsirengt tokia spalva kuri is karto tau WAU KAIP TINKA!!! bigsmile.gif biggrin.gif Ir tada dar tik truputeli pasidazyt ir tu jau iskart baliaus karaliene. bis.gif biggrin.gif Man atrodo cia slepiasi zmogaus charizma, juk buna tokiu atveju kai po to daugybe merginu iesko tokios pat spalvos sukneles su kuria ta kazkokia konkreti moteris labai gerai atrode nes jai labai tiko. Bet cia ir yra paslaptis kad jai tiko, bet neaisku ar taip gerai tiks kitai. ax.gif

Zinot ka pastebejau? Kad fotografuojantis su spalvom svarbu atidengti kakla. Daug geriau pavyksta suvokti spalvos tikima. Va kokia, atrodytu smulkmena, o svarbi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 lapkričio 2013 - 10:12
QUOTE(bytte @ 2013 11 24, 14:17)
Hiver, o kaip jums kaip vasarai tie šešėliai, kur rekomenduoja vasarom, kur dėjot? mano monitoriuje jie tokie slyviniai, nu man netinka visai g.gif

Kur as dejau? Cia sitie? 4u.gif

user posted image

Man jie kaip ir neutralus ant voku gaunasi, ta desinioji spalvyte ant voku i ruduma gaunas, toks mauvinis rudumas, as su ja tik raukslele ryskinu tai labai naturaliai atrodo, ta vidurine tamsi violetine tokia labiau pilkai dumine, ja naudoju isoriniam kampuciui, taciau ju nederinu su jokiom sviesiai rozinem, galvoju kad tada jau butu perdeta ir nekaip ziuretusi, judanciam vokui ir antakio kaului ryskinti imu kazka be rausvumo is smelio, dramblio kaulo spalvu, tada gerai susiderina.
Nors dabar dar galvoju isbandyti melynesnio tipo violetinius seselius, tokius kaip inc dejo is Artdeco. ax.gif

Bet mudvieju bytte ir odos atspalvis skiriasi smile.gif kiek pamenu, jusiske tokia rausvai porcelianine lyginant su maniske. Manoji daugiau pilko beige atspalvio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 26 lapkričio 2013 - 10:39
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 11:10)
Geltonos abi graziai, bet man visgi labiau kairioji, nes ji svaresne skaistesne tokia ir kazkaip jusu veidui suteikia daugiau gaivumo, jaunina. g.gif Apskritai tai retai pamatysi zmogu kuriam taip tinka geltona. bigsmile.gif

Ot matai, kaip skirtingai. Aš priešingai pagalvojau - geltona ne kažką, bet jei jau žiūrėt, kuri blogiau, tai blogiau ta citrininė biggrin.gif

Dar noretusi pamatyt jus su salotinem spalvom. Va is situ man atrodo pati pirma turi gerai ziuretis bright tipams, antroji light springui (taip Noa?)  g.gif

Kad žinok kelmas žino. Pas mane paletėje yra būtent pirmoji, ta ryškesnė. Antros nėra. Manau, su abiem light spring turėtų atrodyt padoriai.

Su raudona ir geltona irgi neištestuosi, nes laitams ryški pomidorinė raudona ir geltona kiaušinio trynio irgi priklauso, tai ryškiausios laitų spalvos, kai laitas užsinori ryškumos biggrin.gif

Aš pati asmeniškai kai lendu į braitus, tai žinai dėl kokių spalvų - dėl turkio. Per ryškios turkio aš neišvežu. Iškart visa išvaizda "suturgiškėja". Blankesnę, žalesnę - taip, o tą grynai tokią, kurios daug kur yra - ne. Vot jei ana be špakliaus išvežtų ryšką turkio, tada sutinku, kad braitas, o daugiau nematau aš ten argumentų biggrin.gif

Arba gal dar žinai kas - kontrastai. Braitai gali sau leisti kontrastingesnius dalykus. Laitai - jau greta vasaros, jie mažiau kontrastingi. Tarkim, braitas turkio - raudona gal ir išveš, o jau laitas paskęs ir eis verkdamas biggrin.gif Arba kokį hot pink + charcoal. Laito kontrastas - tai kokia koralinė rūžava ir tamsesnė pelės pilka...

