Sveikos mezgejeles
Ilindau pas jus, nes ieskau angeliuku schemos. Noreciau nertu angeliuku. cia buvo nuoroda, bet ten mano supratimu megzti Viena labai grazu nerta cia radau. Gal dar kas kokiu turit? Buciau laaabai dekinga
QUOTE(mamka-Blonde @ 2006 09 07, 19:53)
Nu giriuosi, tik foto kaip visad permazos jomajoooo ....
Tik nesijuokit, nera kam manes nufotkint. Vyras isvykes ir greitu laiku negris, o mazoji dar nemoka fotkint
Nu duodu jusu teismui...
Tik nesijuokit, nera kam manes nufotkint. Vyras isvykes ir greitu laiku negris, o mazoji dar nemoka fotkint
Nu duodu jusu teismui...
Labai grazi bliuskute,tik gaila,kad nuotraukyte labai maza.
O čia mano nerti gyvūnėliai.
[/IMG]
[/IMG]
QUOTE(mamka-Blonde @ 2006 09 07, 19:53)
Nu giriuosi, tik foto kaip visad permazos jomajoooo ....
Nu duodu jusu teismui...
Nu duodu jusu teismui...
Fainai
Sveikos merginos
Nu ir prisižiūrėjau grožybių, dabar naktim nemiegosiu
Nu ir prisižiūrėjau grožybių, dabar naktim nemiegosiu
Sveikos,
Gal kuri galėtų patarti. koki siūlai tiktų šiam rubeliui pasigaminti, kad gražiai ant kūno gultų ir nesipukotų nesibumbuliuotų?
Gal kuri galėtų patarti. koki siūlai tiktų šiam rubeliui pasigaminti, kad gražiai ant kūno gultų ir nesipukotų nesibumbuliuotų?
Labiausiai tiktu medvilne su viskoze, medvilne su siek tiek sintetikos, vien viskoze, linas
Siaip jau maziausiai pukuojasi tie siuliukai, kurie yra gerai susukti...
Ačiū labai
QUOTE(Virbalai @ 2006 09 14, 07:34)
Labiausiai tiktu medvilne su viskoze, medvilne su siek tiek sintetikos, vien viskoze, linas
Pritariu , su viskoze gražiai priglunda ir gražesnis rūbelio ''kritimas''. Tik mano pastebėjimu , jei ant liemens yra ''gelbėjimosi ratų'' , tai ne kas , juos išryškina , čia aš iš savo patirties Viena palaidinė jau du metai guli spintoje O šiaip tai su viskoze nėrinukai gražūs