Vilniaus g. kitoj siūlų parduotuvėj nukainuoti tie Maxi, ir dabar išpardavimas po 8.5 Lt jei neapsimeluoju Kad 8 su kažkiek centų tai tikrai, bet tik gali būti, kad nelabai laisvai galima spalvas pasirinkti
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 21, 15:24)
Sveikos atėjau, pamačiau, panorėjau... tik kol kas neįgyvendinau...
reikėtų pabandyt o iš kokių siūlų geriausia nerti tokį parėdą , nes iki šiol tik visokius mažmožius nerdavau
reikėtų pabandyt o iš kokių siūlų geriausia nerti tokį parėdą , nes iki šiol tik visokius mažmožius nerdavau
O aš kaip tik tokią nėriau iš "senų močiutės siūlų", radau didelį kamuolį, spalva kaip paveikslėlyje ir pirmyn. Gavosi , bent jau man ir gerai nešiojasi.
Pasirodo siūlų su medvilne ir Vernitas gamina, 50 proc. medvilnės Nėriau ką tik iš jų, tik dar neskalbiau, reik pamatuot ir tada jau, bet pavyzduką išskalbiau tai jokių blogybių nepamačiau Labiausiai tai kanina patiko 100 gr., metrų nerašo, bet ko gero 400 kokie ir kaina 3.60 Lt
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 02 22, 14:00)
Aš iš Maxi siūlų nėriau su rankovėm trijų ketvirčių - tai trys kaip tik suėjo;
Kaune jų rasti tikrai galima bazėse - 10 lt kamuoliukas, "Geros akys" senamiesty - 11,99.
Kaune jų rasti tikrai galima bazėse - 10 lt kamuoliukas, "Geros akys" senamiesty - 11,99.
na, reiks kada iki Baziu nulekt...
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 14:18)
Pasirodo siūlų su medvilne ir Vernitas gamina, 50 proc. medvilnės Nėriau ką tik iš jų, tik dar neskalbiau, reik pamatuot ir tada jau, bet pavyzduką išskalbiau tai jokių blogybių nepamačiau Labiausiai tai kanina patiko 100 gr., metrų nerašo, bet ko gero 400 kokie ir kaina 3.60 Lt
Vernito tai siulai. turiu megztuka 50% medv, normaliai nesiojasi, skalbiasi ir t.t. ir pigus palyginus su tais visais importiniais...
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 14:18)
Yra ir 100% medvilnės. Mano mama iš jų mezga šiaip, aš nert nemėginau dar; bet mezginiai tai normaliai atrodo ir išskalbus ir su centrifuga netgi kai kuriuos pragręžus
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 15:18)
O kaip atrodo tie KANINA siuliukai? Kazkaip pirma karta girdziu.
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 22, 12:42)
Jeigu gėlytės mažytės, tai iš gėlyčių galima padaryti - gražiau bus vienodas raštas.
O man maikutei su petnešėlėmis užtenka 1 MAXI kamuolio. Daug kas priklauso nuo rašto - ar labiau kiaura, ar ne.
O man maikutei su petnešėlėmis užtenka 1 MAXI kamuolio. Daug kas priklauso nuo rašto - ar labiau kiaura, ar ne.
Ačiū
taip ir padariau, visai neblogai gavosi, liko tik apnerti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 22, 18:45)
Lauksim rezultato
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 02 22, 16:28)
O kaip atrodo tie KANINA siuliukai? Kazkaip pirma karta girdziu.
Norėjau parašyt kaina tik matyt pirštai susipainiojo O kas gavosi iš mano nėrimo iš vernito, tai pagyrūnuose įdėjau arba paraše pagal nuorodą
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 23, 11:40)
Norėjau parašyt kaina tik matyt pirštai susipainiojo O kas gavosi iš mano nėrimo iš vernito, tai pagyrūnuose įdėjau arba paraše pagal nuorodą
Aisku.
Na aš irgi pradėjau suknutę vasarai....ilgas darbelis laukia, nes iš plonų siūliukų...
o kiek siūlų sueis labai sunku apskaičiuos, nes ir nuo raštelio priklauso, jei kiauraraštinis raštas bliuskutei pustrumpėm rankovėm- siūlų gali užtekti tiek pat kiek ne kiauru raštu berankovei
l.faina stiuardese rožytė pas tave albume....reiks kada pabandyt
o kiek siūlų sueis labai sunku apskaičiuos, nes ir nuo raštelio priklauso, jei kiauraraštinis raštas bliuskutei pustrumpėm rankovėm- siūlų gali užtekti tiek pat kiek ne kiauru raštu berankovei
l.faina stiuardese rožytė pas tave albume....reiks kada pabandyt
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 23, 10:17)
Lauksim rezultato
O štai ir jis
Aišku po apačia kitus pasivilkus, nes nekaip atrodytų