Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 11 24, 15:29)

Man pumpica irgi pavasaris, lyg ir bright. Warm lyg turėtų būt šiltesnis, spėju...
Geriausios foto tai kaip LinaGustė - be špakliaus, su skirtingom spalvom, tada tiksliau matosi.

Jasna diela, ryt pabandysiu dienos sviesoj pasidaryt fotkiu be spakliaus smile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Na va, pazaidziau su ivairiom spalvom biggrin.gif juokinga paciai is saves biggrin.gif pirma foto akys is arciau dienos sviesoj (ana foto tikrai bus paryskinta, nepagalvojau visai -ten fotografo foto is sventes), sekancios foto su spalvom. Neissigaskit vaizdo be spakliaus, as pati tai lengvai issigandau biggrin.gif
Akys nors man jos naturoj siek tiek tamsesnes, cia pries langa fotkinaus g.gif
Spalvos 1
Spalvos 2
Spalvos 3
Spalvos 4
as pati megeja ryskesniu spalvu -melyna visokia, zalia, taip pat juoda zinoma (buvau isitikinus, kad blondinei ji tinkama g.gif ) vasara balta...kazkaip nenesioju rudos spalvos rubuose, tik batai ir aksesuarai, taip pat neturiu labai kazko raudono g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 25 lapkričio 2013 - 11:15
Nu va te tau prašom, net nežinau biggrin.gif Mano monitorius tai rodo gryn neutralią odą ir net akys visai neutralios. Gal vis tik akys vos vos į šiltumą ir tada light spring? Nes jeigu akys į šaltumą, tada jau būtų light summer biggrin.gif

Bet kokiu atveju, visos žiemos ir rudenys ir warm spring garantuotai atkrenta... Ir visos tamsios spalvos. Be špakliaus ir korekcijų juoda - nu ne, ponuliai, ne... Warm springui man trūksta šilumos, aš čia rudenio neįžvelgiu nė lašo.

Tingiu labai gilintis, bet man vis tik light spring arba net light summer... Gal vis tik spring, ta citrininė geltona niekaip ne, o šiltesnė lyg ir geriau...

Nu man iki braito netempia niekaip. Man asmeniškai mažai kontrasto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 lapkričio 2013 - 11:25
aš už light spring smile.gif
Atsakyti
Na as jau pamazu pradedu gaudytis, tai mano tokia neitin svaria nuomone - pumpica pavasaris smile.gif Tos siltos spalvos kur kas geriau ziurisi, nei saltos smile.gif
Atsakyti
ajajai kaip jus cia mane nuliudinot g.gif biggrin.gif ziuriu tas light spring paleteje tai tokios blankokos spalvos unsure.gif ir juoda ne...viskas, einu kartis lotuliukas.gif

Siaip aplinkiniai tai rekia, kad man labai tinka ta melyna ryskesne ir zalia g.gif
na va tokios:
user posted image

zalia kaip fotkej pirmoj..bet jos saltos? ta melyna tai tikrai salta? g.gif

Hm, na einu toliau gilintis...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 25, 12:37)
ajajai kaip jus cia mane nuliudinot  g.gif  biggrin.gif ziuriu tas light spring paleteje tai tokios blankokos spalvos unsure.gif ir juoda ne...viskas, einu kartis lotuliukas.gif

Tai dėl to light springų ir mažai. Kad jie visi neišlaiko ir pasikaria lotuliukas.gif Reikia būti labai stipriu, norint būti light springu. O jei dar light sumer, tai išvis lotuliukas.gif

Nu tu dar palauk Hiver, Inc ir Bytte. Jei ir jos pasakys tą patį, gali laukt, kol Senukuose bus 30 proc. akcija. Šniūrai bus papigiai hihihi.gif Tik imk ašutinį, neimk juodo. Netiks spalviškai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 lapkričio 2013 - 11:47
laugh.gif lotuliukas.gif ne ne, leiskit man but bent jau bright spring, tokios skanios spalvos ten bigsmile.gif ir juoda yra...o gi juoda taip kuuuudina bigsmile.gif kaip as be jos doh.gif

O jeigu vyras tamsus, zaliu akiu ir tamsokos odos? tai cia kazkas is winter? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 25, 12:51)
O jeigu vyras tamsus, zaliu akiu ir tamsokos odos? tai cia kazkas is winter? smile.gif

Tada jis tau netinka. Mesk jį dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 25, 13:51)
laugh.gif  lotuliukas.gif ne ne, leiskit man but bent jau bright spring, tokios skanios spalvos ten  bigsmile.gif ir juoda yra...o gi juoda taip kuuuudina  bigsmile.gif kaip as be jos  doh.gif

žinok be šansų įsiprašyt kur norėtum, jau kaip pasakys jos, tai ten ir teks būti, nė kyšiai nepadės biggrin.gif aš va buvau sumasčius į bright winter persikraustyt iš bright spring, bet kur tau, išgrūdo su visais škurliais atgal verysad.gif lotuliukas.gif
o ta juoda, kad ir yra bright spring, bet ana visvien prie veido nelabai tinka , turi kitokia spalva prie veido dėt, kad atšviestų, arba turi būti kita spalva su juoda, o šiaip gryna juoda geriau kokie sijonai ar kelnes, nei kad bliūzelės visokios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 25, 14:10)

nus galima juk perdažyt, pašviesint, o tu tuoj pat - mesk ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 25, 12:10)

tiksliai gi doh.gif reiks pareikst jam toki atradima vakare bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mute @ 2013 11 25, 12:14)
žinok be šansų įsiprašyt kur norėtum, jau kaip pasakys jos, tai ten ir teks būti, nė kyšiai nepadės biggrin.gif aš va buvau sumasčius į bright winter persikraustyt iš bright spring, bet kur tau, išgrūdo su visais škurliais atgal  verysad.gif lotuliukas.gif
o ta juoda, kad ir yra bright spring, bet ana visvien prie veido nelabai tinka , turi kitokia spalva prie veido dėt, kad atšviestų, arba turi būti kita spalva su juoda, o šiaip gryna juoda geriau kokie sijonai ar kelnes, nei kad bliūzelės visokios smile.gif

na as dar taip lengvai nepasiduosiu...jau juodu sukneliu is spintos tikrai neismesiu biggrin.gif juk ryskesnis makiazas irgi daug duoda? kad prie veido be spakliaus juodos geriau nesidet, nu tai ir arkliui aisku, bet sakau gal su vakariniu spaklium puse velnio g.gif
Man kol kas cia tamsus miskas, bet labai idomu smile.gif
Atsakyti
Man iš pirmo žvilgsnio norėjosi sakyt, kad pumpica panašaus kolorito kaip aš g.gif ir tada perskaičiau:

QUOTE(Noa @ 2013 11 25, 11:43)
Tai dėl to light springų ir mažai. Kad jie visi neišlaiko ir pasikaria lotuliukas.gif Reikia būti labai stipriu, norint būti light springu. O jei dar light sumer, tai išvis lotuliukas.gif

draugių pakaruoklių ratelis didėja lotuliukas.gif
Atsakyti