Man atrodo busit pavasaris. Nesu tikra del light. Labiau galvojasi apie warm ir bright. Bet gal tiesiog truksta testiniu light spring spalvu, gal ta turkio spalva artimiausia.
Butu smagu jeigu Ezszebeth pasisakytu, ko tai nujauciu kad jus galetumet buti drauges. ax.gif

Vat būtų įdomu pamatyt su daugiau spalvų. Laitams tai geriausia tinka visokios lašišinės, koralinės, smėlio (ne kakavos, kakavos tinka vasaroms)... Dar ta Omnitelio violetinė, nors šita ir braitui būtų neprastai.

Tiesiog as kai tokia prie tinginio tai man atrodo paprasciau kai nereikia saves pritempinet su makiazais, o geriau apsirengt tokia spalva kuri is karto tau WAU KAIP TINKA!!! bigsmile.gif

O man tai ne biggrin.gif Jei ta suknelė gera, graži ir madinga, aš geriau nusigrimuosiu kaip indėnų karo vadas, bet tą suknelę prisitaikysiu ir būsiu gražuolė biggrin.gif Kas, kad ji man prie išorės nedera - svarbu, prie vidaus dera, o išorę pasibraitinsim biggrin.gif

O vat ta pastaba, kad matytųsi kaklas - labai teisinga. Ant veido būna visokių spalvinių makaliūzių, pvz. patamsėję paakiai ariššokę kapiliarai duoda šaltumą iškart, ir gali suklyst. O ant kaklo - jokių paakių ir kapiliarų biggrin.gif Užtai matosi tikroji odos spalva. O tuos paakius, kapiliarus, spuogus, pigmentą ar taip, ar anaip paskui uždažai! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 10:43
Hiver, labai dekui uz toki issamu panarstyma mano foto bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

Pabandysiu dar visokiu atspalviu paieskot spintoje mirksiukas.gif

O dabar sakykit -tas pritempimas prie aprangos spalvos su makiazu -tai koks turetu buti? Turetu makiazo spalvos buti naudojamos, tinkamos tam tipui, prie kurio norime prisitempti? ar tiesiog vistik savo tipo spalvu naudojimas, bet ryskesnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 10:38)
Kur as dejau? Cia sitie? 4u.gif

user posted image

sakyčiau grynai soft summer spalvos smile.gif

dėl makiažo, jei jau tenka juodą suknią rengtis tai tiesiog daugiau ryškiau dažausi, bet tuo pačiu ką ir šiaip naudoju. Nes įprastai gana santūriai dažausi.
Atsakyti
Na dar pakuiciau spinta...ir savo ir diedo ir vaiku biggrin.gif bet gaila smeliniu, rudu atspalviu nerandu ...pirmoj foto ten paskutine spalva tokia biezine turejo but. Viskas spintoj pas mane juoda daugumoj doh.gif
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Papildyta:
Noa, o kuria ryskia turkio tureciau isvezt? tu man parodyk ta spalva, kuria turi omenyje, bandysiu paieskot pas save mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 11:40)
Su raudona ir geltona irgi neištestuosi, nes laitams ryški pomidorinė raudona ir geltona kiaušinio trynio irgi priklauso, tai ryškiausios laitų spalvos, kai laitas užsinori ryškumos biggrin.gif

Aš pati asmeniškai kai lendu į braitus, tai žinai dėl kokių spalvų - dėl turkio. Per ryškios turkio aš neišvežu. Iškart visa išvaizda "suturgiškėja". Blankesnę, žalesnę - taip, o tą grynai tokią, kurios daug kur yra - ne. Vot jei ana be špakliaus išvežtų ryšką turkio, tada sutinku, kad braitas, o daugiau nematau aš ten argumentų biggrin.gif

Laito kontrastas - tai kokia koralinė rūžava ir tamsesnė pelės pilka...

Vat būtų įdomu pamatyt su daugiau spalvų. Laitams tai geriausia tinka visokios lašišinės, koralinės, smėlio (ne kakavos, kakavos tinka vasaroms)...

