Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 12:04)
Che, as jau vasara pastebejau kad koralas iseina, fuksija pareina biggrin.gif Dabar turbut ilgam isitvirtins salti atspalviai.

Ta fuksija taip keistai bangom. Ji buvo staiga užėjus pernai vasarą, bet pyst ir dingo. O dabar vėl... unsure.gif Tik galvoju, gal šiltesnė buvo mastau.gif

O kas vasarą buvo paleidęs fuksiją? unsure.gif Limited? Tipo, madinga? Nes tose nuolatinėse kolekcijose visada jos yra, o ką kitaip šaltom babcėm daryt, kai užsinori ryškaus???

Šią vasarą visi kaip tik koralus paleidę buvo mastau.gif Ir pavasarį... Kiek pamenu. Arba neužmačiau biggrin.gif Nuo pereito pavasario. Ir beje kitą pavasarį dar tų koralų bus, estee lauder, lancome... Ir net vasarą bus, tas pats dioras 2014 vasarai... Koralai, skaitau, yra klasika biggrin.gif
O va fuksija - kokia tai naujovė mastau.gif

Kad nebūna taip, kad visai vien šilti arba vien šalti atspalviai įsitvirtina. Vis tiek kažkiek palieka ir kitų spalvų bobšėm biggrin.gif

O savybes tu Dioru tenkina? Kaip supratau tai jie tokie labiau matiniai, dengiantys, ilgai isliekantys.

Tiiinka, spalva įdomiau biggrin.gif

Nenoretai pasimatuot kokia fuksija kad ir is pvz. Bourjois

Nea dry.gif Fuksija fuksijai nelygu dry.gif Aš kai daugiau mažiau neutrali, tai man vienos tinka, o kitos ne, ir nepasimatavęs konkretaus daikto fig suprasi dry.gif

O tokiu is Dioro nera pas mus?

Yra, labai mielas.
Mano idealūs lūpdažis iš šitos serijos bigsmile.gif
Ooo, pala, ten gal panaši spalva yra? bigsmile.gif
Tiiiksliai, taigi reik nueit pasimatuot kitą panašų Diorą, ir visi klausimai atkris!
Ot, ką reiškia gudrus žmogus, pačiai nedaėjo wub.gif

As tai pernai rudeni as svaigau del sitos spalvos. Labai soft summeriska ane

Aha, graži spalva. Aš šiemet dėl jų kažkokios rudeninės irgi svaigau. Kristianoj užsitepiau, kol nuvažiavau iki namų, šaibom išėjo dry.gif Nepatinka man jų lūpdažiai dry.gif
Gerai padarei, kad pakaitalą radai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 lapkričio 2013 - 11:40
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 12:39)
O kas vasarą buvo paleidęs fuksiją? 

Kad nebūna taip, kad visai vien šilti arba vien šalti atspalviai įsitvirtina. Vis tiek kažkiek palieka ir kitų spalvų bobšėm biggrin.gif

Nu kad ir Chanel pvz.
user posted image

Tai jo, kad vien tik salti tai nebus, visada asortimenta palieka kad galima butu rinktis, tik turiu omeny kiek cia pries 3 metus ar kiek taigi koralu buvo i valias, nori ugninis koralas, nori pusiau persikinis, nori i ruzavuma, plius ivairus persikiniai i kompanija, nu ir aisku koks saltas rozinis isdidziai kur nors kamputyje, dar koks nude ir raudonas. O dabar greiciausiai bus atvirkstine situacija. smile.gif Nezinau, gal ir nebus, mano tik tokia nuojauta. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 12:39)
Gerai padarei, kad pakaitalą radai biggrin.gif

Nezinau kiek jis pakaitalas is tikruju, nes jis ne su auksiniais blizguciais o ivairiaspalviu perlamutru labiau, taciau ant lupu toks ir gaunasi panasus ispudis, tarp rusvai slyviskai mauve, sakyciau vasaroms visai gerai. Tas desinysis:
user posted image
Bet uztai ziema ant lupu jis man rojus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 lapkričio 2013 - 12:06
QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 11:04)
O kuris is bruozu siltas? ax.gif  As irgi tokia ne visai salta sau atrodau. blush2.gif

