Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

Prašau pagalbos ax.gif Gal kas gali pavertėjauti, kaip ten jas nerti?
tapkės

suprantu, kad tris akis sujungi į ratuką, o anroj eilėj nebesuprantu, ką reiškia tas 5-5-6?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 10 gruodžio 2006 - 17:07
ačiū už viską
Atsakyti
Sveikutės,
Labai žavūs jūsų darbeliai wub.gif
Norėjau paprašyti ,gal turit kokių mielų širdelių su schemomis 4u.gif
Atsakyti

Labas vakras , smile.gif labai prireike jusu pagalbos ax.gif gal turite sio rankinuko shema ? rolleyes.gif arba gal zinote koki tinklapi su nerytais rankinukais 4u.gif
Atsakyti
As tai apie vasara svajojiu, gal kas kokiu ideju turi bliuskutei nertai is gelyciu?
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2006 12 10, 16:51)
Prašau pagalbos  ax.gif  Gal kas gali pavertėjauti, kaip ten jas nerti?
tapkės

suprantu, kad tris akis sujungi į ratuką, o anroj eilėj nebesuprantu, ką reiškia tas 5-5-6?????

skirtingiems dydžiams, skirtingas akių skaičius 4u.gif
Atsakyti
gal kas matet tokio megztinio schema?
user posted image
mirciau neuzmirsciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2006 12 05, 04:06)
Norint pamatyti didesne nuotrauka,reik paspaust ant jos.

user posted image
Aprasymas ir schema:
user posted image

Sitas idomus,tik nera aprasymo...
user posted image

as ta pirmaja palaidinuke neriau, tai teko pavargti su krutine, kadangi mano truputuka didoka blush2.gif tai pagal schema nesigavo. pakeiciau pagal save, kad galeciau nesioti ant liemeneles
Atsakyti
ai tapces kokios smagios thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

gal man pagelbėtumėt :ax paskutini kart nėriau mokykloje prieš 10 metu, atsimenu baisiai patiko, o dabar noriu nunert vaikui žaisliuka ir papraščiausio skritulio neišeina nunert doh.gif

pradėjau nert žemais stulpeliais ir nieko neišeina riečiasi i viršu, jei išneriu papildoma kilpa banguojasi, jau visai man gėda blush2.gif nemoku skritulio nunert.

Paaiškinkit kaip tai padaryt ,labai prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2007 02 02, 15:34)
Sveikos mamos,
    pradėjau nert žemais stulpeliais  ir nieko neišeina riečiasi i viršu, jei išneriu papildoma kilpa banguojasi, jau  visai man gėda  blush2.gif  nemoku skritulio nunert.
    Paaiškinkit kaip tai padaryt ,labai prašau 4u.gif

REIKIA NERTI PAPILDOMĄ KILPĄ NE Į KIEKVIENĄ AKĮ, O Į KAS ANTRĄ - TREČIĄ, TADA NETURĖTŲ RIESTIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 02 02, 23:48)
REIKIA NERTI PAPILDOMĄ KILPĄ NE Į KIEKVIENĄ AKĮ, O Į KAS ANTRĄ - TREČIĄ, TADA NETURĖTŲ RIESTIS  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif

einu bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti