QUOTE(aina1979 @ 2013 11 07, 14:18)
O mergaitės iš dešnės plaukų spalva tai lygiai tokia pat kaip mano natūrali.Kaip bytte sakė, kad Klaipėdos krašto ...
Ane ... iš dešinės - be bantukų? Nu žinokis mano irgi toč toč tokia plaukų spalva, bent jau kasos. prie šaknų tai sakyčiau iki kokio 4-to numerio tamsiai rudos traukia, tik blunka zarazos labai. Va po vasaros vaikštau lyg dažytus atsiauginėčiau, kur rudenį užaugo tiek skiriasi nuo vasarinių
QUOTE(inc @ 2013 11 07, 15:21)
nu žinai, ramiai ir pavasariuku gali būt. ta spalva , manau , nėr kad labai jai ideali
bet bantukai labai jau ryškesni, mano dukrius kol tokio šviesumo buvo, vis vien tokio ryškumo ne tik bantus, bet ir kepuraites "tempė"... o kai reikėjo kažkada Klaipėdos krašto rūbais rengtis, tai dar prie raudonų ir ryškiai violetinius pridėjau... jai ne tie bantai būt paskendus toj tamsiai mėlynai violetinėj kamzielkoj
QUOTE(Noa @ 2013 11 07, 16:57)
A vot paimkit jūs man ir paaiškinkit tas turkio spalvas, kuris pirmoj žinutėj parodytos. Man išeina, kad true žiemos turkis ŠILTESNIS už, tarkim, light spring, ibo jame daugiau žalios, ką?
Tai čia tipo kaip čia dabar???
Tai čia tipo kaip čia dabar???
Nu jo... ten tokia įdomi... kaip suprantu kalba turėtų eiti apie tokę spalvą eina... nors aš kiek kitokią matau
Beja IMHO mano (cool summer) prie light spring padėta...