Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2013 11 14, 14:49)
Hiver kaip suprantu kažką suprantat... nes kelis kart perskaičiau... kas tas shimeris? aš galvojau kad shimeris tai labai šviesus blizgaliukas pabaltint virš akies prie antakio?

O būna, kad vienoj paletėj skirtingo blizgumo šešėliai?

Tas pabaltint prie antakio yra hailaiteris biggrin.gif

O šimeris - tai tokie smulkūs blizgčiai, kurie yra nagų lako ar šešėlio sudėty. Satin finish - kai viskas taip vientisai blizga, nu blem, kaip satinas, o šimeris -kai pavieniai blizgučiai matosi, smulkūs, ne kaip karpio žvynai, kas jau būtų turbūt glitter biggrin.gif

Tipo taip šimeris:
user posted image

Taip gliteris:
user posted image

Taip satinas:
user posted image

NU o matinis kur matinis biggrin.gif

Aišku, būna, dažniausiai taip ir būna, kad vienas toks, kitas kitoks. va atsiverčiau tą savo diorą, kurį vis tiek nusipirkau, ir dar prieš tai visiems ausis išzyziau - paletėj 5 spalvos, 2 sati, 2 shimmer, o viena išvis kažkokia perlamutrinė biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip internetu perkant tatai galima suprast? yotubej kai mergos aptarinėja? ar matos šiaip?
Atsakyti
Nu taigi matosi, taigi foto įdėjau, ar nematai?

Nugis va paletė, žymioji naked 2, ir matosi aiškiai, kurios spalvos blizga, o kurios ne.

user posted image

Arba kažkoks dioras:
user posted image

O kartais, jei prasta foto, nesimato, bet tada būna parašyta.

Pvz. antroj pastraipj išvardinta, kas shimmer, kas satin, o kas metalic.
http://www.escentual.../crazyparis001/

O čia tie patys ant rankos:
user posted image

A matai dabar? biggrin.gif
Atsakyti
Ant rankų ir kai kokia mergiotė rodo ką nusipirko matau, o site ne-a,nu nebent ten koks vienas išsiskiria jau labai saavo blizgumu biggrin.gif

Išsišniukštinėjau, pasirodo ji labai nori Dabar ELF mažos juodos knygutės, bo ten seka kokia tai mergaitę yuotubėj, ir jin įsigijo doh.gif
Dabar galvoju - viena šalta paletė, iškart atkrenta, kita šilta, bet tokia jau... veik visos rudos kartojasi, ta prasme po du vienetus... spalvų mažai... o va šiltas vakarui labai jau toks ryškus g.gif blyn jaučiu nerasiu nieko tinkamo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Bytte. Tu gi perki, kad vaikas paeksperimentuotų ir atrastų save. Tai nesuprantu, ko čia pergyveni? Pirk ramiai bet kurią paletę, visose yra tiek tinkamų, tiek netinkamų spalvų. Atsirinks.

Ar tu jautiesi ją atradus taip gerai, kad jai pačiai nebereikia nei vargt, nei ieškot, mamos klausyk, ir bus gerai? biggrin.gif

