Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(Misty @ 2007 02 28, 16:02)
mezgama tik gerojoje puseje

O tai kaip nuimti tas akis, kad vel jas uzdeti. Nezinau ar aiskai paklausiau doh.gif
Atsakyti
Tai kad juo neriama tik iš gerosioss pusės....neriant pirmą eilę visos akys surenkamos ant to vąšelio, o kitoje eilėje išneriama ir taip toliau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:nežinau ar aiškiai paaiškinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 28 vasario 2007 - 15:12
QUOTE(laguna @ 2007 02 28, 16:09)
O tai kaip nuimti tas akis, kad vel jas uzdeti. Nezinau ar aiskai paklausiau  doh.gif

is pradziu akis surenki ant vaselio (paneles Prym idetoje schemoje labai aiskiai matosi), o tada neri zemu stulpeliu per kiekvienas dvi akis... Nemoku paaiskinti. doh.gif GAl kas schemute turit?
Atsakyti
Man rodos knygoj "Mezgimo menas" yra šio raštelio aprašymas. Jei nepamiršiu, rytoj įmesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 02 28, 16:17)
Man rodos knygoj "Mezgimo menas" yra šio raštelio aprašymas. Jei nepamiršiu, rytoj įmesiu  mirksiukas.gif

Taigi turiu ta knyga thumbup.gif , varau ziureti.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 02 28, 16:28)
Taigi turiu ta knyga  thumbup.gif , varau ziureti.

Na tai aš tada nesivarginsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Na išsiaiškinau: Jei kam reikes: 1 raštas: user posted image
user posted image

2 raštas: user posted image
user posted image
Atsakyti
merginos gal galit padėti ax.gif žinau, kad tikrai buvo nuorodu, kaip nerti ar megzti šuniukams, bet niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate24 @ 2007 03 05, 10:11)
merginos gal galit padėti  ax.gif  žinau, kad tikrai buvo nuorodu, kaip nerti ar megzti šuniukams, bet niekaip nerandu  doh.gif

jau radau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 02 28, 16:52)
Na išsiaiškinau: Jei kam reikes: 1 raštas:

kaip idomu, reiks mauti to tunisietisko vaselio pirkti biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif turiu dideli prasyma gal kas turit vaikiskus nertus drabuzius su shema vasarai (kriksto ar ka panasaus) nes nerti moku bet pagal chema blush2.gif
Atsakyti
Jau kelinta diena parlekus is darbo narsau internete del tu geleliu sujungimo, ir taip neriu, ir kitaip, atsispausdinau lapus su schemom, jau rodos, asilui turetu buti aisku, kaip sunert, bet vistiek doh.gif smegenu nepraeinamumas, niekaip nesuprantu, kaip kita rozele nert nuo centro, doh.gif . Paprasiau anytos issiaiskint tas schemas, dar bendradarbe prikabinau, paziuresim, kas ka nugales, as gelytes, ar jos mane is kantrybes isves
Atsakyti