Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 11 17, 22:17)
nusipirkau pagrindą šešėliams iš artdeko, tai eina sau kaip gerai dabar. Nesuprantu ko manęs nieks niekada nepaprotino, kad reikia tokį daiktą turėt  lotuliukas.gif

Aš tai dar neturiu tokio daikto blush2.gif Bet jei įtikinsit, kad reikia, ir kad gerai - tai įsigysiu biggrin.gif
Aš tai šiandien Nude 4 spalvų paletę įsigijau, papigiajską tokią, bet nieko, sueis manau.
Ir dar kažkaip vis kuo toliau, tuo labiau lyg ant savęs pastebiu, kad man rudeniškos spalvos nelabai tinka g.gif Tos tamsios ir šaltos lyg gražiau ant manęs žiūrisi, nei šiltos. Arba aš čia save taip įtikinau biggrin.gif
Ir dar žiūrėjau savaitės komentarus per TV3, tai ta vedėja, Indrė Makaraitytė, taip spalvišaki į mane panaši pasirodė. Ir akių spalva, ir oda. Dar pagooglinau, tai lyg ir natūrali plaukų spalva panaši (jei tose nuotraukose, iš kurių sprendžiu, jie natūralūs) biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Čia tokia natūrali smile.gif
user posted image
Atsakyti
kaip manot, cia clear spring? 4u.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hypnotic Poison: 17 lapkričio 2013 - 21:36
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 17 lapkričio 2013 - 21:28
QUOTE(inc @ 2013 11 17, 22:17)
Noa, o kodėl tu tokį trenktą parašą užsidėjus?  lotuliukas.gif Jaučiu turi kokią tai istoriją jis, ne?

O aš gi kaip kokia pradedančioji nusipirkau pagrindą šešėliams iš artdeko, tai eina sau kaip gerai dabar. Nesuprantu ko manęs nieks niekada nepaprotino, kad reikia tokį daiktą turėt  lotuliukas.gif

Aha biggrin.gif Jis stačiai durnas, užtatai man labai patiko biggrin.gif Šiaip jis linkas, ten galima pamatyti, apie ką, bet iš tikro tai apie Kuzmos foto biggrin.gif http://www.supermama...?...3062&st=264
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 17, 21:26)
Aš tai dar neturiu tokio daikto  blush2.gif  Bet jei įtikinsit, kad reikia, ir kad gerai - tai įsigysiu  biggrin.gif
Aš tai šiandien Nude 4 spalvų paletę įsigijau, papigiajską tokią, bet nieko, sueis manau.
Ir dar kažkaip vis kuo toliau, tuo labiau lyg ant savęs pastebiu, kad man rudeniškos spalvos nelabai tinka  g.gif  Tos tamsios ir šaltos lyg gražiau ant manęs žiūrisi, nei šiltos. Arba aš čia save taip įtikinau  biggrin.gif
Ir dar žiūrėjau savaitės komentarus per TV3, tai ta vedėja, Indrė Makaraitytė, taip spalvišaki į mane panaši pasirodė. Ir akių spalva, ir oda. Dar pagooglinau, tai lyg ir natūrali plaukų spalva panaši (jei tose nuotraukose, iš kurių sprendžiu, jie natūralūs)  biggrin.gif

Aš įtikinėt gal neužsiimsiu, bet man patinka. Mat gerokai geriau viskas pasisklaido, o ir laikosi gerai, nebyra. Aš ir pietų su savo panom pamiegojau ir toliau sau vaikščiojau kai ptik ką pasidažius būčiau biggrin.gif
Gal panos ir geresnių kokių žino. Aš tai tik tą artdeko ir tebanžiau mirksiukas.gif
O teta Makaraitytė man į vasarą panaši. Tu man atrodai už ją gerokai tamsesnė g.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 17, 21:27)
kaip manot, cia clear spring? 4u.gif

viena į light, o kitą į bright galėtų pretenduot sakyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 15, 13:59)
jokia ne kolegė, aš su ja daržų neravėjau.

As juk minejau kolege tik tuo aspektu kad ji, kaip ir mes, moteris...

QUOTE(Noa @ 2013 11 15, 14:02)
išsiaiškinti, su kokiomis spalvomis aš ATRODAU (aišku, aplinkiniams) geriau, gražesnė, jaunesnė, ryškesnė ir ne lavonas.
Logiška, kad čia eina kalba - tau tinka tas, netinka anas, gražiai atrodai tada, o negražiai - kitada. ir aišku, kiekvienam psl. dedami paveiksliukai, kur kažkas gražu, o kažkas negražu.
Mes kalbam pagal temą - išvaizda. Ta graži, ana negraži.

Taip, butent, sioje temoje as kaip ir dauguma kitu lankausi nes man patinka spalviniai tipai, man idomu atrasti savo spalvas, buti grazesnei, jaunesnei, patrauklesnei... smile.gif taip, mes patarinejam viena kitai, kuri spalva ziurisi geriau o kuri blogiau, nes pacios esam tuo suinteresuotos ir klausiam patarimo... taip, mes cia dedam paveikslelius ir lyginam kaip kas su kokiom spalvom atrodo, komentuojam kuriais atvejais zmogus atrodo graziau, kuriais maziau graziai, ir netgi tam zmogui pasakytume savo nuomone jeigu jis jos paprasytu. Bet sutikit, juk yra skirtumas tarp pasakymo "sito kostiumelio spalva jai tinka geriau negu ano, su ta suknele jos veidas atrodo labiau isblyskes negu su siuo megstiniu", nuo pasakymo "baisi kaip maras, jai padet niekuo negalima, uz ja baisesniu ner." mirksiukas.gif