Ant veido būna visokių spalvinių makaliūzių, pvz. patamsėję paakiai ariššokę kapiliarai duoda šaltumą iškart, ir gali suklyst. O ant kaklo - jokių paakių ir kapiliarų biggrin.gif Užtai matosi tikroji odos spalva. O tuos paakius, kapiliarus, spuogus, pigmentą ar taip, ar anaip paskui uždažai! biggrin.gif

Kiausinio trynio ar tik ne rudenims? g.gif Pavasariams lyg ir ramuneles viruriuko... bent jau bytte taip minejo. unsure.gif

Tradicine turkio, tai tokia kaip ta antra?
user posted image

Nu mazdaug kazkas tokio ane?
user posted image

Va tokiu visokiu
user posted image

tokia jau ryskalas tai turbut tik brightams?

user posted image

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 12:30)
Noa, o kuria ryskia turkio tureciau isvezt? tu man parodyk ta spalva, kuria turi omenyje, bandysiu paieskot pas save  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ogi va maždaug tokias:
user posted image

user posted image

user posted image

O va tokios jau man tinka:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 12:45)
Kiausinio trynio ar tik ne rudenims? g.gif Pavasariams lyg ir ramuneles viruriuko... bent jau bytte taip minejo. unsure.gif

A fig jievo znajet, kiaušiniai skirtingi biggrin.gif Nu taip, jei jau kiaušinis pats rudasis, tada gal verčiau ramunėlių. Ramunėlės nors visos vienodos biggrin.gif

Tradicine turkio, tai tokia kaip ta antra?
Va va, ir antra, ir ketvirta... Ir net paskutinė, nei vienos neišvežu, o jos čia ką tik pirkti buvo belekiek biggrin.gif Pernai - užpernai gal...

Pasakojau gi, kaip tokį kažkokį švarką įsigijau už pabrangiai biggrin.gif

Nu mazdaug kazkas tokio ane?
Kažkur taip biggrin.gif

tokia jau ryskalas tai turbut tik brightams?

user posted image

Ot ne! Tokia ryškalas tinka ir laitams. Netgi, sakyčiau, pati ta, turiu tokių lūpdažių belekiek biggrin.gif Tik jau lai jie malonėja kontrastų su juoda nedaryt, o dėvėt gražiai su kokia smėliava biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 lapkričio 2013 - 11:54
QUOTE(pumpica @ 2013 11 25, 10:48)

tai va sitoj fotkej antra spalva nera toji tradicine turkio? truputi per sviesi, ane? g.gif ir ji man netinka? smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 11 26, 11:53)
Ogi va maždaug tokias:

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 26, 12:30)
Na dar pakuiciau spinta...ir savo ir diedo ir vaiku  biggrin.gif bet gaila smeliniu, rudu atspalviu nerandu ...pirmoj foto ten paskutine spalva tokia biezine turejo but. Viskas spintoj pas mane juoda daugumoj  doh.gif
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Papildyta:
Noa, o kuria ryskia turkio tureciau isvezt? tu man parodyk ta spalva, kuria turi omenyje, bandysiu paieskot pas save  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Kaire salotine - nerealiai wub.gif Ta sviesi "aplink balta" irgi jums graziai, geras pasirinkimas vietoj grynai baltos.
Is ryskiai roziniu abi kairej pusej neblogai ziurisi, trecioji gal truputi stiproka.
is sviesiai ruzavu man kazkaip nei viena, ir galvoju ar cia tik ne ziemu atspalviai. g.gif O ta sviesiai violetine gana graziai, nors jauciu dar saldesne alyvine tiktu labiau.

Idomu kaip ziuretusi sviesesne, alyvu arba levandu. Noa, kaip manau tokios light spring tiktu?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 13:02)
Idomu kaip ziuretusi sviesesne, alyvu arba levandu. Noa, kaip manau tokios light spring tiktu?
user posted image

Tiktų, ypač levandų.

O va, kaip braitai moka (su tuo žydru švarku):
http://www.johnlewis...22e5765bb22d7d3
Atsakyti