QUOTE(bytte @ 2013 11 15, 13:59)
jokia ne kolegė, aš su ja daržų neravėjau.
As juk minejau kolege tik tuo aspektu kad ji, kaip ir mes, moteris...
QUOTE(Noa @ 2013 11 15, 14:02)
išsiaiškinti, su kokiomis spalvomis aš ATRODAU (aišku, aplinkiniams) geriau, gražesnė, jaunesnė, ryškesnė ir ne lavonas.
Logiška, kad čia eina kalba - tau tinka tas, netinka anas, gražiai atrodai tada, o negražiai - kitada. ir aišku, kiekvienam psl. dedami paveiksliukai, kur kažkas gražu, o kažkas negražu.
Mes kalbam pagal temą - išvaizda. Ta graži, ana negraži.
Taip, butent, sioje temoje as kaip ir dauguma kitu lankausi nes man patinka spalviniai tipai, man idomu atrasti savo spalvas, buti grazesnei, jaunesnei, patrauklesnei...
taip, mes patarinejam viena kitai, kuri spalva ziurisi geriau o kuri blogiau, nes pacios esam tuo suinteresuotos ir klausiam patarimo... taip, mes cia dedam paveikslelius ir lyginam kaip kas su kokiom spalvom atrodo, komentuojam kuriais atvejais zmogus atrodo graziau, kuriais maziau graziai, ir netgi tam zmogui pasakytume savo nuomone jeigu jis jos paprasytu. Bet sutikit, juk yra skirtumas tarp pasakymo "sito kostiumelio spalva jai tinka geriau negu ano, su ta suknele jos veidas atrodo labiau isblyskes negu su siuo megstiniu", nuo pasakymo "baisi kaip maras, jai padet niekuo negalima, uz ja baisesniu ner."
P.S. dekui uz uzuomina apie feminizma
jau antra karta gaunu pastaba apie feministines paziuras, pirmasis buvo apie mano megstama knyga. Pasidare idomu, reikes pasiskaitinet apie ji.
QUOTE(inc @ 2013 11 15, 19:37)
o aš dar apie violetines noriu papezėt
va kaip krūtai
Aha tikrai krutai
ale cool summer kokios violetines - beveik melynos
QUOTE(Erszebeth @ 2013 11 15, 20:06)
Nr. 96, bandau rasti nuotraukų, bet ne visai tiksliai atspindi - realiai tamsenė ir violetinesnė spalva:
O as turiu
tokius violetinius, tai viena is ju silta violetine, tokia vos ne i mauve nueinanti, o ta vidurine kaip ir neutrali
cia gal
didesne nuotrauka
Situ artdeco spalva man turi panasumo i ta mano vidurine. Man patinka su ja kamputi seseliuoti.
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 17, 22:26)
Aš tai dar neturiu tokio daikto
Bet jei įtikinsit, kad reikia, ir kad gerai - tai įsigysiu
Aš tai šiandien Nude 4 spalvų paletę įsigijau, papigiajską tokią, bet nieko, sueis manau.
Geras daiktas
tik as tai turiu ne Artdeco, o Lumene, bo tas pirstu kabinamas ir man i panages lenda
O Lumene isspaudziamas.
Nude paletes man pacios einamiausios
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 11 17, 22:27)
kaip manot, cia clear spring?
Pirmoji gal warm spring