Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(pumpica @ 2013 11 23, 15:32)
ne, irgi dazyti, ryzoki tokie  biggrin.gif savo naturaliu jau nerandu, reikia labai senas foto kelti gimtinej kazkur pas mama  smile.gif

Siaip tie ryzoki jums neblogai ziurisi. Tai kaip ir rodytu kad galit buti siltas tipas. Bet aisku galejo itakos turet makiazas, geriausia tinkancias spalvas realiai ivertint visai nesidazius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 23, 13:37)

As tai visada isivaizduoju visus tipus va tokia tvarka:
http://12blueprints....nCircleBook.jpg kaip metu laiku menesius smile.gif

gimimo mėnesis lygiai priešingoj pusėj negu spalvinio tipo biggrin.gif

man pumpica pavasaris atrodo, akis kokia ryški smile.gif
Atsakyti
As pati irgi prie pavasario linkstu, tik va kuris. O nera tokio psl, kad galetum isikelt savo foto ir deliot kazkokias spalvas po smakru? biggrin.gif
Atsakyti
pavyzdukas kaip juoda, balta tinka ir netinka vyručiams smile.gif
https://s-media-cach...eb618b1bcc4.jpg
http://uk.eonline.co...D.mh.011313.jpg
Papildyta:
koks čia jūsų nuomone tipas g.gif
o jei jis būtų žaliaakis?
http://www.glossynew...tober-2013.html
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 23, 17:21)
man pumpica pavasaris atrodo, akis kokia ryški smile.gif

g.gif jei taip ziuret pagal menesius tai tikrai tada gaunas bright spring g.gif idomiai jus cia ismastet , kazi ar visom taip ir sutaptu biggrin.gif
O as siandien nusipirkau palta tokios melynos spalvos ax.gif ir esu patenkinta savim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
į mane - tu smile.gif
nemanau, kad sutaptų, čia gal atsitiktinumas

va tokia mėlyna nervyja mane, kaip ir gerai, bet va vasarai reikia kitokios mėlynos, kol šalia nesudėsi tų mėlynų - neatskirsi.
va čia mano mėlynos gerai matosi, gal ir rasi ką nors tokios spalvos, kitam gyvenime...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 23, 22:35)
į mane - tu smile.gif
nemanau, kad sutaptų, čia gal atsitiktinumas

na jei pagal ta isdestyma skaiciuot kaip valandas ir ziuret kas koks tipas yra priesingoj pusej , tai mano sutapo - bright spring, pagal man nustatyta tipa. smile.gif tai jei butu daugiau butu tokiu sutapimu, tai gal nereiktu ne galvos sukt labai, paziurejai pagal savo gimimo menesi koks priesais yra tipas ir jau zinai kas esi biggrin.gif o tau sukam galvas , deliojam spalvas, akis vos nepraziurim galvodamos tinka ta spalva ar ne, nu vargo vakariene lotuliukas.gif atradus toki atradima, butu galima ji ir patentuot lotuliukas.gif
nebloga spalvu palete, iskart matosi tinkantys spalvu atspalviai. bet tokios per bliednos man, visa nublukus buciau, kaip nuskalbta biggrin.gif penktadieni prasiejau pro Akra atsilapojus palta, pasiziurejau i daugumos zmoniu rubu tamsias ir blankias spalvas, tai itariu kaip sviesoforas atrodziau su ryskiu melynu sijonu ir geltonu megztuku biggrin.gif
Atsakyti
čia kaip tik rašo apie miesto stilių ir kaip jį vasarom prisitaikyti
yra žiemos aprangos pvz ir visų vasarų
kažkur yra, kad miestiečiai maskuojasi tamsiom, neutraliom spalvom, gal todėl, kad mieste ir taip per daug triukšmo, kam dar triukšmaut spalvomis biggrin.gif
http://12blueprints....-the-3-summers/

man daugmaž toks stilius labiau imponuoja nei vasariškos akvarelės ir gėlycės biggrin.gif
dar netgi labiau užaštrintas nei pavyzdėliuose

dark winter city look
user posted image
soft summer
user posted image

cool/true summer
apie tą mėlyną kepurėlę rašo, kad čia yra light summer visiškai neutrali spalva, ta prasme ant LS žmogaus ji net nesimato kaip spalva, tas pats kaip pilką apsirengti bigsmile.gif
user posted image

light summer
user posted image
Papildyta:
dėl gimimo datų visos pasisakot - patentuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 23 lapkričio 2013 - 22:29
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 23, 15:21)

Pasisakau ir aš. Pas mane irgi gimimo mėnuo priešingas spalviniam tipui smile.gif Tinka ir mažiukui smile.gif Bet vyrui ir vyresniam sūnui nea smile.gif

Aš pagaliau atradau SS mėlyną, kuri pabrėžia akis, o ne paakius. Žinote, toks stiprus efektas, kai užsivelki rūbą, pakeli akis į veidrodį ir ... OBĄ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 19, 20:32)
Nu viskas viskas - žiema aš biggrin.gif Arba vasara  doh.gif  Bet ne ruduo ko gero...

Jau su tokia oranžine vasara būt baidyklė ir ne kitaip, o ir mėlyna vasaroms per ryški, žiema vadinas, nebėr ko čia myslyt 4u.gif

pumpica man irgi pavasaris, tik kažkaip bright nelabai... kažkaip linksta link warm\true įspūdis.

O dėl gimimo datos, jai skaičiuot, kad pirmas mėnuo, kaip pirma valanda, tai aš light spring biggrin.gif

Hiver, o kaip jums kaip vasarai tie šešėliai, kur rekomenduoja vasarom, kur dėjot? mano monitoriuje jie tokie slyviniai, nu man netinka visai g.gif
Atsakyti
Bright ir light spring

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 23, 12:33)
Pumpica, rodykis, o tada jau spręsim ar eina ką nuspėt ar ne wink.gif Tik geriau rodyk ne po gabaliuką veido, ok?  biggrin.gif
O aš čiur vakar nusikirpau plaukus  rolleyes.gif ir , žinok, Noa , ne taip jau ilgai galėsiu nedažydama vaikščiot, nes draugė sakė , kad labai sparčiai daugėja tų žilų plaukų  doh.gif

O žilimą labai greit eina sustabdyti. 1 žilas plaukas - tai viena praleista proga... Nepraleidinėk daugiau biggrin.gif

Man pumpica irgi pavasaris, lyg ir bright. Warm lyg turėtų būt šiltesnis, spėju...

Tik kad ten visose nuotraukose su makijažu, tiesą pasakius. Tokiu būdu visos pabrightėja, net aš biggrin.gif
Akį, jei ten tikrai natūrali spalva, mano monitorius rodo nerealiai ryškią - tiek, kad gyvenime nesu sutikus žmogaus tokios spalvos akim. Tai pamaniau, gal ten arba apšvietimas, arba paryškinta... Bet jei tikrai taip, tai tada braitas...

Geriausios foto tai kaip LinaGustė - be špakliaus, su skirtingom spalvom, tada tiksliau matosi.
Atsakyti