O jei ji kaip Chromčenko, nori ką nors sulaužyt???
Atsakyti
Jin nori kad tiktų, ir labai manim kaip autoritetu pasitiki... nu kaip aš dabar veidu į purvą biggrin.gif
Aš pati tai nelabai įsivaizduoju kaip dažyt ją, jin visai kitokia nei aš, tiek būdu, tiek išvaizda. Tik matau, kad jai labai netinka mano pasiskolinti dažai, nu visai ny ny... Užtai ir noriu kad savo turėtu ir atrastu ko nori... bet kad būtų kuo universalesnė ta paletė. Tai vat pagal save aš norėčiau tos ryškesnės paletės tongue.gif , o jos natūra... nu labai jau softinė, tai mysliju gal tą dienai imt... bet kad ten žiauriai spalvos kartojas, ir dar tos tamsios... kurių jin nelabai pastebėjau nori. Tai bus kaip sakei - tris spalvos išnaudotos, o kitos paseno. Tai mąstau gal miniukų rinkinukų kruvą padovanot? Bet ne taip nudžiuks... ale praktiškiau doh.gif
Papildyta:
Dukros siektinas įvaizdis Lana Del Rey
Atsakyti
nu jau kaip apie tą vieną personą parašėt tai kaip apie mane: akys mažos, kampai išoriniai nusvirę, nosis didelė, papai dideli ir nestati (ta prasme natūr, o ne silicon) lotuliukas.gif vienintelis dalykas matomai charizma ir tai, kad man dar ne 60+ gelbėja lotuliukas.gif na dar smėlio laikrodžio figūra. O kas bus kai pasensiu blink.gif

beje Bytte berods apie geltoną vasarai rašei, tai ta tokia įdėta man atrodo irgi tinka, na citrininė labiau - light summer aš
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 14, 16:06)
Jin nori kad tiktų, ir labai manim kaip autoritetu pasitiki... nu kaip aš dabar veidu į purvą biggrin.gif

Žiūrėk. Tu dovanos ieškai. Nu tai daryk taip - pasiklausk, kurią ta youtubinė merga įsigijo, ir nupirk tą pačią... Bus geriausia dovana. Nes iš esmės tas spalvas belekaip makaluot galima, kiekvienoj paletėj yra tinkamų. Aišku, kad krūva liks nepanaudotos, nu ir ką.

Bet užtai kai ta youtubinė merga kitą sykį dažysis, taviškė galės atkartoti, nes turės tų pačių spalvų biggrin.gif Ir jai bus smagu biggrin.gif
Atsakyti
Vyras šiandien reikalų turėjo Vilniuj, tai aš turėjau progos pasitrint po pardes biggrin.gif
Labai norėjau ką nusipirkt tos dabar madingos melsvai žalsvos spalvos, bet likau nieko nepešus. Man praktiškai viskas per ryšku doh.gif
Na bet nusipirkau pieštuką visai pusėtinos violetinės spalvos iš artdeco. Na bet jei rinkčiausi pagal piešinuką iš interneto, tai būtų atmestas, nes realybėj gerokai "sunkesnės" spalvos ir labiau į baklažaną panaši lotuliukas.gif
user posted image

Dar skrybėlę paskutinę minutę iš takko fashion nustvėriau kažkokią slyvos su burgundy maišytos spalvos smile.gif va radau internete jos fotkę

Ir dar aulinukus pilkai rudos spalvos nusipirkau bigsmile.gif

Netyčia, bet viskas pagal paletę thumbup.gif Matyt, jau išeina galvoj neštis savo spalvas lotuliukas.gif

Beje, o man mustard patinka ir net labai ji mane vilioja. Reiks užsiimt jos apgyvendinimu mano spintoje biggrin.gif

p.s. Noa, knygos jau pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 14, 20:07)
p.s. Noa, knygos jau pas mane  mirksiukas.gif

Tai užtai, kad iš centrinio pašto, man atrodo biggrin.gif
Ką tu su jom veiksi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 14, 19:22)
Tai užtai, kad iš centrinio pašto, man atrodo biggrin.gif
Ką tu su jom veiksi? biggrin.gif

Tas dėdė buvo ne tik vietinis grafas, bet ir didis fotografas wink.gif Tad viena bus man, nes aš mėgstu vis pavartyti albumus. Na o kitą draugei padovanosiu, nes ji vis šnekėjo kaip nori. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 11 14, 20:35)
Tas dėdė buvo ne tik vietinis grafas, bet ir didis fotografas wink.gif

A, va čia kame reikalas biggrin.gif Grafas ir fotografas - tai kaip modelis ir fotomodelis? biggrin.gif
Atsakyti