Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Hiver @ 2013 11 18, 18:05)
Paklausyk nuo 20:40 min  biggrin.gif ten kalba apie moteru savitarpio diskriminacija.

Tai čia ne feminizmas. Feminizmas yra moterų teisių gynimas. Nuo kažko, nuo vyrų biggrin.gif Iki kokio lygio - tai pakraipos reikalas, ar uždirbt kiek vyras, ar iššaudyt vyrus biggrin.gif Bet negali būti feminizmas, kai moterys ginamos nuo moterų biggrin.gif kaip negali būti gyvūnų teisės, jei du katinai vienas ant kito šnypščia biggrin.gif

Bandau klausyt, bet kad jinai baisiai lėkštai šneka unsure.gif Nieko naujo nepasako unsure.gif Dar plius baisiai iš lėto mintį rutulioja unsure.gif Ne, man šita boba nepatinka, ir tai joks ne feminizmas. Sakyčiau, čia diedai stipriai pagėrę taip kalba, peza peza peza apie savaime suvokiamus reikalus, nieko neišsprendžia, by tik papezėt lotuliukas.gif

Žo, supratau tik, kad jai nepatinka, kai ją diskriminuoja, kad ji neištekėjus lotuliukas.gif Feministės turėtų ką pasakyti tuo klausimu biggrin.gif Apie štampus ir norą būti ištekėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 lapkričio 2013 - 17:22
planuoju siek tiek pasikeisti..plaukucius siek tiek patamsinti keliais tonais. Dabartine plauku spalva ultra sviesi saltesnio atspalvio. Clear spring plaukuciai gali buti sviesus su auksiniu atspalviu,pvz tokie?user posted image
is anksto dekuj uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Oj, kaip man faina jūsų plepalus kaityt thumbup.gif Ir pasijuokiu, ir šiaip įdomu dažnai būna biggrin.gif
O dabar apie save biggrin.gif
Šita spalva galėtų pretenduoti i royal blue? Man regis, kad man tinka g.gif
user posted image
O su šia suknute šiandien buvau darbe, nors ir "žinojau" kad ta spalva ne itin man turėtų tikti, bet kolegė būtent pagyrė - kad tinka man ši spalva unsure.gif Nors čia foto nelabai kokybiška doh.gif
user posted image
Atsakyti
Man gražiau mėlyna, bet ir ryža nebaisu smile.gif O į royal, man regis, tinka, mano monitorius sako, kad jo biggrin.gif

Kitaip tariant, aik iš čia, tau viskas tinka biggrin.gif Iš pateiktų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 lapkričio 2013 - 21:31
Ne, nu bet aš tai rimtai narcizė doh.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Nu bet geriau, negu kai įdeda ausies trečdalį ir klausia, ar jai tinka žalia biggrin.gif
Atsakyti
Linaguste, man mėlyna ant tavęs labiau patinka 4u.gif su oranžine atsiranda veido murzinumas sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 19, 08:26)
Linaguste, man mėlyna ant tavęs labiau patinka  4u.gif su oranžine atsiranda veido murzinumas sakyčiau  biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
man ir orandzine nelabai, veidas raudonas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 19, 07:26)
Linaguste, man mėlyna ant tavęs labiau patinka  4u.gif su oranžine atsiranda veido murzinumas sakyčiau  biggrin.gif

Dar vienas pritarimas drinks_cheers.gif
Ir išvis mėlyna taaaaip gražiai tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 18, 19:28)
Clear spring plaukuciai gali buti sviesus su auksiniu atspalviu,pvz tokie?

Gali, pavyzdys Britney Spears:

user posted image

QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 18, 20:31)

Ir as pritarsiu kad melyna geriau 4u.gif Su oranzine veidas tikrai igavo nenaturalaus ruzavumo, arba cia apsvietimas taip suzaide, nes pastebiu kad kitoje vietoje fotografuotasi. unsure.gif
Atsakyti
Ten antroj foto būtent, jūs į apšvietimą pažiūrėkit. Iš nugaros - natūralus, iš priekio - dirbtinis. Ir dar plius tas geltonas daikc biggrin.gif
Atsakyti