O JUS NERTUS RUBUS LYGINAT?
Dažniausiai - ne.Priklauso nuo siūlų sudėties ir rašto.
Aš dabar daug tokių neriu
o as pagalvojau, kad tokiais spalvotais drugeliais butu galima papuost dukrytes kambary senas uzuolaidas tik siuliukus tikriausiai reiketu rinktis labai plonus
Papuošiu pliką stalą aplink vazą. Kai nusibos gal dar kur pritaikysiu.
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 30, 22:14)
Papuošiu pliką stalą aplink vazą. Kai nusibos gal dar kur pritaikysiu.
Aš tai jau pasipuošiau , prisinėriau spalvotų drugelių po to surikiavau kaip man atrodė gražu...... tai dabar turiu tokią vasarišką vasarišką staltiesėlę gaila, neturiu fotiko
QUOTE(vvile @ 2006 07 01, 17:04)
Aš tai jau pasipuošiau , prisinėriau spalvotų drugelių po to surikiavau kaip man atrodė gražu...... tai dabar turiu tokią vasarišką vasarišką staltiesėlę gaila, neturiu fotiko
tikrai gaila kad neturi, bet gal kada
as tai ne drugeliu buvau prisinerusi,o gelyciu is irisiuko maisyto su auksiuku..ir jom aplipdziau tokia stikline,gana auksta,lygia vaza..na tokia nuobodi paprasto stiklo vaza buvo,o dabar oho kaip atrodo,labai pavasariska tokia..
QUOTE(Aurum @ 2006 07 01, 21:49)
as tai ne drugeliu buvau prisinerusi,o gelyciu is irisiuko maisyto su auksiuku..ir jom aplipdziau tokia stikline,gana auksta,lygia vaza..na tokia nuobodi paprasto stiklo vaza buvo,o dabar oho kaip atrodo,labai pavasariska tokia..
O tai gal tu nuotraukyte turi- vaizdas viska pasako, o zodziai tik fantazuoti gali
vat sitos nuotraukos neturiu... jei kada iseis idesiu,na man tai bent patinka..kitiems ir neblogai atrodo..bent jau taip sako,tai gal tai tiesa...