Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Vilniaus g. kitoj siūlų parduotuvėj nukainuoti tie Maxi, ir dabar išpardavimas po 8.5 Lt jei neapsimeluoju blush2.gif Kad 8 su kažkiek centų tai tikrai, bet tik gali būti, kad nelabai laisvai galima spalvas pasirinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 21, 15:24)
Sveikos atėjau, pamačiau, panorėjau... tik kol kas neįgyvendinau...
reikėtų pabandyt g.gif  o iš kokių siūlų geriausia nerti tokį parėdą mastau.gif  , nes iki šiol tik visokius mažmožius nerdavau ax.gif

O aš kaip tik tokią nėriau iš "senų močiutės siūlų", radau didelį kamuolį, spalva kaip paveikslėlyje ir pirmyn. Gavosi thumbup.gif thumbup.gif , bent jau man ir gerai nešiojasi. 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo siūlų su medvilne ir Vernitas gamina, 50 proc. medvilnės rolleyes.gif Nėriau ką tik iš jų, tik dar neskalbiau, reik pamatuot ir tada jau, bet pavyzduką išskalbiau tai jokių blogybių nepamačiau g.gif Labiausiai tai kanina patiko bigsmile.gif 100 gr., metrų nerašo, bet ko gero 400 kokie ir kaina 3.60 Lt
Atsakyti
QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 02 22, 14:00)
Aš iš Maxi siūlų nėriau su rankovėm trijų ketvirčių - tai trys kaip tik suėjo;  ax.gif
Kaune jų rasti tikrai galima bazėse - 10 lt kamuoliukas, "Geros akys" senamiesty - 11,99.

na, reiks kada iki Baziu nulekt... ax.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 14:18)
Pasirodo siūlų su medvilne ir Vernitas gamina, 50 proc. medvilnės  rolleyes.gif Nėriau ką tik iš jų, tik dar neskalbiau, reik pamatuot ir tada jau, bet pavyzduką išskalbiau tai jokių blogybių nepamačiau  g.gif Labiausiai tai kanina patiko  bigsmile.gif 100 gr., metrų nerašo, bet ko gero 400 kokie ir kaina 3.60 Lt

Vernito tai thumbup.gif siulai. wub.gif turiu megztuka 50% medv, normaliai nesiojasi, skalbiasi ir t.t. thumbup.gif ir pigus palyginus su tais visais importiniais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 14:18)
Pasirodo siūlų su medvilne ir Vernitas gamina, 50 proc. medvilnės  rolleyes.gif Nėriau ką tik iš jų, tik dar neskalbiau, reik pamatuot ir tada jau, bet pavyzduką išskalbiau tai jokių blogybių nepamačiau  g.gif Labiausiai tai kanina patiko  bigsmile.gif 100 gr., metrų nerašo, bet ko gero 400 kokie ir kaina 3.60 Lt

Yra ir 100% medvilnės. Mano mama iš jų mezga šiaip, aš nert nemėginau dar; bet mezginiai tai normaliai atrodo ir išskalbus ir su centrifuga netgi kai kuriuos pragręžus lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 22, 15:18)

O kaip atrodo tie KANINA siuliukai? Kazkaip pirma karta girdziu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 22, 12:42)
Jeigu gėlytės mažytės, tai iš gėlyčių galima padaryti - gražiau bus vienodas raštas.
O man maikutei su petnešėlėmis užtenka 1 MAXI kamuolio. Daug kas priklauso nuo rašto - ar labiau kiaura, ar ne.

Ačiū mirksiukas.gif
taip ir padariau, visai neblogai gavosi, liko tik apnerti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 22, 18:45)
Ačiū  mirksiukas.gif
taip ir padariau, visai neblogai gavosi, liko tik apnerti  thumbup.gif

Lauksim rezultato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 02 22, 16:28)
O kaip atrodo tie KANINA siuliukai? Kazkaip pirma karta girdziu.  g.gif

Norėjau parašyt kaina blush2.gif tik matyt pirštai susipainiojo doh.gif O kas gavosi iš mano nėrimo iš vernito, tai pagyrūnuose įdėjau arba paraše pagal nuorodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2007 02 23, 11:40)
Norėjau parašyt kaina  blush2.gif tik matyt pirštai susipainiojo  doh.gif  O kas gavosi iš mano nėrimo iš vernito, tai pagyrūnuose įdėjau arba paraše pagal nuorodą  ax.gif

Aisku. biggrin.gif
Atsakyti
Na aš irgi pradėjau suknutę vasarai....ilgas darbelis laukia, nes iš plonų siūliukų...

o kiek siūlų sueis labai sunku apskaičiuos, nes ir nuo raštelio priklauso, jei kiauraraštinis raštas bliuskutei pustrumpėm rankovėm- siūlų gali užtekti tiek pat kiek ne kiauru raštu berankovei

l.faina stiuardese rožytė pas tave albume....reiks kada pabandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 23 vasario 2007 - 16:19
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 23, 10:17)
Lauksim rezultato ax.gif

O štai ir jis lotuliukas.gif
Aišku po apačia kitus pasivilkus, nes nekaip atrodytų lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti