a tai gerai
nu šiaip šitas savo prigimtinių spalvų ieškojimas niekaip nesipjauna, kad ir su feminizmu. Čia kaip tik belenkokio diktato atmetimas ir savęs priėmimas
arba pasirinkimas irgnoruot viską ir daryt kaip sava galva išneša, bet kaip visada geriau taisykles laužyti kai jas žinai
Matai jai Graužinienė atstovautų tokį tipą - neskutu pažastų ir nesidažau, esu tokia kokią mane sukūrė, tada nieko irgi negalima būtų prikibt. Nes to nepasirinksi. Bet ji taiko į moteriškos moters tipažą, o va kada politiko išvaizda prasilenkia su kuriamu įvaizdžiu, tai ir gaunas rezultatas nikoks. Nebūtų pati pradėjus trimituot... tai pas vieną puošias, tai pas kitą... tai kas rytą į kirpyklą... O vaizdas - šnipšt. Vuo ir gaunas, kad žiūri žiūri ir baisu.
Mute man kažkokią ne to spalvą rodo ne bright bet ta bright man labai gražu su juodo šokolado ruda.
Mute man kažkokią ne to spalvą rodo ne bright bet ta bright man labai gražu su juodo šokolado ruda.
Nu va man tokios Graužinienės šou kaip ten dažytis pas Juozuką ir panašiai - irgi keistai atrodo. Toks vaizdas, kad jei galėtų pasirinkt, tai būtų olialia pupytė, ale vat likimas sugrūdo į Seimo pirmininkes Bet ir to nuoseklumo kažkaip nėr - jei moteriai nuo pat pradžių rūpi jos išvaizda, ji vytesniam amžiuj atrodo kaip Brazauskienė arba kaip Degutienė, o neieško savęs pas dizainerius, kaip pacankė.
Toks vaizdas, kad ją kažkas iš šalies ten grūda. Nes jei, tarkim, čia prieš kelis metus pas ją tikrai gyvenimas persivertė ir dūšia super vaizdo reikalauja - tada tikrai galėjo per tą laiką ir ant dietos atsisėst, ir kokio hialurono kur nors bakstelt, ir stilistą sisirast, ir piarų agentūrą pakeist...
Ją gi baisiai nevykusiai kažkas piarina. Arba niekas nepiarina, ir tame esmė. Griežto būdo boba politikoj patiks publikai tik tada, jei primins griežtą mamą, na va iš dalies Grybauskaitė. Kodėl ta sau sėdi politikoj visa gerai susikapsuliavus su trim kostiumėliais, nei pas Juozuką eina, nei įvaizdį keičia? Iškart matai - šitai bobai vaizdas dzin, svarbu tvarkingai atrodyt, ir nėr apie ką kalbėt, ne tas profilis. O jei politikos boba primins dėdulę Girinį, kuris nežino, ko nori politikoj, bet gyvenime tiksliai nori būt panašus į Dž. Klūnį - tai visi sakys - asilėnas, ir tiek žinių...
Dabar net Dvyračio žinios peizevojasi, tipo "o užtai mano šukuosena pūsta" Tik betrūksta, kad tatuirutę ant šiknos pasidarytų...
Manau, jai reiktų piarinti kažkokį savo gerą būdą, ekologiją, labdarą, nu kaip ten priklauso pagal eurostandartus. Į Pupytes pavėlavo, išvaizda jų neišveš, kors šikna žemę rėžk, o rėkti - yra Gražulis Dar net ir gražesnis, jei ką
Užtat į Velykų Bobas savo vaizdu ji dar tiktų, bet kad matomai nenori
Nu jo. Aš iki šiol neapsisprendžiu, ar čia save priimt, ar laužyt taisykles. Galvoju, gal reik priimt su išlygom ir taip būt, kol neapsigalvosiu
Toks vaizdas, kad ją kažkas iš šalies ten grūda. Nes jei, tarkim, čia prieš kelis metus pas ją tikrai gyvenimas persivertė ir dūšia super vaizdo reikalauja - tada tikrai galėjo per tą laiką ir ant dietos atsisėst, ir kokio hialurono kur nors bakstelt, ir stilistą sisirast, ir piarų agentūrą pakeist...
