Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 23, 18:10)
O štai ir jis  lotuliukas.gif
Aišku po apačia kitus pasivilkus, nes nekaip atrodytų  lotuliukas.gif

O as is praktines puses paklaust norejau blush2.gif ar patogu sedet su jais? lotuliukas.gif nes juk "Maxi" siulai berods nesitampo..., tai kazkaip baisu, kad nusinersi, apsimausi, o po to neatsisesi lotuliukas.gif arba jei atsisesi, tai viska istampysi taip, kad atsistojus nebegraziai atrodys. Na zodziu, papasakok, kaip ten yra smile.gif
Atsakyti
sveikutes. savaitgali uzsidegiau kazka is gelyciu nerti... sumasciau kad a la sarafana... ax.gif jei bus labai ''kiauras'', nesiosiu ant kelniu... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
O čia gal iš lininių siūlų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 26, 14:32)
O čia gal iš lininių siūlų... g.gif

schmoll.gif nea, cia 30% vilnos... turetu siltas gautis toks, nes storokas gaunasi, bet dar issilygins, suminkstes... ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif

QUOTE(sizike @ 2007 02 26, 11:22)
O as is praktines puses paklaust norejau  blush2.gif ar patogu sedet su jais?  lotuliukas.gif nes juk "Maxi" siulai berods nesitampo..., tai kazkaip baisu, kad nusinersi, apsimausi, o po to neatsisesi  lotuliukas.gif arba jei atsisesi, tai viska istampysi taip, kad atsistojus nebegraziai atrodys. Na zodziu, papasakok, kaip ten yra smile.gif

Šiaip tai dar nesėdėjau ax.gif Nenaudoti dar lotuliukas.gif Bet aš padariau čiut čiut laisvesnius, viršuje įvėriau gumytę, kad nebūtų atvėpę, tai atrodo gan patogiai g.gif O ir šiaip aš jų neplanuoju viešai demonstruot, čia kaip apatiniai labiau, tokie link pižamos g.gif Sexy apatiniai tokie wub.gif Todėl kaip atrodys po kokiu rūbeliu nėra svarbu. O nėrinius gali paskui atitampyt atgal, jei praranda formą g.gif
Dar ir stringus nunėriau, ale neužsikrauna man photobucketas, negaliu įmest fotkės doh.gif
Atsakyti
Labai laukiam stringų fotkės clap.gif
Na ir suintrigai biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip sulaukiau šventės lotuliukas.gif Užkrovė photobucketą thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Kietai clap_1.gif
Ir darbelio daug mažiau nei šortams. blush-anim-cl.gif
Šaunuolė clap_1.gif
Atsakyti
Tai jau tikra šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nereiks nei pirkti ir vyrelį galėsi su gundyti. ax.gif
Atsakyti
sveikos, as vis gundausi nerti maudymuka ar triusikelius, bet vis uzsisoku ant didesniu mezginiu... blush2.gif
Atsakyti
Aš Vaidulika apakusi mirksiukas.gif , nu tikrai sex thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 27 vasario 2007 - 14:17
Grazumelis thumbup.gif
Tik niekaip nedaeina, kaip tas gelytes sujungt. Ar reikia prinert pora simtu vienetu, nutraukiant siula, o paskui visas sunerinet kazkaip, ar galima nenutraukiant siulo jas nert?
Paaiskinkit tundrai.... blush2.gif
Atsakyti