Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(tolima @ 2007 03 05, 21:34)
Jau kelinta diena parlekus is darbo narsau internete del tu geleliu sujungimo, ir taip neriu, ir kitaip, atsispausdinau lapus su schemom, jau rodos, asilui turetu buti aisku, kaip sunert, bet vistiek doh.gif  smegenu nepraeinamumas, niekaip nesuprantu, kaip kita rozele nert nuo centro,  doh.gif . Paprasiau anytos issiaiskint tas schemas, dar bendradarbe prikabinau, paziuresim, kas ka nugales, as gelytes, ar jos mane is kantrybes isves

o tu jas bandai nerti nenutraukus siūlo?
Atsakyti
jo, bet nesigauna, kazkaip reikia vienos puse nunert, paskui kitos gabaliuka, paskui grizt kazkokiu budu, zodziu, prakaita braukiu
Atsakyti
O man atrodo, kad reiketu nutraukti siula. Kiekviena gelyte pradeti nauju siulu nuo vidurio, bet kai neri paskutine eile, tada prikabini kitas gelytes. Kad ju susiuvinet nereiketu.
Bent as taip bandyciau... blush2.gif
Ech, tos gelytes ir mano ilgoj eilej laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2007 03 05, 21:44)
jo, bet nesigauna, kazkaip reikia  vienos puse nunert, paskui kitos gabaliuka, paskui grizt kazkokiu budu, zodziu, prakaita braukiu

mastau.gif o kokiu tikslu gaili siūlą nukirpt? Tik todėl, kad vėliau galima būtų išardyt tikrai nebandyčiau nugalėt tas gėleles wink.gif
Atsakyti
Na faktas, kad nelabai daug pritaupysit siūlo, jo nenukerpant doh.gif
Nuneri gėlytę, tada nukerpi siūlą. Neri antrą gėlytę ir ją paskutinėje eilėje jungi prie pirmosios. Tada vėl pabaigus ir prijungus nukerpi siūlą. Kai neri trečią gėlytę, ją jau jungi prie tų dviejų sujungtų. Ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2007 03 05, 22:44)
jo, bet nesigauna, kazkaip reikia  vienos puse nunert, paskui kitos gabaliuka, paskui grizt kazkokiu budu, zodziu, prakaita braukiu

unsure.gif Taip niekaip nenunersi. Reikia kirpti siūlą kaskart kai baigi kiekvieną gėlytę.
Atsakyti
http://lodia.ru/foru...e...si&img=1061

o cia kaip? man rods, nenutraukiant siulo?
Atsakyti
Siūlas nenutrauktas, bet sumegztos tik dvi gėlytės. Norint primegzti dar vieną, siūla reikia nutraukti.
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2007 03 06, 10:33)
http://lodia.ru/foru...e...si&img=1061

o cia kaip? man rods, nenutraukiant siulo?

biggrin.gif ojei, čia tik galimi motyvų jungimo būdai parodyti. Tarkim gėlytė bus ne iš trijų eilių, o daugiau ir vėl galvą laužysi, kaip detales sujungti? ( nebent čia jau principo reikalas, o šiaip - neprivaloma wink.gif )
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 10:36)
Siūlas nenutrauktas, bet sumegztos tik dvi gėlytės. Norint primegzti dar vieną, siūla reikia nutraukti.

na nea, čia tik pavyzdy dvi sujungtos, esu mačius kur visa eilė gėlyčių nenutraukiant siūlą sujungta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 03 06, 11:39)
na nea, čia tik pavyzdy dvi sujungtos, esu mačius kur visa eilė gėlyčių nenutraukiant siūlą sujungta wink.gif

O kaip tai galima padaryti? Niekad nesu bandžiusi ir neįsivaizduoju, kaip. Nebent apmezginėti po dalį gėlytės žemais stulpeliais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žana B @ 2007 03 05, 22:06)
labas merginos 4u.gif  turiu dideli prasyma gal kas turit vaikiskus nertus drabuzius su shema vasarai (kriksto ar ka panasaus) nes nerti moku bet pagal chema  blush2.gif

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Zana B, perziurek vaiksku modeliu tema, ten tikrai buvo ax.gif
Atsakyti