Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(tolima @ 2007 02 28, 10:56)
Grazumelis thumbup.gif
Tik niekaip nedaeina, kaip tas gelytes sujungt. Ar reikia prinert pora simtu vienetu, nutraukiant siula, o paskui visas sunerinet kazkaip, ar galima nenutraukiant siulo jas nert?
Paaiskinkit tundrai.... blush2.gif

As tai bandau iskart sujungt neriant paskutine eilute, pasiziurek sujungimo budai, man labai paaiskejo is sios schemeles... Jei veliau pamatau, kad koki kampeli dar reiketu pakoreguot papildomai prijungiant, tai tiesiog su adata prisiuvu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2007 02 28, 10:56)
Grazumelis thumbup.gif
Tik niekaip nedaeina, kaip tas gelytes sujungt. Ar reikia prinert pora simtu vienetu, nutraukiant siula, o paskui visas sunerinet kazkaip, ar galima nenutraukiant siulo jas nert?
Paaiskinkit tundrai.... blush2.gif

gėlytės jungiamos štai taip mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

čia rasi daugiau panašių nėrinukų lotuliukas.gif
užsuk ČIA
Atsakyti

Megztukas mazei. Neriau tunisietisku vaseliu, man paciai galutinis rezultatas nelabai schmoll.gif siules, sujungimai nesigauna labai dailiai... doh.gif Matyt reikia kazkokiu gudrybiu sugalvoti ir dar pasipraktikuoti...

user posted image

user posted image
Atsakyti
o gal galima ir to gudriojo vašelio foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 02 28, 13:19)
gėlytės jungiamos štai taip  mirksiukas.gif

doh.gif o as tai jungt pradejau labai neskaiciuodama, nes is skirtingu dydziu motyveliai... bet vakar priejau isvados, kad reikia kazkokia sistema jungimo susikurt, nes jungiant belekaip tai s gausis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 02 28, 14:42)
Megztukas mazei. Neriau tunisietisku vaseliu, man paciai galutinis rezultatas nelabai schmoll.gif siules, sujungimai nesigauna labai dailiai... doh.gif Matyt reikia kazkokiu gudrybiu sugalvoti ir dar pasipraktikuoti...

Aš kažkada gavau Gerose akyse dovanų tą vąšelį ir aprašymą, kaip megzti, bet taip ir neradau laiko išbandyti. Ar ilgai užtrukai megzdama? Ar sudėtinga?
Man kažkaip super gražus neatrodo, tai ir neužsikabliavau. O tavo galutinis rezultatas tai kaip tik gražiai atrodo, spalvos suderintos ir pats raštas visgi kažkas naujo, neįprasto.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 28, 14:51)
o gal galima ir to gudriojo vašelio foto?  blush2.gif

Atrodo kaip virbalas, tik gale kabliukas. Toks vąšelio ir virbalo hibridas. Mezgama vienu įrankiu.
Radau foto:
user posted image
Ir kaip juo mezgama:
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 28 vasario 2007 - 14:07
As ta vaseli irgi dovanu gavau, pabandziau, visai patiko. Mezginys toks standus, lyg austas atrodo. Mezgasi tikrai nesudetingai ir gana greitai...

Keletas iliustraciju...

user posted image

Rastas is arciau
user posted image

Mezgimo procesas
user posted image
Atsakyti
Raštas tikrai lygus atrodo. Ir tinkamas sportiniam stiliuj. Reikės pabandyti. O kaip megztinio storis, panašiai kaip tokio pat numerio virbalais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 28 vasario 2007 - 14:08
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 28, 15:08)
Raštas tikrai lygus atrodo. Ir tinkamas sportiniam stiliuj. Reikės pabandyti. O kaip megztinio storis, panašiai kaip tokio pat numerio virbalais?

Panasiai, gal siek ties storesnis, bet tu vaseliu irgi ivairaus storio buna...
Atsakyti
ačiū labai, panašu, kad geras daiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Misty,2007 02 28, 15:06]
As ta vaseli irgi dovanu gavau, pabandziau, visai patiko. Mezginys toks standus, lyg austas atrodo. Mezgasi tikrai nesudetingai ir gana greitai...

Keletas iliustraciju...

user posted image

O kaip mezgama blogoji puse?
Atsakyti
[quote=laguna,2007 02 28, 15:58]
[quote=Misty,2007 02 28, 15:06]

Keletas iliustraciju...

user posted image

O kaip mezgama blogoji puse?
[/quote]

mezgama tik gerojoje puseje
Atsakyti