Ją gi baisiai nevykusiai kažkas piarina. Arba niekas nepiarina, ir tame esmė. Griežto būdo boba politikoj patiks publikai tik tada, jei primins griežtą mamą, na va iš dalies Grybauskaitė. Kodėl ta sau sėdi politikoj visa gerai susikapsuliavus su trim kostiumėliais, nei pas Juozuką eina, nei įvaizdį keičia? Iškart matai - šitai bobai vaizdas dzin, svarbu tvarkingai atrodyt, ir nėr apie ką kalbėt, ne tas profilis. O jei politikos boba primins dėdulę Girinį, kuris nežino, ko nori politikoj, bet gyvenime tiksliai nori būt panašus į Dž. Klūnį - tai visi sakys - asilėnas, ir tiek žinių...
Dabar net Dvyračio žinios peizevojasi, tipo "o užtai mano šukuosena pūsta" Tik betrūksta, kad tatuirutę ant šiknos pasidarytų...
Manau, jai reiktų piarinti kažkokį savo gerą būdą, ekologiją, labdarą, nu kaip ten priklauso pagal eurostandartus. Į Pupytes pavėlavo, išvaizda jų neišveš, kors šikna žemę rėžk, o rėkti - yra Gražulis Dar net ir gražesnis, jei ką
Užtat į Velykų Bobas savo vaizdu ji dar tiktų, bet kad matomai nenori
QUOTE(Dilukai @ 2013 11 15, 16:26)
a tai gerai
nu šiaip šitas savo prigimtinių spalvų ieškojimas niekaip nesipjauna, kad ir su feminizmu. Čia kaip tik belenkokio diktato atmetimas ir savęs priėmimas
arba pasirinkimas irgnoruot viską ir daryt kaip sava galva išneša, bet kaip visada geriau taisykles laužyti kai jas žinai
Nu jo. Aš iki šiol neapsisprendžiu, ar čia save priimt, ar laužyt taisykles. Galvoju, gal reik priimt su išlygom ir taip būt, kol neapsigalvosiu
QUOTE(Mute @ 2013 11 15, 14:32)
Nus, pasiskaiciau ka plepat ir pasijauciau kaip kokiam partiju suvaziavime
Gal pertraukeles metu kuri mesteles pvz derinuku su teal blue spalva, kad tiktu BS ?
isigijau tokios spalvos megstuka, nes labai patiko spalva tai mastau kokios spalvos tiktu prie tokios teal
Gal pertraukeles metu kuri mesteles pvz derinuku su teal blue spalva, kad tiktu BS ?
isigijau tokios spalvos megstuka, nes labai patiko spalva tai mastau kokios spalvos tiktu prie tokios teal
ant smugio kelis pvz radau, nezinau ar jie pavariams tinka, nesu ju specas
Jūs kiek norit, tiek burnokit, bet man nuo vakar mūsų naujoji seimo pirmininkė parūpo Šiandien vėl mačiau per žinias Nu ir vėl man visai patiko naujienos ant jos. Kažkokią geros spalvos skarelę jai parinko Nors tiesa pasakius, kol kas tik nepatogumai nuo to naujo posto. Mat vis grįžta mūsų gatve, tai trauktis ir trauktis tenka kai varom su vaikais namo. O toms mano mažiukėms kiek džiaugsmo. Mat joms gražu kaip šviečia tos apsauginių mašinos ir dar ta paniką dėl tąsymosi po gatvę
o aš dar apie violetines noriu papezėt va kaip krūtai
Papildyta:
Noa, o čia ta tavo vadinamoji "pelės pilka"?
čia nuoroda į fotkę
Papildyta:
Noa, o čia ta tavo vadinamoji "pelės pilka"?
