Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Mėgstu visas tokias spalvines variacijas wub.gif
iš osinkos į tą pačią spalvinę gama... vasara cool.gif
...šalis
ir prisiminiau LinaGustę - vasara, jos akys...
Papildyta:
...ir Nikole Kidman visai mergaitė dar. Va kokiais plaukais... ką mažai pas mumi tokių mergaičių?
Atsakyti
Dar radau vat tokį ratą, manau jį gerai temos pradžioje įdėt
user posted image
Atsakyti
Kad man tas ratas kažkoks neteisingas atrodo. Pagal jį pavasaris visas pastelinis, o ruduo - ryškus. O realiai tai atvirkščiai! Pavasaris ryškus, ruduo tik tamsus!
Be ryšio. Kaip pavasariui pagal jį rengtis? Raudonai ir geltonai? dry.gif

Ir išvis. Kodėl Chromčenkai juodą galima, o man ne?! dry.gif
Ir ją visi giria, kaip gražiai atrodo dry.gif
Po teisybei, ir man visai nieko biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 lapkričio 2013 - 15:35
QUOTE(bytte @ 2013 11 13, 11:22)
...šalis
ir prisiminiau LinaGustę - vasara, jos akys...

Jau tas šalis koks fainas.....
Kaip smagu, kad vis mane prisimenate biggrin.gif
Na bet žiūriu aš į tas akis - maniškės kitokios spalvos g.gif Čia lyg ir į mėlynumą, o mano į žalumą g.gif
user posted image
Atsakyti
Dar radau viena testuka nusistatymui pagal charakteringas tipu spalvas. Tai bus penktas. smile.gif

1. http://galadarling.c...ecovering-goths

2. http://www.thechicfa...analysis-2.html

3. http://www.prettyyou...zeyourself.html

4. Tipu testavimo spalvos, eilės tvarka: rudeniui, vasarai, pavasariui, žiemai
user posted image

5. Kuri is siu keturiu tinka graziausiai pridejus prie veido (be makiazo).
Is virsaus i apacia pavasaris (lasisine arba persikine, turi buti svari, gyva spalva), ruduo (oranzine, labiau link rudziu spalvos traukianti), vasara (pilkai rozine), ziema (astriai rozine, ryski)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

is cia http://www.izuminki....ipy-vneshnosti/
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 11 13, 16:32)
Kad man tas ratas kažkoks neteisingas atrodo.

Ir ją visi giria, kaip gražiai atrodo dry.gif

Man irgi, g.gif nes truksta melynos siltu spalvu paletese. Kad paskui atejusios i tema naujokes neliktu su "akmens amziaus" informacija jog siltos tai geltona raudona oranzine, o saltos tai melyna zalia violetine. unsure.gif

Zmones kai giria tai labai daznai giria pati stiliu, efekta drabuzio kuri jie mato, bet ne pati zmogu. smile.gif Ir dar pabandyk pasakyt kad tavo bruozai pasislepia po tais efektais, tai sakys, taigi pasiryskint ir gali laisvai devet! O ko tu negali? Visos gali, va pasitempia, pasidazo ir eina ryskios. Ka tu prastesne? Nu mazdaug tokiam lygmeny. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 lapkričio 2013 - 20:14
QUOTE(Hiver @ 2013 11 13, 20:36)
Zmones kai giria tai labai daznai giria pati stiliu, efekta drabuzio kuri jie mato, bet ne pati zmogu. smile.gif Ir dar pabandyk pasakyt kad tavo bruozai pasislepia po tais efektais, tai sakys, taigi pasiryskint ir gali laisvai devet! O ko tu negali? Visos gali, va pasitempia, pasidazo ir eina ryskios. Ka tu prastesne? Nu mazdaug tokiam lygmeny. biggrin.gif

Bet tu pasižiūrėk, čia yra labai gudru.

