Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas

QUOTE(bazuka @ 2006 09 14, 08:23)
Pritariu  drinks_cheers.gif , su viskoze gražiai priglunda ir gražesnis rūbelio ''kritimas''. Tik mano pastebėjimu , jei ant liemens yra ''gelbėjimosi ratų''  tongue.gif , tai ne kas , juos išryškina  doh.gif , čia aš iš savo patirties  blush2.gif Viena palaidinė jau du metai guli spintoje  verysad.gif O šiaip tai su viskoze nėrinukai gražūs  thumbup.gif

Dabar as tau pritariu! ,,Gelbejimosi ratus" ypatingai gerai pabrezia lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]

O gal turite šių gėlyčių raštą?
As bandžiau ieškoti, bet nieko panašaus neradau blush2.gif
Atsakyti
Labai paprastas raštas wink.gif . Žiūrint, kokio dydžio gėlyčių nori.
Pvz., nuneri kokių 10 akių pynelę, sujungi ją, tada neri *4 akių pynelę, stulpelį su 2 užmetimais i 10 akių pynelę, tada vėl 4 akys, žemas stulpelis į 10 akių pynelę*, taip kartoji 7 kartus ( 7 lapeliams ).
Čia parašiau apytiksliai, nes shemutės darbe neturiu... unsure.gif
Atsakyti
Turiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 09 14, 08:01)
Labai paprastas raštas  wink.gif .  Žiūrint, kokio dydžio gėlyčių nori.
Pvz., nuneri kokių 10 akių pynelę, sujungi ją, tada neri *4 akių pynelę, stulpelį su 2 užmetimais i 10 akių pynelę, tada vėl 4 akys, žemas stulpelis į 10 akių pynelę*, taip kartoji 7 kartus ( 7 lapeliams ).
Čia parašiau apytiksliai, nes shemutės darbe neturiu...  unsure.gif

O tai protingų žmonių besama thumbup.gif
O aš nagrinėjau, nagrinėjau ... ir niekaip doh.gif
AČIŪ 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusine @ 2006 09 14, 08:02)

Ačiū
Atsakyti
bis.gif
Tu bandyk, gal pynučių skaičius ne toks, o ir stulpelį galime nerti didesnį g.gif
Atsakyti
Labas merginos,
Gal kas turit arba kur nors matėt šitų maudomų aprašymus arba schemas (man kažkodėl nedavė paveiksliuko įdėti, todėl įdėjau nuorodas ax.gif ) Niekur neradau, net rusaičių forume cry.gif cray.gif . Laaaabai prašyčiau, jei galit padėkit notworthy.gif

baltas maudomas

juodas maudomas
Atsakyti
Jeigu neklystų, tai tą baltą maudimuką kažkuri forumietė yra mezgusi. Jei netingi peržiūrėk ankstesnius pagyrų puodus.
Atsakyti
O gal tiktų prieš tai pateiktam mano būsimam nėrinukui toki ploni bet labai šilti, gal sakyčiau vilnos, siūliukai. Daryčiau užpakaliuką dengianti megstuką, ar gali labai raitytis. Siaubas aš visai žalia šitam reikale, tik servetėles ankščiau nerdavau, ten klausimų dėl siūlų tiek nebuvo... doh.gif

Labai ačiū padedančioms notworthy.gif
Atsakyti
Jei tu čia vis dar apie gėlytes, tai neturėtų raitytis megztukas. Iš plonos vilnos atrodytų thumbup.gif , gali būti ir plona pusvilnė. O jau kaip gražu būtų iš moheros... wub.gif
Atsakyti
Apie tas pačias vis dar svaigstu blush-anim-cl.gif
Eisiu apsidairyt šiandien siūlų, dėkui už dar vieną mintį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2006 09 14, 07:30)
Sveikos,

Gal kuri galėtų patarti. koki siūlai tiktų šiam rubeliui pasigaminti, kad gražiai ant kūno gultų ir nesipukotų nesibumbuliuotų? 4u.gif

user posted image

labai jau graži bliuskutė, reiks jai man laiko surast rolleyes.gif
Atsakyti