Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 16:22)
Kaip kitos galvojat, siltos ar saltos akys?

Kažkokios antribinės. Man matant tik pačią akį, o ne žmogų visą iš toliau normaliam apšvietime, baisiai sunku pasakyt. Nu yra tos šilumos kažkiek, bet ar jos užtenka, kad visą akį pavadint šilta, vien iš pačios akies nesuprantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 12:37)
Tu dar žiūrėk, kad tavęs pačios vasaros supykę už gelsvumą neišspirtų lauk lotuliukas.gif

mano irgi kūnas gelsvesnis, nors veidas šaltas šalčiausias ir raustantis, pudruojuosi neutraliom pudrom. Rausvos/šaltos užryškina veido rausvumą ir su kūnu nebesiderina. Raudonio visai nenoriu ryškint, ir taip žalius maskuoklius turiu naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 15:22)
Cia seniau detos akys, skirstymai i saltas ir siltas:
Man panasu kaip ir i warm grey.

Va dėl šito labai sutikčiau bigsmile.gif toje warm grey akyje gerai įsižiūrėjus irgi matosi vos gelsvas ratas aplink. Iš tikro jei iš arti, geram apšvietime analizuoju savo akies rainelę, tai matosi, kad rainelė pagrinde pilka, aplink - tamsesnės mėlynos spalvos ratas, o prie vyzdžio - gelsvos spalvos ratas. Taip ir gaunasi akis "chameleonas", nes spalva labai priklauso nuo apšvietimo.

O šiaip nesakyčiau pati, kad jos šiltos ar šaltos - kaip Noa sako, antribinės thumbup.gif Aš visa tokia antribinė g.gif Kai atauginėja plaukų šaknys, tai irgi matau ir super šviesių sruogų, ir pelenų pilkumo, ir kažkokių ryžų blink.gif
Einu BFAS vasarų apžiūrėt, kuri ten neutraliausia būna smile.gif

Tiesa, inc, mano monitoriuje irgi violetinis šešėlis nesirodo... Bet tikiu, kad labai gražiai 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 16:50)
Einu BFAS vasarų apžiūrėt, kuri ten neutraliausia būna smile.gif

Kažin kuri laugh.gif Light lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 15:55)
Kažin kuri laugh.gif Light  lotuliukas.gif

Tu mane gi puikiai supranti, kaip light žmonėms sunku ir netraukia ten? lotuliukas.gif
Atsakyti
Be-bop-a-lula, ar nereiks tau netyčia pas Noa kraustytis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 20, 16:40)
mano irgi kūnas gelsvesnis, nors veidas šaltas šalčiausias ir raustantis, pudruojuosi neutraliom pudrom. Rausvos/šaltos užryškina veido rausvumą ir su kūnu nebesiderina. Raudonio visai nenoriu ryškint, ir taip žalius maskuoklius turiu naudot smile.gif

O tu ar žinai ką. Raudonumas prasimušantis yra joks ne sezono požymis... Tai yra odos defektas biggrin.gif Jį reikia maskuoti biggrin.gif Pas daug ką prasimuša, pas mane irgi, ir vienu metu irgi maniau, kad į vasarą perėjau. Nė velnio!

Visi padorūs žmonės krempudros spalvą renkasi pagal KAKLĄ!!! Nes kaip tu fizionomiją dažysi, tokia jinai ir bus. O kaklo - nedažysi gi! Nebent kokio bronzerio brūkšt šventiniam vakarui.

Taigi jei tavo kaklo ir kūno oda GELSVA, tai ir pati tu esi ŠILTA. Ir spėju, jokia ne vasara, kur jau kas matė šiltos odos ir šiltai pilkų akių vasarą... Gal tu esi koks light spring ar išvis koks nors dar aršesnis spring su kokia tai beprasidedančia kuperoze, tai sveika atvykus į gegužės mėnesį lotuliukas.gif

Ir nėr tada ko stebėtis, kad tau light summer spalvos netiko, ibo tu su jom turėjai atrodyt kaip vištašū... Nu kaip avižinė košė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 16:56)
Tu mane gi puikiai supranti, kaip light žmonėms sunku ir netraukia ten?  lotuliukas.gif