Gi realiai jinai yra tikrai grožiu nespindinti, veiduku jos Dievulis neapdovanojo. Nafiga jai tuos bruožus ryškint? Jinai kaip tik, užsideda stilingus akinius, pasirenka ryškius papuošalus, juoda/balta - paties veido niekas ir nemato. Ir niekam nereikia biggrin.gif Yra stilius, geras bendras vaizdas, panorės užsimaskuot - nusiims akinius, apsivilks rudą golfą su džinsais, ir psio! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 13, 20:46)

Gi realiai jinai yra tikrai grožiu nespindinti, veiduku jos Dievulis neapdovanojo. Nafiga jai tuos bruožus ryškint? Jinai kaip tik, užsideda stilingus akinius, pasirenka ryškius papuošalus, juoda/balta - paties veido niekas ir nemato. Ir niekam nereikia biggrin.gif Yra stilius, geras bendras vaizdas, panorės užsimaskuot - nusiims akinius, apsivilks rudą golfą su džinsais, ir psio! biggrin.gif

Vel issiskiria mudvieju politikos siuo klausimu. biggrin.gif

Tarkim, as traktuoju tai kaip nepagarba savo pacios tikrajam AS. angel_not.gif

Papildyta:

Ziuriu pirmi du kazkaip neteisingai isikele. Pataisau:

1. http://galadarling.c...ecovering-goths

2. http://www.thechicfa...analysis-2.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 lapkričio 2013 - 20:23
QUOTE(Hiver @ 2013 11 13, 21:09)
Vel issiskiria mudvieju politikos siuo klausimu. biggrin.gif 

Tarkim, as traktuoju tai kaip nepagarba savo pacios tikrajam AS. angel_not.gif

Nu gal ir nepagarba, nesiginčiju. O kad tas tikrasis AŠ pats kaltas, ko jis negražus biggrin.gif Tai už ką jį, ožį, gerbt biggrin.gif Jį maskuot reikia!

Nu žiūrėk, turi boba, tarkim, mažus papus. Tai jinai užsideda liemenuką paturbintą +5 size, ir sau graži eina! Arba turi baisų celiulitą. Maunasi sijoną iki kelių, iškirptę iki bambos, ir vėl eina visa graži. Tai ar čia nepagarba tikrajam AŠ? Čia maskuotė biggrin.gif Čia iš esmės pagalba jam, kad apie jį kiti blogai nemanytų biggrin.gif

O ką dabar ji kalta, kad jos veidas negražus? Irgi maskuoja, kaip gali, ir va, gerai išeina. Graužinienė irgi galėtų biggrin.gif
Atsakyti
5. Kuri is siu keturiu tinka graziausiai pridejus prie veido (be makiazo).
Is virsaus i apacia pavasaris (lasisine arba persikine, turi buti svari, gyva spalva),  ruduo (oranzine, labiau link rudziu spalvos traukianti), vasara (pilkai rozine), ziema (astriai rozine, ryski)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

is cia http://www.izuminki....ipy-vneshnosti/

Na iš pasiūlytų variantų man kažkaip kad labai tiktų, tai nė viena g.gif Radau tarpinį variantą, light orange thumbup.gif Jei teisingai suprantu, tai pavasariui, bet va kuriam g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 13 lapkričio 2013 - 20:42
QUOTE(Noa @ 2013 11 13, 19:46)

Nu žiūrėk, turi boba, tarkim, mažus papus. Tai jinai užsideda liemenuką paturbintą +5 size, ir sau graži eina! Arba turi baisų celiulitą. Maunasi sijoną iki kelių, iškirptę iki bambos, ir vėl eina visa graži. Tai ar čia nepagarba tikrajam AŠ? Čia maskuotė biggrin.gif Čia iš esmės pagalba jam, kad apie jį kiti blogai nemanytų biggrin.gif

O ką dabar ji kalta, kad jos veidas negražus? Irgi maskuoja, kaip gali, ir va, gerai išeina. Graužinienė irgi galėtų biggrin.gif

