Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 11 20, 18:02)
kaklas mano baltas be jokių atspalvių

O zinot, ka patarsiu, smile.gif paimkit balto popieriaus lapu ir apdeliokit ant kaklo kad liktu matyt tik kvadratelis, ir nufotografuokit ta kvadrateli. Nustebsit kokia jusu oda nebalta. mirksiukas.gif Beje apskritai, taip labai gerai ivertinti savo odos atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 18:13)
O zinot, ka patarsiu, smile.gif  paimkit balto popieriaus lapu ir apdeliokit ant kaklo kad liktu matyt tik kvadratelis, ir nufotografuokit ta kvadrateli. Nustebsit kokia jusu oda nebalta. mirksiukas.gif Beje apskritai, taip labai gerai ivertinti savo odos atspalvi.

O dar tada pažiūrėt ant fotožopo, ir jei neaišku, bakstelėt į tą kaklą su tuo penzeliuku, kur spalvas parenka. Ir pažėkit, ką fotožopa sako, kokioj spalvų grupėj tas kaklas biggrin.gif
Atsakyti
aha gera mintis su lapu, kai balta šalia ir nuotraukoj galima spalvų balansą atreguliuot, kad tikra spalva matytųsi
Atsakyti
Sveikos, oho, kokia idomi tema, pasirodo cia visas mokslas su tom spalvom biggrin.gif turint daugiau laiko begsiu tu visokiu nuorodu pasinagrinet, bet sakau jeigu ideciau savo foto, jus gal man nustatytumet ta spalvos diagnoze? blush2.gif kaip sakant noriu ant gatavo biggrin.gif
Atsakyti
Pumpica, rodykis, o tada jau spręsim ar eina ką nuspėt ar ne wink.gif Tik geriau rodyk ne po gabaliuką veido, ok? biggrin.gif

O aš čiur vakar nusikirpau plaukus rolleyes.gif ir , žinok, Noa , ne taip jau ilgai galėsiu nedažydama vaikščiot, nes draugė sakė , kad labai sparčiai daugėja tų žilų plaukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 23, 11:33)
Pumpica, rodykis, o tada jau spręsim ar eina ką nuspėt ar ne wink.gif Tik geriau rodyk ne po gabaliuką veido, ok?  biggrin.gif

na tuomet bandau smile.gif tik vat neradau foto, kad butu akis is arti aiskiai kokybiskai, bet mano spejimu, tai akys pas mane link vasaros tipo g.gif o siaip naturali plauku spalva yra tokia tipine lietuviska pilka (vis noriu pabandyt atgaut naturalia spalva, nusidazyt, bet man visi kaip susitare rekia, kad blondine ziurisi geriausia g.gif gal vat jus man pasakysit kazka kitko smile.gif )
Pirma foto
Antra foto
Trecia
Akis is arciau biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad pavasaris ir gal net true mirksiukas.gif Reikia palaukt Noa ir pažiūrėsim ką sakys. Ji kai tos srities atstovė, tai geriau turėtų atskirt savas ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 23, 12:36)
Man atrodo, kad pavasaris ir gal net true  mirksiukas.gif Reikia palaukt Noa ir pažiūrėsim ką sakys. Ji kai tos srities atstovė, tai geriau turėtų atskirt savas ar ne  biggrin.gif

true, tai tas dar vadinamas clear? smile.gif pagal spalvine palete tai labai tiktu, tos spalvos yra megstamos mano smile.gif
Atsakyti
Mano pirma mintis kad light summer. Paskui kai pamaciau su juoda pagalvojau apie bright spring, nes neblogai ziurisi.

Papildyta:
pumpica, ne, true yra tikrasis pavasaris, dar kitaip - warm spring. O clear = bright spring.

Cia pora spalviniu tipu ratu kad lengviau butu isivaizduoti 4u.gif

user posted image

user posted image

As tai visada isivaizduoju visus tipus va tokia tvarka:
http://12blueprints....nCircleBook.jpg kaip metu laiku menesius smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 23 lapkričio 2013 - 14:10
Kita vertus gi cia turbut daug priklauso nuo plauku spalvos? idedu dar pora foto caro ruriko laiku, kada dar nebuvau blond smile.gif bet toms foto gal netoli 20 metu...
1 foto
2 foto

Idomi tema, norisi atrast savo spalvas, bet as kazkodel su visokiom blankiom, pastelinem jauciuos nekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 23, 15:25)

O ten kur nuotaka naturalus plaukai? ax.gif
Antroj tai tamsinti ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 23 lapkričio 2013 - 14:31
QUOTE(Hiver @ 2013 11 23, 14:29)
O ten kur nuotaka naturalus plaukai? ax.gif

ne, irgi dazyti, ryzoki tokie biggrin.gif savo naturaliu jau nerandu, reikia labai senas foto kelti gimtinej kazkur pas mama smile.gif
Atsakyti