QUOTE(Hiver @ 2013 11 26, 11:10)
Geltonos abi graziai, bet man visgi labiau kairioji, nes ji svaresne skaistesne tokia ir kazkaip jusu veidui suteikia daugiau gaivumo, jaunina.
Apskritai tai retai pamatysi zmogu kuriam taip tinka geltona.
Ot matai, kaip skirtingai. Aš priešingai pagalvojau - geltona ne kažką, bet jei jau žiūrėt, kuri blogiau, tai blogiau ta citrininė
Dar noretusi pamatyt jus su salotinem spalvom. Va is situ man atrodo pati pirma turi gerai ziuretis bright tipams, antroji light springui (taip Noa?)
Kad žinok kelmas žino. Pas mane paletėje yra būtent pirmoji, ta ryškesnė. Antros nėra. Manau, su abiem light spring turėtų atrodyt padoriai.
Su raudona ir geltona irgi neištestuosi, nes laitams ryški pomidorinė raudona ir geltona kiaušinio trynio irgi priklauso, tai ryškiausios laitų spalvos, kai laitas užsinori ryškumos
Aš pati asmeniškai kai lendu į braitus, tai žinai dėl kokių spalvų - dėl turkio. Per ryškios turkio aš neišvežu. Iškart visa išvaizda "suturgiškėja". Blankesnę, žalesnę - taip, o tą grynai tokią, kurios daug kur yra - ne. Vot jei ana be špakliaus išvežtų ryšką turkio, tada sutinku, kad braitas, o daugiau nematau aš ten argumentų
Arba gal dar žinai kas - kontrastai. Braitai gali sau leisti kontrastingesnius dalykus. Laitai - jau greta vasaros, jie mažiau kontrastingi. Tarkim, braitas turkio - raudona gal ir išveš, o jau laitas paskęs ir eis verkdamas
Arba kokį hot pink + charcoal. Laito kontrastas - tai kokia koralinė rūžava ir tamsesnė pelės pilka...
Man atrodo busit pavasaris. Nesu tikra del light. Labiau galvojasi apie warm ir bright. Bet gal tiesiog truksta testiniu light spring spalvu, gal ta turkio spalva artimiausia.
Butu smagu jeigu
Ezszebeth pasisakytu, ko tai nujauciu kad jus galetumet buti drauges.
Vat būtų įdomu pamatyt su daugiau spalvų. Laitams tai geriausia tinka visokios lašišinės, koralinės, smėlio (ne kakavos, kakavos tinka vasaroms)... Dar ta Omnitelio violetinė, nors šita ir braitui būtų neprastai.
Tiesiog as kai tokia prie tinginio tai man atrodo paprasciau kai nereikia saves pritempinet su makiazais, o geriau apsirengt tokia spalva kuri is karto tau WAU KAIP TINKA!!!
O man tai ne
Jei ta suknelė gera, graži ir madinga, aš geriau nusigrimuosiu kaip indėnų karo vadas, bet tą suknelę prisitaikysiu ir būsiu gražuolė
Kas, kad ji man prie išorės nedera - svarbu, prie vidaus dera, o išorę pasibraitinsim
O vat ta pastaba, kad matytųsi kaklas - labai teisinga. Ant veido būna visokių spalvinių makaliūzių, pvz. patamsėję paakiai ariššokę kapiliarai duoda šaltumą iškart, ir gali suklyst. O ant kaklo - jokių paakių ir kapiliarų
Užtai matosi tikroji odos spalva. O tuos paakius, kapiliarus, spuogus, pigmentą ar taip, ar anaip paskui uždažai!