Nu nu... apie bobas mažais papais arba gerai arba nieko biggrin.gif . Aš turiu mažus ir nemanau kad man kažko Dievulis neapdovanojo... aš šiuo klausimu tik vardan galimybės, kad dukra bus didžiakrūtė nuomonę pakeičiau. Visad maniau, kad didelėm krūtim Dievulis nubaudžia... kokia čia dovana, jai ją tambyt reik, svorio optiškai prideda, jai ne +5, tai kokius +2 tikrai... plius nematau jokio grožio didelėje krutinėje be liemenėlės... koks tadu skirtumas tarp mažakrūtės su įdėklais bei didžiakrūtės su papinyku, abi papinykus nusiėmusios įgauna visai kitą vaizdą... Arba aš visai durna ir šiuolaikinių moterų didelės krutinės visai kitokios, nei mano paauglystėj. Ibo aš bobležį augus... ir labai neigiamą nuomonę apie tai turiu. Taip kad, kas vienam pliusas, kitam minusas.
Aišku celiulitas, kreivi išpuvę dantys, kreiva nugara ir panašūs defektai susiję su sveiku stipriu, dauginimuisi tinkamu individu mūsų visuomenėj maskuotini... bet visa kita labai kultūriškai įtakotas reikalas. Ir klausimas ar Chromčenka tikrai yra pasirinkusi patį optimaliausę savo gražesniam atrodymui variantą.

Aš apie Chromčenka mąstydama kažkaip irgi Graužinienę prisimenu. Ir dėl akinių labai sutinku. Gi jos akiniai lenda į priekį, fig veido besimato, ir jokio skirtumo kaip ta juoda su oda ir akim žaidžia, ji žaidžia su akinių rėmais. Aš pati kažkada matavausi tokius akinius, tai MB labai užprotestavo - mol tavo gražaus veido nebesimato, vieni akiniai. Tai jai jau diedai tai pastebi...
A šiaip jin ma rots ne joks laitas, ana matyt kokia cool summerė plaukus nusibalinus, nes šilumos pas ją nė lašo... tai bando į žiemas tokiu būdu migruot, o gal ir yra cool winter kokia.
user posted image
O gyvenime... nu ir kur grožis?

Atsakyti
Kaip mane nervina ta mustard spalva
user posted image

Ji iš esmės man baisi, o ji man tipo tikti turi. Nu niekam ji netinka, nes negraži. Nebent su kokiais bordo papildais.

Dėl Chromčenka sutinku - duomensy meoteriškės nekokie, bet ji puikiai maskuojasi po akiniais ir kt aksesuarais. Be jų ji atrodytų kaip Graužinienė. Aišku, kompleksija pas ją dėkingesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 14 lapkričio 2013 - 10:12
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 13, 18:40)
Jau tas šalis koks fainas.....
Kaip smagu, kad vis mane prisimenate  biggrin.gif
Na bet žiūriu aš į tas akis - maniškės kitokios spalvos  g.gif  Čia lyg ir į mėlynumą, o mano į žalumą  g.gif
[/img][/url]

Nu jos akys šiaip rudos, tas testinis popierėlis toks rusvas su nedideliu kiekiu žalumo... o jūsų tai žalesnės, sakyčiau šiltos žalios tiesiog... kaip pavyzdį dėjau dėl akies obuolio ir rainelės santykio, ir kad šiltos. Nu kad va ir tokių vasarų būna... nes jums man kaip žiemai labai daug ??? neįsivaizduoju jūsų su ruel blue spalva schmoll.gif
Nebent atmest šaltą variantą, ir prieiti nuomonės, kad jūsų oda objektyve šaltėja...
Papildyta:
Už Graužinienę baisesnių nėr schmoll.gif ... akys mažos, užkritusios, dar ir išorinis kampas nuleistas žemyn... tokias akis išdažyt - aukštasis pilotažas... šniobelis ilgas... prie viso to buldogo žandai... nu ir krūtinė... įsivaizduojat jai tuos bidonus išleist iš papinyko...
Aišku svori numetus, liktų zosė ilganosė... tada truputuka chirurgai padirbėtų... pakeltu akių vokus, nutysusį pasmakrį... nosį patrumpintų... nu ir šo, būt kaip Kristutė gal net. O kas čia žino kiek ta chromčenko ko sau darės... sako gero chirurgo darbo nesimato, pvz Orbakairtė.
Atsakyti