Na, tų oranžinių bliuskučių - šimtai... Gal bent jau ką nors konkrečiau parašyk...
ji tokia ilgomis rankovemis,kurios plateja,o daugiau nepamenu
laba vakara,
iekau kas man nunertu maudymuka
siulus ir shema turiu truksta tik ranku ir laiko
lauksiu atsakymo i az
iekau kas man nunertu maudymuka
siulus ir shema turiu truksta tik ranku ir laiko
lauksiu atsakymo i az
Sveikos,
Užsimaniau žiauriai nusinert megstuką Bet kadangi aš tik pradedančioji nėrime, tai gal kas galėtų padėt. Va pirmiausia reiktų išmokt nert šitokius kvadratėlius
.
Kaip suprantu reik pradėt nuo ratuko? pirmas ratukas ten pynelė, o kas toliau eina? kas ten tie "pliusiukai" ? Ir kaip čia reiktų tuos kvadratukus susiūt ar sunert?
Užsimaniau žiauriai nusinert megstuką Bet kadangi aš tik pradedančioji nėrime, tai gal kas galėtų padėt. Va pirmiausia reiktų išmokt nert šitokius kvadratėlius
.
Kaip suprantu reik pradėt nuo ratuko? pirmas ratukas ten pynelė, o kas toliau eina? kas ten tie "pliusiukai" ? Ir kaip čia reiktų tuos kvadratukus susiūt ar sunert?
net schemutej rusiskai parasyta, kad tie pliusiukai-be uzmetimo eile. o kvadraciukai sumegzti neriant paskutine eile, turbut kvadrateliu kampuciais
Ir neriant antrą eilę tie pliusiukai nieko nereiškia, tai stulpelis su užmetimu...
Manau tu turi pirmiausia kažkur pasižiūrėti nerimo ABC,o paskui bus lengviau tau pradėti tą darbelį...
Manau tu turi pirmiausia kažkur pasižiūrėti nerimo ABC,o paskui bus lengviau tau pradėti tą darbelį...
As irgi toki nemoksiska klausima turiu, niekaip tiksliai is mokyklos laiku neatgaminu, kaip reikia sunert 4 su vienu uzmetimu stulpelius, kad is vieno tasko jie ir iseitu, ir sugriztu. Kaip iseit turi tai suprantama, bet kaip virsuj juos i viena sujungt? na, kad gautus kaip semke eksperimentuojant lyg ir gavos, bet noriu zinot tiksliai. Aciu
paprastai mezgant auksta stulpeli reikia ismegzti uzmetima ir dar isnerti uzmetimo iznerima kartu su ta akimi, kuri buvo desiniausiai ant vaselio (tikiuosi aisku). jei reikia sunerti keturis aukstus stulpiukus, isnerk tik uzmetimus , o 4 uzmetimo isnerinius sumegzk i viena su ta desiniausia ant vaselio likusia akimi
QUOTE(Leontina @ 2007 02 15, 18:52)
ji tokia ilgomis rankovemis,kurios plateja,o daugiau nepamenu
http://www.tindirind...7e69d02d97b.jpg
va sita bet gal turit didesne schema?
Sveikos merginos, norecaiu vieno sijono schemos, bet nemoku nuotraukos idet , gal galit padet aciu
QUOTE(Leontina @ 2007 02 17, 18:40)