QUOTE(Dilukai @ 2013 11 20, 16:40)
mano irgi kūnas gelsvesnis, nors veidas šaltas šalčiausias ir raustantis, pudruojuosi neutraliom pudrom. Rausvos/šaltos užryškina veido rausvumą ir su kūnu nebesiderina. Raudonio visai nenoriu ryškint, ir taip žalius maskuoklius turiu naudot
O tu ar žinai ką. Raudonumas prasimušantis yra joks ne sezono požymis... Tai yra odos defektas
Jį reikia maskuoti
Pas daug ką prasimuša, pas mane irgi, ir vienu metu irgi maniau, kad į vasarą perėjau. Nė velnio!
Visi padorūs žmonės krempudros spalvą renkasi pagal KAKLĄ!!! Nes kaip tu fizionomiją dažysi, tokia jinai ir bus. O kaklo - nedažysi gi! Nebent kokio bronzerio brūkšt šventiniam vakarui.
Taigi jei tavo kaklo ir kūno oda GELSVA, tai ir pati tu esi ŠILTA. Ir spėju, jokia ne vasara, kur jau kas matė šiltos odos ir šiltai pilkų akių vasarą... Gal tu esi koks light spring ar išvis koks nors dar aršesnis spring su kokia tai beprasidedančia kuperoze, tai sveika atvykus į gegužės mėnesį
Ir nėr tada ko stebėtis, kad tau light summer spalvos netiko, ibo tu su jom turėjai atrodyt kaip vištašū... Nu kaip avižinė košė
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 16:56)
Tu mane gi puikiai supranti, kaip light žmonėms sunku ir netraukia ten?
Taigi, čia šūdas. Bet nors diagnozė aiški
Gyvenu su šia... bjauria diagnoze jau krūvą metų
Tiesa, spalvotų linzių pasiūla suteikia galimybę pabledavot po pašalius