Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 11:28)
O kaip tai galima padaryti? Niekad nesu bandžiusi ir neįsivaizduoju, kaip. Nebent apmezginėti po dalį gėlytės žemais stulpeliais g.gif

lygiai taip pat kaip ir antroji gėlytė neriamos sekančios kitos, t.y. nuneriama gan ilga pynelė, iš kurios formuojamas skrituliukas, antroji eilė ir pusė trečios eilės ir t.t. Pabaigoj neriamos tik trečios eilės puskrituliai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 06 14, 17:41)

Susiena, nerealiai! thumbup.gif super viskas! pavoksiu kokia minti, reikia irasyti i eile tik, nes nespeju visko, ka noriu... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

aš dar tik pradedančioji ax.gif

labai norėčiau schemeles vaikui kepuryte pavasariui nunert ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir ne mamos 4u.gif Senai žiūrinėju šį puslapį, bet pa kol kas pasyviai blush2.gif Tiek grožybių čia pridedat, ir kiek suprantu paskui įgyvendinat - pasaka thumbup.gif Aš tai apsiriboju pa kol kas tik servetėlių nėrimu, nors šitas užsiėmimas patinka, bet didesnių daiktų dar kažkaip nesiryžtu pradėt, o gal ir vertėtų. Atrodo pritrūksiu kantrybės didelius darbus darydama... g.gif Per kiek laiko jūs merginos nuneriat pavyzdžiui palaidinukę be rankovių?
Atsakyti
QUOTE(_vetra_ @ 2007 03 12, 10:34)
Atrodo pritrūksiu kantrybės didelius darbus darydama...  g.gif Per kiek laiko jūs merginos nuneriat pavyzdžiui palaidinukę be rankovių?

Jei kablį pagauni, o tai dažnai būna, kai sau neri, tai greitai; aš neturiu laiko labai daug sėdėt ir nerti, bet prie teliko kada kiurksau tai be rankoviu palaidinė - 1 sav arba 2. Tiek pat ir sijonas ne per platus iki kelių laiko neriamas. Priklauso nuo nėrimo tempų. Pradėk svarbiausia ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai dažnai pritrūkstu kantrybės ir padedu darbelį į šoną, o po to arba užbaigiu, arba ardau, nes jau nebepatinka doh.gif Kai daug rankdarbių vienu metu tai net nežinau ko griebtis visko noriu lotuliukas.gif Jau siūlų pardėj klausia kuom šįkart užsiimsiu lotuliukas.gif Priešpaskutinį kartą ėjau biseriui medžiagų, šią savaitę ėjau nėrimui siūlų, o tikriausiai ryt eisiu veltiniui lotuliukas.gif

Iki nėštumo tai visai nieko neužbaigdavau, tik pradėjau, bet matyt vaikelis išmokė kantrybės, todėl jau pradėjau užbaiginėt darbus thumbup.gif

O per kiek laiko padarau tai neaišku, nes būna kad užmetu darbelį, imuos kito. o kartais darau kol padarau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 12, 17:41)
Aš tai dažnai pritrūkstu kantrybės ir padedu darbelį į šoną, o po to arba užbaigiu, arba ardau, nes jau nebepatinka  doh.gif Kai daug rankdarbių vienu metu tai net nežinau ko griebtis visko noriu  lotuliukas.gif Jau siūlų pardėj klausia kuom šįkart užsiimsiu  lotuliukas.gif Priešpaskutinį kartą ėjau biseriui medžiagų, šią savaitę ėjau nėrimui siūlų, o tikriausiai ryt eisiu veltiniui  lotuliukas.gif

Iki nėštumo tai visai nieko neužbaigdavau, tik pradėjau, bet matyt vaikelis išmokė kantrybės, todėl jau pradėjau užbaiginėt darbus  thumbup.gif

O per kiek laiko padarau tai neaišku, nes būna kad užmetu darbelį, imuos kito.  o kartais darau kol padarau  lotuliukas.gif

CIA TRUPUTI NE I TEMA,O JURBARKE AR VELTINIUI VILNOS PRIKTI YRA?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 03 12, 19:21)
CIA TRUPUTI NE I TEMA,O JURBARKE AR VELTINIUI VILNOS PRIKTI YRA?

Jau yra mirksiukas.gif Aš dar nemačiau, bet sakė kad yra, rytoj eisiu patikrint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 12, 20:45)
Jau yra  mirksiukas.gif Aš dar nemačiau, bet sakė kad yra, rytoj eisiu patikrint  ax.gif 

Kai suzinosi butinai pranesk, kas tenm kaip
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2007 03 13, 11:53)
Kai suzinosi butinai pranesk, kas tenm kaip

Aš mačiau audiniuose Kauno g. mirksiukas.gif pažiūrėk rolleyes.gif
Atsakyti
čia jūs iš Jurbarko ar kaip g.gif Dovesa tai kiek pamenu lyg ne, o tu Gyvate g.gif
Buvau šiandien pažiūrėt, tai kauno g. audiniuose yra po 3 lt, bet spalvos tai man nelabai, norėjau ryškių ax.gif O šiandien "Idėja"išvažiavo prekių ir sakė vilnos parsiveš, tia jei ryt su oru viskas thumbup.gif eisiu ir ten pažiūrėt, nes man reikia ryškiai žydros doh.gif

Sorry visų už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 13, 17:08)
čia jūs iš Jurbarko ar kaip  g.gif Dovesa tai kiek pamenu lyg ne, o tu Gyvate  g.gif
Buvau šiandien pažiūrėt, tai kauno g. audiniuose yra po 3 lt, bet spalvos tai man nelabai, norėjau ryškių  ax.gif O šiandien "Idėja"išvažiavo prekių ir sakė vilnos parsiveš, tia jei ryt su oru viskas  thumbup.gif eisiu ir ten pažiūrėt, nes man reikia ryškiai žydros  doh.gif
Sorry visų už  poster_offtopic.gif

iš iš ... mirksiukas.gif bent aš ax.gif
Atsakyti