Savo odą laikyčiau neutralia. Šiaip ji labai šviesi, greit raustanti, tai mane automatiškai meta visi į šaltą sezoną. Bet jei pvz. nusipudruoju to šaltesnio atspalvio pudra - atrodau kaip priklijuotu veidu. Čia dėl to, kad mano kaklas, rankos, na, visas likęs kūnas gelsvesni. Tai pastebėjau, kad reikia imti būtent neutralaus atspalvio pudrą, tada viskas tolygiai ir gražiai gaunasi.
Akys irgi nėra grynai šaltos - kaip kompas iššifruoja tai golden grey biggrin.gif prie saulės gali ir labai žalsvos atrodyti, prie kitų apšvietimų apsimeta pilkos, kartais - mėlynos. Bet nei pavasariai, nei rudenys su tokiomis manęs neimtų - labai nedidelis kontrastas tarp baltymo ir akies obuolio, ir baltymas ne baltutėlis, o kažkoks murzinas blush2.gif
Tai nei šis, nei tas aš esu rolleyes.gif Tiesa, neturim informacijos apie plaukus - kad šviesūs tai faktas, bet koks atspalvis niekas nežino biggrin.gif vaikystėj buvo kažkoks linas su auksiniu blizgesiu, o dabar uždažyta ruda spalva biggrin.gif
Šiaip fotkinaus čia su spalvom, uždengus plaukus, užvadino mane light summer. Persidažiau plaukus šviesiai, šaltesniu atspalviu, pradėjau rengtis tinkamom spalvom... Aplinkiniai pradėjo klausinėt ar sergu, ar šiaip depresija man lotuliukas.gif tai kažkas ne taip su manim biggrin.gif
Matai, Hiver, kažkas pasidomėjo manim, tai kaip išsipasakojau lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 13:20)
Savo odą laikyčiau neutralia. Šiaip ji labai šviesi, greit raustanti, tai mane automatiškai meta visi į šaltą sezoną. Bet jei pvz. nusipudruoju to šaltesnio atspalvio pudra - atrodau kaip priklijuotu veidu. Čia dėl to, kad mano kaklas, rankos, na, visas likęs kūnas gelsvesni.

Tu dar žiūrėk, kad tavęs pačios vasaros supykę už gelsvumą neišspirtų lauk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 13:20)
*Akys irgi nėra grynai šaltos - kaip kompas iššifruoja tai golden grey  biggrin.gif

**Bet nei pavasariai, nei rudenys su tokiomis manęs neimtų - labai nedidelis kontrastas tarp baltymo ir akies obuolio, ir baltymas ne baltutėlis, o kažkoks murzinas blush2.gif

***Tiesa, neturim informacijos apie plaukus - kad šviesūs tai faktas, bet koks atspalvis niekas nežino biggrin.gif vaikystėj buvo kažkoks linas su auksiniu blizgesiu, o dabar uždažyta ruda spalva biggrin.gif

*Golden grey, tai kazkas panasaus?
user posted image

**Pagal tai sakyciau kad ziemos neimtu, o visi likusieji kaip tik imtu. Nes ziemu tai baltymai balti turi but ir kontrastas su rainele padidintas.

***O noretusi grizt prie naturalios plauku spalvos? Ar dabartine spalva tenkina? Gal tuomet neverta sukt galvos del visu pozymiu, o bandyt tiesiog su spalvom pasimatuot, neuzdengtais plaukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 13:01)
Nu kad ir Chanel pvz.

Oi ***** lotuliukas.gif Tiksliai gi, atsiminiau lotuliukas.gif Taigi mano regėjimas sektoriais - kas man netinka, to aš nematau lotuliukas.gif

Tai jo, kad vien tik salti tai nebus, visada asortimenta palieka kad galima butu rinktis, tik turiu omeny kiek cia pries 3 metus ar kiek taigi koralu buvo i valias, nori ugninis koralas, nori pusiau persikinis, nori i ruzavuma, plius ivairus persikiniai i kompanija, nu ir aisku koks saltas rozinis isdidziai kur nors kamputyje, dar koks nude ir raudonas. O dabar greiciausiai bus atvirkstine situacija. smile.gif  Nezinau, gal ir nebus, mano tik tokia nuojauta. smile.gif