Taigi, čia šūdas. Bet nors diagnozė aiški biggrin.gif Gyvenu su šia... bjauria diagnoze jau krūvą metų biggrin.gif

Tiesa, spalvotų linzių pasiūla suteikia galimybę pabledavot po pašalius blush2.gif
Atsakyti
Tau ryškiai, Noa, chebros trūksta, tai dabar bandysi visas parsiviliot , ane? lotuliukas.gif ...galėsit tada susėdę kai pkokios babulkos bambėt kaip jums nieks juodos nedavė lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa ar pasiutai lotuliukas.gif mane su kažkuo painioji, man kaip tik akys nušvito, kad būtent light summer spalvos man tinka, nes visose kitose vis kažkas būdavo ne į temą biggrin.gif

kaklas mano baltas be jokių atspalvių, o kūnas gelsvesnis už veidą, bet nėra perdėm šiltas, tiesiog šiltesnis už šaltai šaltą lotuliukas.gif

va neseniai rinkausi nagų laką, tai prie rankų pridėjus cool summer šaltibarkščių ciklameną ir šalia tikrą gražią light summer raudoną, na taškai eina raudonos naudai. Reiškia yra kažkiek to ataspalvio į šiltumą, bet vyrauja vistiek vasaros bendras šaltumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 20 lapkričio 2013 - 16:30
QUOTE(inc @ 2013 11 20, 17:08)
Tau  ryškiai, Noa, chebros trūksta, tai dabar bandysi visas parsiviliot , ane?  lotuliukas.gif ...galėsit tada susėdę kai pkokios babulkos bambėt kaip jums nieks juodos nedavė  lotuliukas.gif

kai mūsų susidarys pakankamai daug, galėsim tą juodą imti šturmu, ir niekas mums nieko nebepadarytų biggrin.gif Pataisysim tas paletes, ar sunku su fotožopa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 20, 17:28)
Noa ar pasiutai lotuliukas.gif mane su kažkuo painioji, man kaip tik akys nušvito, kad būtent light summer spalvos man tinka, nes visose kitose vis kažkas būdavo ne į temą biggrin.gif

kaklas mano baltas be jokių atspalvių, o kūnas gelsvesnis už veidą, bet nėra perdėm šiltas, tiesiog šiltesnis už šaltai šaltą lotuliukas.gif

Ojetus, tiksliai, supainiojau su... Nu *** Bybopkažkuo, ko neištariu, žmogų žinau, o parašyt iš atminties negaliu biggrin.gif

Tai jei kūnas šaltas, tada ir tipas šaltas. O jei kūnas šiltas, tai ir tipas šiltas, o pagal patį veidą nėr ten ko sprendinėt. Išvis, kas tas veidas? Tiek špakliaus ant svieto, koks reikia, toks ir bus biggrin.gif

Bet vat baltas be atspalvių kaklas man sukėlė siaubą.
Toks? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 lapkričio 2013 - 16:36
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 13:20)

Akys irgi nėra grynai šaltos - kaip kompas iššifruoja tai golden grey  biggrin.gif prie saulės gali ir labai žalsvos atrodyti, prie kitų apšvietimų apsimeta pilkos, kartais - mėlynos. Bet nei pavasariai, nei rudenys su tokiomis manęs neimtų - labai nedidelis kontrastas tarp baltymo ir akies obuolio, ir baltymas ne baltutėlis, o kažkoks murzinas blush2.gif

pagal aprasa golden grey jau norejau pas save i SA pasikviesti. Niu bet perziurejus koliaza su akytem tai schmoll.gif akiu spalva svari, o ne uzmjutinta (muted) kaip rudenims priklauso. is visu nuotrauku gal viena ir pritaikyciau rudenims.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 16:32)

g.gif nu maždaug lotuliukas.gif

nu aišku turi jis kažkokią baltai kūno spalvą, bet visiškai neutralus, gal iš nugaros tas kaklas ir spalvotas, bet negaliu pasižiūrėt biggrin.gif
Atsakyti