Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Sveikutės. Aš taip pat labai mėgstu su vašiuku rankoje praleisti nemažai laiko tongue.gif Tik deja nemoku Jums nuotraukyčių įkelti blush2.gif
Atsakyti
O JUS NERTUS RUBUS LYGINAT?
Atsakyti
Dažniausiai - ne.Priklauso nuo siūlų sudėties ir rašto.
Atsakyti
Aš dabar daug tokių neriu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o as pagalvojau, kad tokiais spalvotais drugeliais butu galima papuost dukrytes kambary senas uzuolaidas g.gif tik siuliukus tikriausiai reiketu rinktis labai plonus
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 30, 20:05)
Aš dabar daug tokių neriu  biggrin.gif
user posted image

O ka darysi?
Atsakyti
Papuošiu pliką stalą aplink vazą. Kai nusibos gal dar kur pritaikysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 30, 22:14)
Papuošiu pliką stalą aplink vazą. Kai nusibos gal dar kur pritaikysiu. biggrin.gif

bigsmile.gif Aš tai jau pasipuošiau tongue.gif , prisinėriau spalvotų drugelių po to surikiavau kaip man atrodė gražu...... tai dabar turiu tokią vasarišką vasarišką staltiesėlę tongue.gif blush2.gif gaila, neturiu fotiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvile @ 2006 07 01, 17:04)
bigsmile.gif  Aš tai jau pasipuošiau  tongue.gif , prisinėriau spalvotų drugelių po to surikiavau kaip man atrodė gražu...... tai dabar turiu tokią vasarišką vasarišką staltiesėlę  tongue.gif  blush2.gif  gaila, neturiu fotiko  verysad.gif

tikrai gaila kad neturi, bet gal kada ax.gif
Atsakyti
as tai ne drugeliu buvau prisinerusi,o gelyciu is irisiuko maisyto su auksiuku..ir jom aplipdziau tokia stikline,gana auksta,lygia vaza..na tokia nuobodi paprasto stiklo vaza buvo,o dabar oho kaip atrodo,labai pavasariska tokia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurum @ 2006 07 01, 21:49)
as tai ne drugeliu buvau prisinerusi,o gelyciu is irisiuko maisyto su auksiuku..ir jom aplipdziau tokia stikline,gana auksta,lygia vaza..na tokia nuobodi paprasto stiklo vaza buvo,o dabar oho kaip atrodo,labai pavasariska tokia.. 4u.gif

O tai gal tu nuotraukyte turi- vaizdas viska pasako, o zodziai tik fantazuoti gali biggrin.gif
Atsakyti
vat sitos nuotraukos neturiu... cray.gif jei kada iseis idesiu,na man tai bent patinka..kitiems ir neblogai atrodo..bent jau taip sako,tai gal tai tiesa... g.gif
Atsakyti