Ir pažiūrėsim, aš tai neturiu nuojautos šiuo klausimu. Man toks vaizdas, kad ta fuksija kaip pelė - atbėga, prabėga, ir vėl metus ramu biggrin.gif čia va 2010-2011 šast, kas nesusižavėjo, tie ir apsiėjo lotuliukas.gif

Nezinau kiek jis pakaitalas is tikruju, nes jis ne su auksiniais blizguciais o ivairiaspalviu perlamutru labiau, taciau ant lupu toks ir gaunasi panasus ispudis, tarp rusvai slyviskai mauve, sakyciau vasaroms visai gerai. Tas desinysis:
Bet uztai ziema ant lupu jis man rojus wub.gif

Nerealus wub.gif Net pasigailėjau, kad aš ne vasara biggrin.gif
Atsakyti
O mano oda irgi i gelsvuma, taipogi neutrali, bet bent jau pas cool summer kiek supratau tokia gali buti, galimi pale olive, beige odos variantai. 4u.gif
Bet gelsvumas gelsvumui nelygu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 20 lapkričio 2013 - 12:47
QUOTE(Hiver @ 2013 11 20, 12:43)
*Golden grey, tai kazkas panasaus?

**O noretusi grizt prie naturalios plauku spalvos? Ar dabartine spalva tenkina? Gal tuomet neverta sukt galvos del visu pozymiu, o bandyt tiesiog su spalvom pasimatuot, neuzdengtais plaukais? ax.gif

* ne, ne taip ryškiai schmoll.gif Aš labai fotografuoti nemoku blush2.gif , tai kažkada dariau koliažą šiai temai, kartoju:
akis
Nepavyksta man normalios savo akies išgauti, bet iš šitų matosi gal spalva kažkiek g.gif

** Ne, ne, tikrai nenoriu prie šviesių natūralių grįžti... Nors sako, kad gamta žino geriau ir žmonėms parenka jiems tinkančias spalvas, bet man netinka prie charakterio unsure.gif šviesi spalva pašvelnina veido bruožus ir atrodau geresnė, nei iš tikro esu rolleyes.gif Tas pats ir su šviesių spalvų drabužiais - jaučiuosi visiškai ne savo kailyje, lyg kažkuo kitu apsimesčiau unsure.gif
Gal ir visai gera mintis g.gif
Atsakyti
pabandžiau pafotkint savo violetinai auksinėm akis savo padažytas. tik labai jau neina nufotkint gražiai tokiose prieblandose doh.gif bet visai neblogai , a? ... ir pagaliau matosi, kad tos mano akys žalios iš tiesų lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
Man tai nieko nesimato biggrin.gif Eik į lauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 20, 15:08)
Man tai nieko nesimato biggrin.gif Eik į lauką biggrin.gif

lotuliukas.gif o aš taip stengiausi, vargau, laiką nuo mokslų nuvogiau net lotuliukas.gif
nu tada kitą dieną eisiu į lauką- kai šviesiau bus, o tai dabar ir lauke ne ką geriau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2013 11 20, 14:18)
kažkada dariau koliažą šiai temai, kartoju:
akis
Nepavyksta man normalios savo akies išgauti, bet iš šitų matosi gal spalva kažkiek g.gif

Sprendziant tik is akies galvojasi apie soft tipa, bent man blush2.gif
As ja matau kaip viena is siu atspalvu, ta pati apatine. Ar as klystu?
user posted image

Cia seniau detos akys, skirstymai i saltas ir siltas:

user posted image

Man panasu kaip ir i warm grey.
Kaip kitos galvojat, siltos ar saltos akys?

QUOTE(inc @ 2013 11 20, 15:32)
pabandžiau pafotkint savo violetinai auksinėm akis savo padažytas. tik labai jau neina nufotkint gražiai tokiose prieblandose  doh.gif bet visai neblogai , a? ... ir pagaliau matosi, kad tos mano akys žalios iš tiesų  lotuliukas.gif

labai netgi neblogai smile.gif Bet apsvietimas aisku savo daro, auksine eina pastebet, o vietoj violetines man rodo ruda. Akys tikrai zalios biggrin.gif
Nuotraukos labai "suvalgo" makiaza.
Atsakyti