Prašau pagalbos Gal kas gali pavertėjauti, kaip ten jas nerti?
tapkės
suprantu, kad tris akis sujungi į ratuką, o anroj eilėj nebesuprantu, ką reiškia tas 5-5-6?????
ačiū už viską
Sveikutės,
Labai žavūs jūsų darbeliai
Norėjau paprašyti ,gal turit kokių mielų širdelių su schemomis
Labai žavūs jūsų darbeliai
Norėjau paprašyti ,gal turit kokių mielų širdelių su schemomis
As tai apie vasara svajojiu, gal kas kokiu ideju turi bliuskutei nertai is gelyciu?
QUOTE(liniokas @ 2006 12 10, 16:51)
Prašau pagalbos Gal kas gali pavertėjauti, kaip ten jas nerti?
tapkės
suprantu, kad tris akis sujungi į ratuką, o anroj eilėj nebesuprantu, ką reiškia tas 5-5-6?????
tapkės
skirtingiems dydžiams, skirtingas akių skaičius
gal kas matet tokio megztinio schema?
mirciau neuzmirsciau
mirciau neuzmirsciau
QUOTE(mambu @ 2006 12 05, 04:06)
Norint pamatyti didesne nuotrauka,reik paspaust ant jos.
Aprasymas ir schema:
Sitas idomus,tik nera aprasymo...
Aprasymas ir schema:
Sitas idomus,tik nera aprasymo...
as ta pirmaja palaidinuke neriau, tai teko pavargti su krutine, kadangi mano truputuka didoka tai pagal schema nesigavo. pakeiciau pagal save, kad galeciau nesioti ant liemeneles
ai tapces kokios smagios
Sveikos mamos,
gal man pagelbėtumėt :ax paskutini kart nėriau mokykloje prieš 10 metu, atsimenu baisiai patiko, o dabar noriu nunert vaikui žaisliuka ir papraščiausio skritulio neišeina nunert
pradėjau nert žemais stulpeliais ir nieko neišeina riečiasi i viršu, jei išneriu papildoma kilpa banguojasi, jau visai man gėda nemoku skritulio nunert.
Paaiškinkit kaip tai padaryt ,labai prašau
gal man pagelbėtumėt :ax paskutini kart nėriau mokykloje prieš 10 metu, atsimenu baisiai patiko, o dabar noriu nunert vaikui žaisliuka ir papraščiausio skritulio neišeina nunert
pradėjau nert žemais stulpeliais ir nieko neišeina riečiasi i viršu, jei išneriu papildoma kilpa banguojasi, jau visai man gėda nemoku skritulio nunert.
QUOTE(aistuzka @ 2007 02 02, 15:34)
Sveikos mamos,
REIKIA NERTI PAPILDOMĄ KILPĄ NE Į KIEKVIENĄ AKĮ, O Į KAS ANTRĄ - TREČIĄ, TADA NETURĖTŲ RIESTIS
QUOTE(natalyjabut @ 2007 02 02, 23:48)
REIKIA NERTI PAPILDOMĄ KILPĄ NE Į KIEKVIENĄ AKĮ, O Į KAS ANTRĄ - TREČIĄ, TADA NETURĖTŲ RIESTIS
ačiū
einu bandyt