QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 12:04)
Che, as jau vasara pastebejau kad koralas iseina, fuksija pareina Dabar turbut ilgam isitvirtins salti atspalviai.
Ta fuksija taip keistai bangom. Ji buvo staiga užėjus pernai vasarą, bet pyst ir dingo. O dabar vėl... Tik galvoju, gal šiltesnė buvo
O kas vasarą buvo paleidęs fuksiją? Limited? Tipo, madinga? Nes tose nuolatinėse kolekcijose visada jos yra, o ką kitaip šaltom babcėm daryt, kai užsinori ryškaus???
Šią vasarą visi kaip tik koralus paleidę buvo Ir pavasarį... Kiek pamenu. Arba neužmačiau Nuo pereito pavasario. Ir beje kitą pavasarį dar tų koralų bus, estee lauder, lancome... Ir net vasarą bus, tas pats dioras 2014 vasarai... Koralai, skaitau, yra klasika
O va fuksija - kokia tai naujovė
Kad nebūna taip, kad visai vien šilti arba vien šalti atspalviai įsitvirtina. Vis tiek kažkiek palieka ir kitų spalvų bobšėm
O savybes tu Dioru tenkina? Kaip supratau tai jie tokie labiau matiniai, dengiantys, ilgai isliekantys.
Tiiinka, spalva įdomiau
Nenoretai pasimatuot kokia fuksija kad ir is pvz. Bourjois
Nea Fuksija fuksijai nelygu Aš kai daugiau mažiau neutrali, tai man vienos tinka, o kitos ne, ir nepasimatavęs konkretaus daikto fig suprasi
O tokiu is Dioro nera pas mus?
Yra, labai mielas.
Mano idealūs lūpdažis iš šitos serijos
Ooo, pala, ten gal panaši spalva yra?
Tiiiksliai, taigi reik nueit pasimatuot kitą panašų Diorą, ir visi klausimai atkris!
Ot, ką reiškia gudrus žmogus, pačiai nedaėjo
As tai pernai rudeni as svaigau del sitos spalvos. Labai soft summeriska ane
Aha, graži spalva. Aš šiemet dėl jų kažkokios rudeninės irgi svaigau. Kristianoj užsitepiau, kol nuvažiavau iki namų, šaibom išėjo Nepatinka man jų lūpdažiai
Gerai padarei, kad pakaitalą radai