P.S. dekui uz uzuomina apie feminizma biggrin.gif jau antra karta gaunu pastaba apie feministines paziuras, pirmasis buvo apie mano megstama knyga. Pasidare idomu, reikes pasiskaitinet apie ji. biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2013 11 15, 19:37)
o aš dar apie violetines noriu papezėt  biggrin.gif  va kaip krūtai   bigsmile.gif

user posted image

Aha tikrai krutai thumbup.gif ale cool summer kokios violetines - beveik melynos smile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 11 15, 20:06)
Nr. 96, bandau rasti nuotraukų, bet ne visai tiksliai atspindi - realiai tamsenė ir violetinesnė spalva:

user posted image

O as turiu tokius violetinius, tai viena is ju silta violetine, tokia vos ne i mauve nueinanti, o ta vidurine kaip ir neutrali g.gif cia gal didesne nuotrauka
Situ artdeco spalva man turi panasumo i ta mano vidurine. Man patinka su ja kamputi seseliuoti.

QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 17, 22:26)
Aš tai dar neturiu tokio daikto  blush2.gif  Bet jei įtikinsit, kad reikia, ir kad gerai - tai įsigysiu  biggrin.gif

Geras daiktas 4u.gif tik as tai turiu ne Artdeco, o Lumene, bo tas pirstu kabinamas ir man i panages lenda blush2.gif O Lumene isspaudziamas. smile.gif
Nude paletes man pacios einamiausios thumbup.gif

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 17, 22:27)
kaip manot, cia clear spring? 4u.gif

Pirmoji gal warm spring g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 lapkričio 2013 - 10:31
QUOTE(inc @ 2013 11 15, 19:37)
o aš dar apie violetines noriu papezėt  biggrin.gif  va kaip krūtai  bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Noa, o čia ta tavo vadinamoji "pelės pilka"?
čia nuoroda į fotkę

Gera foto.Aš nežiūrėjusi į pavadinimus išsirinkau spalvas , kurios man tiktų ir pamačiau, kad tai tarp true ir bright spring thumbup.gif Inc gal tam saite yra ir su kitom spalvom taip padaryta?
Atsakyti
QUOTE(aina1979 @ 2013 11 18, 11:39)
Gera foto.Aš nežiūrėjusi į pavadinimus išsirinkau spalvas , kurios man tiktų ir pamačiau, kad tai tarp true ir bright spring thumbup.gif Inc gal tam saite yra ir su kitom spalvom taip padaryta?

aš, žinok, osinkoj ją radau, o nuorodos iš kur ji paimta, tai lyg nebuvo? na bet jei užmatysiu, tai permesiu ir čionai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 11 18, 11:29)
P.S. dekui uz uzuomina apie feminizma biggrin.gif jau antra karta gaunu pastaba apie feministines paziuras, pirmasis buvo apie mano megstama knyga. Pasidare idomu, reikes pasiskaitinet apie ji. biggrin.gif

Kad žinok, jei eina kalba apie radikalų feminizmą, iš serijos, visus vyrus šaudykim ir pažastų neskuskim, tai nieko gero, o jei kalbėt apie tą nuosaikų, tai visi normalūs žmonės yra feministai, net vyrai biggrin.gif Nu tipo, tokie, kurie mano kad moteris turi uždirbti tiek, kiek vyras, jei tą patį darbą dirba ir tiek pat padaro biggrin.gif

O kad Graužinienei niekuom padėti nebegalima grožio srity, tai aš net argumentuot galiu. Žiūrėk, kaip jinai pas visokius stilistus, visokius Statkevičius rengiasi ir dažosi, o rezultatas? doh.gif Nulinis. Netgi toks vaizdas, kad pabaisėja dar labiau. Jai geriausia išeitis - išvis nieko nepabrėžti rengiantis, nes nu prie geriausių ketinimų, ji neturi ką pabrėžt! Ar turi? Nei akys, nei antakiai, nei nosis, nei lūpos, nei veido forma. Žo, veidą slėpt. Plaukai - nulis, juos irgi slėpt. Figūra? Papai, talija? Viską slėpt. Čiurnas gali rodyt iš bėdos... Gal... Nu bet kaip jas brėžt, raudonas pėdkelnes mautis? biggrin.gif
Žo, jinai gali būti puikus atskaitos taškas.
Grožio srity.
Juodos atitikmuo spalvose.

Bet aš visai nemanau, kad jai kaip žmogui niekuo padėt negalima, lai rodo savo dūšią, gerus darbus daro, ir niekas tų jos duomenų nematys - charizma irgi labai gerai fizinius trūkumus paslepia. Praktiškai už bet kokius skudurus geriau. Bet ji kažkodėl tuo nesidomi, jai Statkevičiai įdomiau, it kokiai 20metei bjuti-blogerei. Nu tai blin ką ką... Nepadeda jai jokie skudurai, jei jau Statkevičius nemačijo, tai ant LT daugiau nieko šūstresnio nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 18, 14:34)

Na, apie tai as savo nuomone jau issakiau, pridurti nieko naujo kaip ir neturiu, tai nebesiplesiu. smile.gif
Uztai apie feminizma va radau bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=CdepKdi01mM

Bet as vis delto galvoju kad nebutinai tolerancija=feminizmas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 18 lapkričio 2013 - 16:59
Nu neeee, pusvalandį apie tai neklausysiu. Vis dėlto kažkada diplomą apie tai apsigyniau, tai kiek atsimenu, tiek man bus gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 18, 17:56)
Nu neeee, pusvalandį apie tai neklausysiu. Vis dėlto kažkada diplomą apie tai apsigyniau, tai kiek atsimenu, tiek man bus gana biggrin.gif

Paklausyk nuo 20:40 min biggrin.gif ten kalba apie moteru savitarpio diskriminacija.
Atsakyti