QUOTE(bytte @ 2013 11 14, 10:57)
Aš apie Chromčenka mąstydama kažkaip irgi Graužinienę prisimenu. Ir dėl akinių labai sutinku. Gi jos akiniai lenda į priekį, fig veido besimato, ir jokio skirtumo kaip ta juoda su oda ir akim žaidžia, ji žaidžia su akinių rėmais. Aš pati kažkada matavausi tokius akinius, tai MB labai užprotestavo - mol tavo gražaus veido nebesimato, vieni akiniai. Tai jai jau diedai tai pastebi...
A šiaip jin ma rots ne joks laitas, ana matyt kokia cool summerė plaukus nusibalinus, nes šilumos pas ją nė lašo... tai bando į žiemas tokiu būdu migruot, o gal ir yra cool winter kokia.
O gyvenime...
nu ir kur grožis?
Aš pastebėjau, kad čia Vilniuj labai mada tuos akinius į priekį. Ir tikrai - kuo negražesnis žmogus, tuo jie geriau veikia. Mano supratimu, ryškūs akiniai veidui paslėpti tinka puikiai. Tik jie optimalu tada, kai natūralus veidas už juos prastesnis
Jei natūralus veidas gražesnis už akinius, tada galima bandyt suktis su natūraliom spalvom
Man ta Chromčenka kitkuo žavi. Va mes čia sėdim ir dėsliojam - tu čia tokia, tau tokia spalva, o tu anokia, tau ta spalva ni, o kitokia geriau. taisyklės tokios, sėdėk taisyklėse. O ji, jei sėdėtų taisyklėse, būtų išvis niekas. Tokio vaizdo bobai į madas? Nejuokinkit, sakytų bet kas, moterie, pasižiūrėk į veidrodį, tau nė chirurgas nepadės, o ji į madas, gal iškart į VS angelus??? nebent, sakytų, gali dizainere būt, bet daugiau tai jau niekuo, ir tai stenkis publikos negąsdint, kai po madų demonstravimo nusilenkt eisi.
O ji? Va tau prašom. Sulaužė viską, ką galėjo, matomai - nepatiko jai, ir dabar krūva žmonių ją sieja su mada pirmiausia ir laiko visai gražia boba!
Ot teip vat reikia išeičių ieškot!
O ta gatvės foto, man atrodo, iš esmės nevykus. Aš, aišku, nuo mis europos toli, bet laikau save iš veido kažkiek gražesne už Chromčenką ir Graužinienę. Bet tikrai tokioj foto atrodyčiau baisiai baisiai... Graužinienė su Juozuko makijažu mane aplenktų visiškai
O apie pačią Graužinienę - man atrodo, jai be prošvaisčių. Ji gali būti nebent labai faina. Va, kaip kokia Larisa Kalpokaitė - jei ji turėtų Graužinienės išvaizdą, man regis, vis viena visi manytų, kad ji faina! Niekad niekas nėr pasakęs, kad ji ten per sena, ar per stora ar kažkokia, ji visada pati ta. O Graužinienę norisi ir pakūdint, ir išoperuot, ir aplamai išjungt lauk iš TV ir nežiūrėt, nes jai padėt niekuo negalima
Negraži arši boba
Bent jau įvaizdis toksai.