Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(egluzei @ 2006 06 23, 14:33)
kazkada klausiau mamyciu kaip iskrakmolinti skrybelaite, ir sulaukiau nemazai patrimu. Aciu visiems.
O dabar pasirodysime, skrybelaites ir ju savininkes (deja, krakmolinti tenka po 2k dienoje, nes "devetojos" labai meistriskai ir greitai "bryliukus" moka sulankstyti lotuliukas.gif ):
Su skrybelytemis
su kepurytemis
su kitomis kepurytemis smile.gif
su pavasarinemis kepurytemis
su rudeninemis kepurytemis
nuogos smile.gif smile.gif smile.gif

Laaaaabaaaaiiiiii grazios kepurytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jau modeliuku grazumas wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komplimentus aciuks.gif (demesio niekada nebuna per daug, ypac moterims, ar ne? Tad nuosirdiai dziaugiuosi, kad patiko ir mano darbo vaisiai ir mano +vyro wink.gif aciuks.gif )
Atsakyti
tikrai labai labai grazios skrybelaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Super grazios kepurytes. Pagyrimai nerejai 4u.gif
Atsakyti
pasikartosiu blush2.gif

neriu va tokį va...
user posted image

Ir sustojau g.gif nežinau kaip nugaroj turėtų būti: petnešėlės ar surišti per kaklą?
Ir kaip tas gėles prie kaklo megzti? Iš kart prinerti nesigauna g.gif

Atsakyti
manau turetu buti taip kaip priekyje uzpildyta ir gal kokia sagute uzsegimas padarytas, kad be problemu galva tilptu mirksiukas.gif as bent jau taip daryciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2006 06 26, 10:48)
manau turetu buti taip kaip priekyje uzpildyta ir gal kokia sagute uzsegimas padarytas, kad be problemu galva tilptu  mirksiukas.gif as bent jau taip daryciau  4u.gif

Net nepagalvojau ax.gif bet jau priekyje tą tinklelį tik iš ketvirto karto normaliai nunėriau blush2.gif tai dar jei nugaroj doh.gif Vis labiau linkstu prie petnešų g.gif
Atsakyti
Labai grazus modeliukas...tai ir pabandyk su petnesom,gal viskas bus gerai...gal ja nugaroje sukryziuoti reikia smile.gif
Atsakyti
Sveikutės! Labai patinka rankdarbiai, tačiau pati nieko nemoku, tik truputi megzti. Labai norečiau ko nors išmokti. Gyvenu Klaipėdoje, bet niekur nerandu jokių rankdarbių kursų. Jei galit padėkit!!!!!!!!!!!! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olyte_nikutis: 27 birželio 2006 - 16:31
QUOTE(ReginaP @ 2006 06 26, 23:51)
Labai grazus modeliukas...tai ir pabandyk su petnesom,gal viskas bus gerai...gal ja nugaroje sukryziuoti reikia smile.gif

Nu, nusinėriau petnešas. ax.gif Kadangi tinklelis man išėjo platesnis nei nuotraukoj, tai kryžiavus gali neišsitempti. Šiaip labai neblogai žiūrisi blush2.gif Dabar su tom gėlėm kapstysiuos lotuliukas.gif nors... iš esmės galima jų ten ir nedėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 27 birželio 2006 - 18:04
QUOTE(liniokas @ 2006 06 27, 19:03)
Nu, nusinėriau petnešas. ax.gif  Kadangi tinklelis man išėjo platesnis nei nuotraukoj, tai kryžiavus gali neišsitempti. Šiaip labai neblogai žiūrisi  blush2.gif Dabar su tom gėlėm kapstysiuos  lotuliukas.gif nors... iš esmės galima jų ten ir nedėt...

Tai baigus būtinai pasirodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 06 28, 10:45)
Tai baigus būtinai pasirodyk  mirksiukas.gif

Neturiu kuom nufotkinti verysad.gif
Atsakyti