čia nuoroda į fotkę
QUOTE(bytte @ 2013 11 15, 09:02)
manau teisingas pastebėjimas, nes juoda turi tokią savybę - paryškint spalvas. Užtai Noa ir putojas, kaip taip, ne spalva, tik paryškina kitas... ir jai negalim
...iš to gaunas, kad tos pačios ryškios spalvos, kurios šiaip tinka, su juoda - per ryšku. Ir tos kur su rudens įtaka tarkim warm spring gaunas manau dėl to per sodrios. reiktų bandyt kažkokių atitekmenų bloznesnių ieškot. Tik warm tipažui manau negalim šaltų imt, jai jau soft autumn, tai tik šiltąsias .
O Hendricks nėr su naturaliais, kartais truputi šaknų matos, bet labai minimaliai, lyg kažkiek tamsesnės, nei ta oranžinė Kur jauna, tai jau visur nusijuodinus:
...iš to gaunas, kad tos pačios ryškios spalvos, kurios šiaip tinka, su juoda - per ryšku. Ir tos kur su rudens įtaka tarkim warm spring gaunas manau dėl to per sodrios. reiktų bandyt kažkokių atitekmenų bloznesnių ieškot. Tik warm tipažui manau negalim šaltų imt, jai jau soft autumn, tai tik šiltąsias .
O Hendricks nėr su naturaliais, kartais truputi šaknų matos, bet labai minimaliai, lyg kažkiek tamsesnės, nei ta oranžinė Kur jauna, tai jau visur nusijuodinus:
Ir akių spalvą ji kaitalioja
QUOTE(Hiver @ 2013 11 15, 11:51)
Haha, tada būsiu dark spring
QUOTE(Mute @ 2013 11 15, 13:32)
Nus, pasiskaiciau ka plepat ir pasijauciau kaip kokiam partiju suvaziavime
Man ji gražiausia su ryža, auksine, camel Ir su vyno/vyšnine.
QUOTE(inc @ 2013 11 15, 13:58)
Nr. 96, bandau rasti nuotraukų, bet ne visai tiksliai atspindi - realiai tamsenė ir violetinesnė spalva:
Gal čia panašiau, bet irgi tamsesnė ir ryškiau violetinė, arba man kompas per šviesiai rodo:
QUOTE(bytte @ 2013 11 15, 17:57)
a tai kokia tu spalva matai nu gal ne toki pvz parinkau, nes dabar ziuri i ta megztuka, tai jis biski ne tokios spalvos kaip kad idejau spalva. Velnia, sunku man su tom tealinem, kiap jas ivardint, kai vienos i melynuma, o kitos zaluma, o kitos tai is viso nesuprasi nei to zalsvos nei to melsvos, sita tokia ir yra nu reik dar paieskot spalvos pvz kad panasesne butu
QUOTE(Erszebeth @ 2013 11 15, 19:06)
Nr. 96, bandau rasti nuotraukų, bet ne visai tiksliai atspindi - realiai tamsenė ir violetinesnė spalva:
Gal čia panašiau, bet irgi tamsesnė ir ryškiau violetinė, arba man kompas per šviesiai rodo:
graži spalva, bet turiu įtarimą, kad ji vasaroms labiau tiktų neturi kokios padružkės vasarinės? vat imtum ir patikrintum . o pasku ir padovanot galima
Aš dabar kažkokius tokius naudoju... Ir nieko Nu gal biskutuką šizonūtai, bet man norisi
Baisu tai nėr
Baisu tai nėr
Noa, o kodėl tu tokį trenktą parašą užsidėjus? Jaučiu turi kokią tai istoriją jis, ne?
O aš gi kaip kokia pradedančioji nusipirkau pagrindą šešėliams iš artdeko, tai eina sau kaip gerai dabar. Nesuprantu ko manęs nieks niekada nepaprotino, kad reikia tokį daiktą turėt
O aš gi kaip kokia pradedančioji nusipirkau pagrindą šešėliams iš artdeko, tai eina sau kaip gerai dabar. Nesuprantu ko manęs nieks niekada nepaprotino, kad reikia tokį daiktą turėt